hening Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 2 hsz-t áthelyeztem a vectra a-ból a keresek topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 A Corsa B GyiK egyelőre eltávolítva, a Corsa B javítási kézikönyv topikból 10 hsz törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január23, 2012 Megoszt Elküldve Január23, 2012 kelly hozzászólása törölve a Vectra B / egyéb csevegés topikból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 1 hsz áthelyezve az astra gyik társalgóból az egyéb csevegésbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 Zsorzsi 2 hsz-át töröltem, mert csak idézést tartalmazott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
citytrade Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 Kedves Moderátork Sajnos ez az oldal valjuk be nem müködik! Pedig milyen joo lenne! Nos ha esetlegese nem 2005 2006 os irások lennének s nem ezeket küldené a rendszer emailba akkor joo lenne! De lehet hogy azért nem müködik mert ha jol emlékszem 3 új választ tudtam irni kb két hete s kiírta a rendszer hogy nem küldhetek többet! Inkább töröljetek le! Ez igy nem frankó! Üdv Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 ???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február1, 2012 Megoszt Elküldve Február1, 2012 Kedves Moderátork Sajnos ez az oldal valjuk be nem működik! Pedig milyen joo lenne! Nos ha esetlegese nem 2005 2006 os irások lennének s nem ezeket küldené a rendszer emailba akkor joo lenne! Milyen írásokra gondolsz? Regisztrációs rendszerüzenetre? De lehet hogy azért nem müködik mert ha jol emlékszem 3 új választ tudtam irni kb két hete s kiírta a rendszer hogy nem küldhetek többet! Inkább töröljetek le! Ez igy nem frankó! Üdv Gábor Általános felhasználok napi maximális hozzászólási lehetőségek számát 5db / 24 óra hozzászólásban korlátoztuk. Tehát legközelebb akkor tudsz írni, ha letelik a 24 óra az ötödiktől számítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Üdv Modik! Ez a profil okafogyottá vált, kérlek töröljétek.Az eredeti helyre állt normálisan. Előre is thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 1 hirdetést áthelyeztem a corsa hirdetések közül az alkatrész/gyújtás, gyertya, motorelektronikába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Üdv Modik! Ez a profil okafogyottá vált, kérlek töröljétek.Az eredeti helyre állt normálisan. Előre is thx! megvan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Áthelyeztem 5db hozászolást a Hibabejelentő - MOTE weboldalak - (Opel fórum kapcsán NE) témakörből a Hibabejelentő - Opel Fórum témakörbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 2 hsz-t áthelyeztem az adok-veszek megfelelő topicjába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Az adok-veszek-ben 1 hsz-t áthelyeztem az opel-astra-ból az alkatrész topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február12, 2012 Megoszt Elküldve Február12, 2012 Az adok-veszek-ben 1 hsz-t töröltem. Meguntam, tanulják meg hova kell írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2012 Megoszt Elküldve Február13, 2012 1 hsz-t töröltem az astra f/motor topicból, mert csak idézetet tartalmazott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 Az omega b-ből 1hsz-t töröltem, mert hirdetés volt. A vectra b-ből is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 Az adok-veszekben 2 hsz-t áthelyeztem a megfelelő helyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 az adok-veszekből törötem egy kormánybőrözéses hirdetét, mert nem magánszemély hirdette.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február27, 2012 Megoszt Elküldve Február27, 2012 Az adok-veszekből töröltem corsika14, és Schumacher hirdetését, mert szolgáltatást hirdettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Corsika14 újabb hirdetését töröltem az adok-veszekből, mert ismét próbálkozott. Pü-ben leírtam neki, hogy mit tegyen, ha ilyen óhaja van. Delvecchio egy hirdetését szintén töröltem ugyanilyen okból. Pü neki is ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Az adok-veszekben 2 hsz-t áthelyeztem a megfelelő topicba, mert mind a kettő a komplett autókban volt hirdetve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 imy egy hsz-a saját kérésére törölve. npinki egy hsz-át töröltem az omega b-ből, mert alkatrészt keresett megvételre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 tarilaci hirdetését szerkesztettem. Pü.-ben értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Ficsur_ka keresését töröltem, mert csak címe volt. Semmilyen adat nem szerepelt a keresett alkatrészről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts