uhuhu Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 teebeeboy 2 hozzászólása törölve Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 1 hsz az astra f-ből áthelyezve a keresekbe, 2 pedig törölve, mert erre válaszoltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 2 hsz-t töröltem az eladó, muzsika(autóhifi) topicból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Töröltem gabesz8307 hozzászólását Az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Vectra A > Hűtés, fűtés, vízhőfok. topicból,mert több helyre írta be....püt mindjárt írok neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Kivettem zsoltiiic20ne hozzászólásából a nagyítást és a dőlt betűt,de Én nem találtam benne semmi zavarót.Viszont többen is annak találták,ezért megcsináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január4, 2011 Megoszt Elküldve Január4, 2011 Endre06 hsz-át töröltem az eladó>felni, gumi topicból. Már kezdett cset jelleget ölteni a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Strator hsz-át töröltem az adok veszekből. Pü-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Omega B fűtés topicból 13 hozzászólás átrakva az egyéb csevegésbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 misu007 hozzászólását töröltem,mert rossz helyre írta be,meg többször is ugyanazt.PÜ-t küldök neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Töröltem Thomack hozzászólását a gsi topicból,mert több helyre írta ugyanazt.Vele együtt J0hnny hozzászólásának is mennie kellett,mert rászólt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 az Eladó alkatrészek minden olyan topikjából amiben ebben az évben volt hozzászólás minden OFF törölve lett, az utolsó oldalról... ez kb 60 hozzászólást érintett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Daykiller hozzászólását az Opel Kupa topikból töröltem... ne offoljuk már szét rögtön az elején... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február5, 2011 Megoszt Elküldve Február5, 2011 Daykiller hozzászólását az Opel Kupa topikból töröltem... ne offoljuk már szét rögtön az elején... Majd később? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 5hsz-t töröltem az eladó>felni gumi topicból, mert kommentek voltak. Vmint a keresek>astra g toicból 2-t, mert az egyik már szerepelt egy másik topicban. A másik pedig így már érdektelenné vált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 5hsz-t töröltem az eladó>felni gumi topicból, mert kommentek voltak. A te felnidre is van pár reakció. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február13, 2011 Megoszt Elküldve Február13, 2011 A te felnidre is van pár reakció. <_< 1 hsz-t töröltem a keresek>felni, gumi topicból, mert komment volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Február15, 2011 Megoszt Elküldve Február15, 2011 1 hsz-t töröltem a keresek>felni, gumi topicból, mert komment volt. Igazad van, elnéztem. A te hozzászólásod van rossz helyen (+ az arra érkező komenntek) a Keresek - Felni- ben. <_< Ha van fölös felnid, akkor talán a Kínál részleg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Igazad van, elnéztem. A te hozzászólásod van rossz helyen (+ az arra érkező komenntek) a Keresek - Felni- ben. :D Ha van fölös felnid, akkor talán a Kínál részleg. :) Olyan jó, hogy ilyen kis szemfüles vagy. Csak az kerüli el a tekintetedet, hogy egy keresésre válaszoltam. Innentől kezdve megbukott a mutatványod. <_< :D Sőt, van még egy ilyen hsz-em abban a topicban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Sőt, van még egy ilyen hsz-em abban a topicban. :D Gratulálok! Ezek szerint csak a pórnépre vonatkozik a "PÜ-ben kérdezz-felek" és a "nem chatszoba". (Veled személy szerint nincs gondom,csak ha így tűnt volna, azért jelzem) Csak másokat megrovásban részesítetek ilyesmiért. :D Te mindig következetes voltál a moderálásban, ezért furcsa ez kicsit. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Gratulálok! Ezek szerint csak a pórnépre vonatkozik a "PÜ-ben kérdezz-felek" és a "nem chatszoba". (Veled személy szerint nincs gondom,csak ha így tűnt volna, azért jelzem) Csak másokat megrovásban részesítetek ilyesmiért. :D Te mindig következetes voltál a moderálásban, ezért furcsa ez kicsit. <_< Teeeee, öcsibácsi! pihennyé má egy kicsit... mé kell kötözködni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február16, 2011 Megoszt Elküldve Február16, 2011 Egy hozzászólást áthelyeztem IDE Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 ArnoldGSi 11 hozzászólásából, amiben ugyanazt hirdette 8 topikban, 1 db maradt meg. Többit töröltem. Az 1 db felelsleges hozzászólás, ami született az egyikre, szintén törlésre került. Felhasználó értesítve, és megkérve a szabályok betartására. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február22, 2011 Megoszt Elküldve Február22, 2011 1 hsz-t töröltem az eladó topicból, mert a keresekben is benne volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február23, 2011 Megoszt Elküldve Február23, 2011 1 hsz-t áthelyeztem a keresek-be, mert oda való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Sáfi 4 hozzászólásából 3-at töröltem, mert mindegyikben ugyanazt keresett. Pü-ben értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts