ivannorbi Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Az Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > Felni, gumi topikból 2 hozzászólást áthelyeztem IDE Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Plusz volt néhány áthelyezés valamint törlés is (utóbbiak több helyen ugyanazt keresték). Bocs, de ezeket nem fogom részletezni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Atys EZEN hozzászólását két másik helyről töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július27, 2010 Megoszt Elküldve Július27, 2010 Atys EZEN hozzászólását két másik helyről töröltem. Én meg a bejelentés hatására jól megfenyegettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus7, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2010 3 hsz-t töröltem az astra F-ből, 2-t az eladó topicból. 2 hsz-t pedig áthelyeztem az eladóból a keresek topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Az eladó monza, senator topicból töröltem 2 hsz-t, mert kezdett chat jellege lenni a dolognak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 2 hsz-t áthelyeztem az eladó>omega B-ből a keresek be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Valoravalik user 51 db hozzászólását töröltem... valszeg valami roboooooot volt...felfüggesztettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Az eladó topicból töröltem 1 hsz-t, mert komment volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 2 hsz-t töröltem a keresek topicból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus21, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2010 opelfan92 hsz-át áthelyeztem az eladó topicból a keresekbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 5 hsz-t töröltem a keresek>astra f topicból, mert kezdett chat jelleget ölteni a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember1, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 7 hsz-t áthelyeztem az astra F fogyasztásból az egyébbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > Astra F alkatrészek moti és autastra néhány hozzászólása átkerült ide : Technika > Általános műszaki problémák > Elektromos Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 lámpabúrapolírozás user hozzászólasit töröltem,reklámozás miatt. Pü-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 kölyök nevü user hozzászólásait töröltem. majd ha megtanul heJesen írni, majd irhat. Lécci ha ilyet láttok a jelez gombbal jelezzétek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 kölyök nevü user hozzászólásait töröltem. majd ha megtanul heJesen írni, majd irhat. Lécci ha ilyet láttok a jelez gombbal jelezzétek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 kölyök nevü user hozzászólásait töröltem. majd ha megtanul heJesen írni, majd irhat. Lécci ha ilyet láttok a jelez gombbal jelezzétek! 1 Én is töröltem,mert több helyre írta ua. A helyesírás engem nem zavar,pláne ha tényleg Román :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 1 Én is töröltem,mert több helyre írta ua. A helyesírás engem nem zavar,pláne ha tényleg Román :) az alábbi PÜ-t kaptam tőle: szia én segitséget kertem,és valószinüleg nem a tiedet,ugy irok ahogy akarok ha nem tecikne olvazsd el.és legyél szives ne töröld ki amit irok.te kis ügyes okos ember. a következő hozuzászólása után az ember megy a levesbe.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október21, 2010 Megoszt Elküldve Október21, 2010 szdada hozzászólásai törölve, csak hirdetni jár ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2010 Megoszt Elküldve Október25, 2010 Future hirdetései törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 mr. bb aláírását megszerkesztettem, mert a szabályzatnak nem volt megfelelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 mr. bb aláírását megszerkesztettem, mert a szabályzatnak nem volt megfelelő. Tegnap szóltam neki pü-ben,de ezek szerint nem érdekelte... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Tegnap szóltam neki pü-ben,de ezek szerint nem érdekelte... :o Van még néhány ember, akiknek lehetne szólni a szabálytalan aláírás miatt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október29, 2010 Megoszt Elküldve Október29, 2010 Van még néhány ember, akiknek lehetne szólni a szabálytalan aláírás miatt... :o Pü-ben jöhet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts