Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2009 Megoszt Elküldve Április10, 2009 Opel Fórum- Tartalom > MOTE klubok > Opel Club, Kecskemét > Kecskemét és környéke -CHAT Topicból Endyka duplájából egyet töröltem. Sok a dupla mostanában... Gondolom a néha tetű fórum miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Opel Fórum- Tartalom > Technika > Kadett - Ascona > Kadett D topicban VZoli hozzászólásában az idézett képet levettem linkre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 tomi2008 hozzászólásait kitöröltem, mert ipari hirdetéseket adott fel... webcímekkel. megy PÜ is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 22MYC kérdését, és a hozzá fűződő 3 hozzászólást áthelyeztem IDE, mert nem sok köze van az eladó autófelszerelésekhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Az Opel Fórum- Tartalom > MOTE klubok > Opel Club, Debrecen > Chat topicban Zizi nevű fórumozó képpel idézett. Képet levettem linkre. Valamint ugyanitt Sanci nevű forumozó hatalmas pontyot linkelt (1600X1200), ezt levetem 640X480-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május1, 2009 Megoszt Elküldve Május1, 2009 Celi új topicját GsiCsabi válaszával együtt töröltem. A kérdéses hsz-t áthelyeztem a gsi alkatrészbe, pü ment. Johnny82 aláírásából a képet töröltem, pü ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Simi20 4 helyre beírt hozzászólásából 3-at töröltem. A direktszűrős topicban meghagytam. Pü ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 A Tuning > F Astra tuning topikból egy kicsit szelektáltam, az Astra F > Futómű topikba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Astra G > "Astra G Coupe" témából J0hnny, ENDYKA, speter, ha4nz, Hic, Zachi hozzászólásai áthelyezve az Insignia > "Egyéb csevegés" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 commancom 3 hozzászólása törölve, 1 áthelyezve. PÜ-ben értesítve, és megkérve, hogy ne szórja tele az összes topikot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 22 hozzászólást áthelyeztem a Technika > Astra F > Motorolaj avagy ki mit és miért ezt az olajat tölti bele? topikból a Technika > Astra F > Sebességváltó topikba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy miért van az, hogy aki eladni akar az a keresek topikokba ír, aki meg venni szeretne, az az eladókhoz? <_< :lol: Lassan átszokok a törlésre az áthelyezés helyett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május17, 2009 Megoszt Elküldve Május17, 2009 Turci, és J0hnny hsz-ét a kecskeméti talis topicból átraktam a chat-be. GsiCsabiét pedig töröltem, így már nem aktuális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 RealDanee keresek témájú hozzászólását töröltem az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > Corsa alkatrészek topicból. Ok: nem való ide, és a keresek topicban már szerepel. Felhasználó Pü-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 dropel83 hsz-át a Opel Fórum- Tartalom > Technika > Rekord - Commodore - Senator - Monza topicból áthelyeztem a Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Keresek... topicba. Pü-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május30, 2009 Megoszt Elküldve Május30, 2009 Demó duplázott a Opel Fórum- Tartalom > Technika > TUNING!!! topicban, az egyiket töröltem. Pü-ben értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 gezoli hsz-át szerkesztettem a Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra G topicban (képpel idézett). Pü-ben értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 hüüü bazzeg, lassan megdöntöd az ebben topikban a hozzászólásaim számát ... új seprő jól seper :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 hüüü bazzeg, lassan megdöntöd az ebben topikban a hozzászólásaim számát ... új seprő jól seper :D Nem célom a rekordok döntögetése, csak épp "arra jártam", és nem hagyhattam "szó nélkül". :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 hüüü bazzeg, lassan megdöntöd az ebben topikban a hozzászólásaim számát ... új seprő jól seper :lol: Az öreg rókák meg hang nélkül takarítanak! :lol: Én lusta vagyok ide írogatni, meg pü-zni (nem púzni :D ), csak akkor, ha muszáj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Stefan Opel Fórum- Tartalom > Társalgó - - MOTE / MVOK tagoknak > Unatkozom... topicban megjelent hsz-ában a képet levettem linkre, mert a kép nem jelent meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 voszi duplájából az egyiket töröltem az Opel Fórum- Tartalom > MOTE klubok > GSi Club Hungary - gsi.opelclub.hu topicban. Pü-ben értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 jakapapa hsz-át a Opel Fórum- Tartalom > Technika > Corsa - Tigra-ból áthelyeztem a Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Keresek...-be, mert ott a helye. Pü-ben értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 ZsöPö hsz-át áthelyeztem a Opel Fórum- Tartalom > Technika > Corsa - Tigra-ból a Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Keresek...-be, mert ott a helye. Pü-ben értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 freeze 8 soros aláírásából 5-öt töröltem. (a 3. sor üres volt) Így lényegében csak 2 maradt. Pü ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts