coupe Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 kadi418 hozzászólását töröltem,mert több helyre is beírta ugyanazt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Nem szeretek ide írni, de egye fene írok, hogy lássátok, azért én is dógzok. :blush: Az Astra F>Elektromos topikból áttettem tizenegynéhány hozzászólást az Egyéb csevegés (szintén Astra F) topikba, mert csak érintőlegesen volt köze az elektronikához. Tápi jelezte a "problémát", próbáltam orvosolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Általános műszaki problémák > Váltó topicból Multitronic felhasználó dupla hozzászólásából az egyiket töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 én meg kitöröltem a többit, ( másik kettőt ) , mert a szabályba ütköző reklámot tartalmazott... Szigorúan tiltott 1. Ne Spammelj – ne hirdess oldalakat a fórumokban A moderálásra vonatkozó egyéb tudnivalók és alapelvek - Tilos engedély nélkül autós és számítástechnikai termékeket, szolgáltatást nagy mennyiségben -kereskedelmi céllal -reklámozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Az Opel Fórum- Tartalom > MOTE klubok > Opel Club, Kecskemét > Kecskemét és környéke -CHAT topicban Paja hozzászólásában a képek méretét 2048X1536-ról levettem 640X480-ra, mert a nagy méret miatt sokáig tartott a betöltésük. Ide vonatkozó szabályzat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra F > Motor topicban Pista0612 fórumozó dupla hozzászólásából egyet töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Omega B > Kijelző javítás topicban Omega 2.5 fórumozó triplázásából kettőt töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Mivel a Sanyi most távol van (meg coupe is), volt időm törölni Pista0612 duplázásából az egyiket a F astra 1.7 D topikból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Elvesszük a kenyered? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Kopasz hozzászólását áthelyeztem a Szabályzatok, információk > Kérdések, kritikák és észrevételek > Kérések adminokhoz... topikból a Technika > Astra F > Elektromos topikba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Matyika az eladó hirdetések közé írta a kereső hozzászólását, átraktam oda, ahová való. Nem értesítettem pü-ben :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Multitronic nevű felhasználó két hozzászólását töröltem, mert 3 helyre írta be ugyanazt. A 3-at meghagytam az Eladó alkatrészek > Váltók topikban. Bár erősen gondolkoztam rajta, hogy onnan is töröljem-e. Ha a kollégák úgy gondolják... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Az Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > Omega A alkatrészek topikból 6 hozzászólást áthelyeztem a Technika > Astra F > Egyéb csevegés topikba, mert csak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 ... mert csak Ez az kolléga, keményen! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Ez az kolléga, keményen! :huh: 30 hozzászólást áthelyeztem a Technika > Astra F > Gumik, felnik topikból az Egyéb csevegésbe, mert ... A "kolléga" hozzászólását pedig töröltem, mert az már a 31. hozzászólás volt, amiben figyelmeztette a rendetlenkedőket. Mivel az OFF-okat áthelyeztem, ez a hozzászólás érdemtelen lett (I.J. = Így járt) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Kösz! :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Töröltem Zsorbi hozzászólását,mert 2helyre írta be a hírdetését...Püben is értesítem mindjárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Demo aláírásából a képet, daykilleréből pedig a 4. sort töröltem. PÜ ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március11, 2009 Megoszt Elküldve Március11, 2009 Demo aláírásából a képet, daykilleréből pedig a 4. sort töröltem. PÜ ment. Kár, hogy ilyen pici smile-képek sem lehetnek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 kitöröltem 5 hozzászólást az eladó autók / astra G topikból amit oszi és én okoztunk... oszit PÜ ben értesitettem, én meg megigérem megjavulok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 13 hozzászólás áthelyezve az Astra F/ gumiból az Astra F / egyéb csevegés be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 döge duplázott egyet a Gsi chat-ben, egyik radírozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Tomi2008 2 hozz6ászólását töröltem ipari méretü hirdetés miatt... PÜ ment. A moderálásra vonatkozó egyéb tudnivalók és alapelvek - Tilos engedély nélkül autós és számítástechnikai termékeket, szolgáltatást nagy mennyiségben -kereskedelmi céllal -reklámozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 turizmus.org hozzászólását töröltem...nem reklámozgatunk csak úgy...ennek is meg van a módja, le van írva a szabályzatban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 Astra G > "Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról" Jony G dupla hozzászólásából egy törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts