coupe Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Sancinak írtam pü-t,hogy vegye ki a képet az aláírásából....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 kitöröltem 3 OFF hozzászólást az eladó alkatrészek / felni-gumiból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Hening kérésére véletlenül keletkezett hozzászólását töröltem az Astra F > Egyéb csevegés topicból. A moderátorok nevében köszönöm, hogy a gombot használtad. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Hening kérésére véletlenül keletkezett hozzászólását töröltem az Astra F > Egyéb csevegés topicból. A moderátorok nevében köszönöm, hogy a gombot használtad. :lol: :lol: Nincs mit. :D Azért van, úgy tudom. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 7 hozzászólást áthelyeztem az Eladó alkatrészek > Autóhifi (MUZSIKA) topikból a TUNING > AUTÓHIFI topikba Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 vándorló véletlen 2x küldte el ugyanazt a hozzászólást,ezért az egyiket töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 vándorló véletlen 2x küldte el ugyanazt a hozzászólást,ezért az egyiket töröltem. Én meg a másikat! :lol: :lol: :lol: Ilyenkor mi van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Én meg a másikat! Ilyenkor mi van? :D Írj neki hogy bocsi...és írja be még1x :lol: ui:Lassú vagy :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Írj neki hogy bocsi...és írja be még1x :lol: ui:Lassú vagy :D :lol: Persze, mert először ugyanazt akartam törölni, mint Te. Erre kiírja, hogy nincs jogosultságom. Mondom magamba: Kapd be! Akkor kitörlöm a másikat. De ekkor még mindkettő látható volt. Erre: Klikk - "Törlés" másik. Aztán frissül, és egy sincs. Faca! :lol: Pedig rühellek pü-t írni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Na, írtam neki. Ráadásul egy pécsi hölgyről van szó, remélem ezzel még nem űztük el a fórumról! :D Az első két hozzászólását kapásból töröltük. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 J0hnny aláírásából a képeket töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 egy postot az eladó / Astra G-H ból töröltem és áthelyeztem a keresek / corsa B be... és J0hnny figyelmeztetését hogy rossz helyre ment - töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Freeze hozzászólását töröltem az eladó astra G topicból mert nem oda való volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Patyi hozzászólását áthelyeztem Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra F>Motortopicból az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Keresek...>....Motort, motoralkatrészt topicba,mert ott a helye..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Johnny, és Stefan hozzászólásait (3 db) töröltem a találkozós topikból...mert felesleges, és nem oda való... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Johnny, és Stefan hozzászólásait (3 db) töröltem a találkozós topikból...mert felesleges, és nem oda való... Sry a másik kettőért is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 mogyix hozzászólását töröltem a gsi topicból,mert már beírta a keresek topicba is...És amúgy is ott a helye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 mogyix hozzászólását töröltem a gsi topicból,mert már beírta a keresek topicba is...És amúgy is ott a helye. Én meg valamelyik Omega B topikból :blush: Ui: Meg még 2 helyről. Így is szerepel még 1-2 helyen, de oda nagyjából elmegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Én meg valamelyik Omega B topikból :blush: Ui: Meg még 2 helyről. Így is szerepel még 1-2 helyen, de oda nagyjából elmegy. Töröltem még pár helyről...és törölni is fogom.Most már pü-t is írtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Töröltem még pár helyről...és törölni is fogom.Most már pü-t is írtam Legalább nekem már nem kell :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 6 db OFF üzenetet töröltem az eladó alkatrészek / tuning ból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2009 Megoszt Elküldve Február21, 2009 egy újonan regelt opc astra nevü user mind az 5 hozzászólását töröltem, mert ugyanazt hirdette mindenhol. pü ben értesitem, még egy ilyen és kitiltásra kerül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 vectraa2 user 3 helyre írta be a Vectra B topikokba a hozzászólását. kettőt töröltem... PÜ ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február22, 2009 Megoszt Elküldve Február22, 2009 baumi 2 hozzászólását áthelyeztem az eladó alkatrészek / vectra -ból a keresek/vectra A PÜ ment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2009 Megoszt Elküldve Február24, 2009 Az Opel Kupás topicból Albert, Johnny és Laller 1-1 hozzászólása törölve lett, mert felesleges hangulatkeltésre volt csak jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts