ivannorbi Elküldve Március29, 2008 Megoszt Elküldve Március29, 2008 Suba kereső hirdetését áthelyeztem az eladó hirdetések közül a megfelelő helyre, melyről pü-ben értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Opel Club, Budapest > "Lurdy mini talik" témából redline, Atommanó, Lanti, coupe, mackosajt néhány hozzászólását Opel Club, Budapest > "Budapest és környéke -CHAT" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Opel Club, Budapest > "Lurdy mini talik" témából redline, Atommanó, Lanti, coupe, mackosajt néhány hozzászólását Opel Club, Budapest > "Budapest és környéke -CHAT" témába. és hol itt a szólásszabadság? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Volt egy kis harcunk Coupe-val a GSi-ben g-Kg ügyben. Ott ő van otthon, így hagytam győzni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Volt egy kis harcunk Coupe-val a GSi-ben g-Kg ügyben. Ott ő van otthon, így hagytam győzni. :D Mond inkább hogy feladtad..... :D :lol: mert 1x Te is bepróbáltad....de Én nem adom fel :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Elismerem, győztél, de az akkor is Kg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Na mi van már itt is moderálni kell lassan??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Na mi van már itt is moderálni kell lassan??? :D :D :D kellene vmi moderátor aki a moderátorokat moderálja.... jelentkezem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Na mi van már itt is moderálni kell lassan??? :D :D :D Helló Offmester! :D Ha te ittvagy, akkor tuti! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 és hol itt a szólásszabadság? :D Ezért lett áthelyezve és nem törölve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ezért lett áthelyezve és nem törölve :D kicsit olyan mint mikor a kossuth tér helyet azt mondják, hogy itt nem de kamcsatkába elmondhatod amit akarsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Azért lásd be, hogy mindennek megvan itt a helye. Egy kis off még belefér mindenhova, de azért a téma ne nagyon térjen el már a meghatározott címtől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 kicsit olyan mint mikor a kossuth tér helyet azt mondják, hogy itt nem de kamcsatkába elmondhatod amit akarsz :D Na húúúzatok innne...mert Piistának csináljátok itt a melót... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Na húúúzatok innne...mert Piistának csináljátok itt a melót... :D hát jah, kb annyira vagy hasznos a forumnak mint az öngól.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 hát jah, kb annyira vagy hasznos a forumnak mint az öngól.. :D Inkább mint egy kapufa... :D Meg azért ha nem is sokat, de talán több hasznosat sikerült leírnom már a fórumra mint neked... :lol: mondjuk azért Kiskecsó viszi a prímet...a "kukk"-kal... :D de majdnem ott vagy az első helyen még így is... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Inkább mint egy kapufa... :D Meg azért ha nem is sokat, de talán több hasznosat sikerült leírnom már a fórumra mint neked... :lol: mondjuk azért Kiskecsó viszi a prímet...a "kukk"-kal... :D de majdnem ott vagy az első helyen még így is... :D :D lehet ha arányokat nézünk nem ez jönne ki... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 lehet ha arányokat nézünk nem ez jönne ki... :D :lol: Ha arányokat néznénk, Te sírvafakadnál... :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Na húzzatok innen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ha arányokat néznénk, Te sírvafakadnál... :D :D :D :D a röhögéstől :lol: :D "hogy tudtam ennyi marhaságot irni 3 év alatt" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Na húzzatok innen! :D igenis :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Albert kérésére töröltem egy véletlen hozzászólását innen: Találkozók-rendezvények > MOTE, MVOK hivatalos rendezvényei, találkozói > Évnyitó, Soltvadkert 2008, Május 2-3-4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Technika > Konkurrens márkák - nem fikázni > " Keleti Blokk szépségei" témából Gelko és Hic hozzászólásait átmozgattam az újonnan létrehozott Technika > Konkurrens márkák - nem fikázni > "Lada" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra G > Astra G szervízelés topicban három kép linkje időközben máshova mutatott, ezért a linkeket töröltem. Erősen 18+ képek voltak, aminek nincs helye a szervíz topicban. Mondjuk az a hüvely már elég oválisra volt kopva, és a hajtókar is görbült már. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Április12, 2008 Megoszt Elküldve Április12, 2008 Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra G > Astra G szervízelés topicban három kép linkje időközben máshova mutatott, ezért a linkeket töröltem. Erősen 18+ képek voltak, aminek nincs helye a szervíz topicban. Mondjuk az a hüvely már elég oválisra volt kopva, és a hajtókar is görbült már. :D Épp felfúrták a hengert :D Én még láttam, de Te gyorsabb voltál! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Töröltem Sonique hozzászólását a gsi topicból,mert véletlen 2x küldte el...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts