Gelko Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Opelastras egyik hozzászólása kérésére törölve az F Astra/Egyéb csevegés topicból. :huh: én is töröltem egyet, de szerencsére a tartalma ugyanaz volt mint az azt követőnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Akkor a háromból egy maradt. Mindegy, mert háromszor próbálta ugyanazt, külön hozzászólásokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra F topicban, nico kétszer írta be ugyanazt a hozzászólást, egyiket töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Az eladó veterán autók topicból áthelyeztem 12 hozzászólást a Opel Fórum- Tartalom > Technika > Sportautók>>GT, 1968-1973 topicba.Abból töröltem kettöt.Egy Gelkóé aki felhívta a figyelmet az offolásra,egy meg Hiccé aki zokon vette :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Az eladó veterán autók topicból áthelyeztem 12 hozzászólást a Opel Fórum- Tartalom > Technika > Sportautók>>GT, 1968-1973 topicba.Abból töröltem kettöt.Egy Gelkóé aki felhívta a figyelmet az offolásra,egy meg Hiccé aki zokon vette :lol: köszi h elvégezted a piszkos munkát :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 köszi h elvégezted a piszkos munkát :huh: Én is benne voltam az offolásba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Kolee hozzászólását áthelyeztem az egyik helyről a másikra...persze értesítettem is ... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Endlos dupla kommentjéből az egyiket töröltem a debrecen chatből Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ivánnorbi kérésére a Mediterran>>Találkozók topicból az off hozzászólásokat áthelyeztem a Mediteran>>Chat topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ivánnorbi kérésére a Mediterran>>Találkozók topicból az off hozzászólásokat áthelyeztem a Mediteran>>Chat topicba. Rend a lelke mindennek! :huh: :) Majd jól megfenyítem az OFFolókat, köztük saját magamat is :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 az F astra fogyasztásból pár hozzászólást átraktam a Budapest Chat topikba az offolók kérésére :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Loretta hozzászólását töröltem a Keresek topicból mert árult és az eladó cuccok között is megtalálható volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 MOTE, MVOK klubtagoknak > "Kérdések - válaszok a MOTE, MVOK kapcsán" témából Loretta és Zsoltee87 hozzászólását áthelyeztem a Opel Club, Budapest > "Budapest és környéke -CHAT" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek> Motor, motoralkatrész topicból töröltem donjon hozzászóláát,mert gumit hirdetett ott és amúgy is beírta +ba az eladó gumis topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február9, 2008 Megoszt Elküldve Február9, 2008 Adok-veszek-cserélek > "Astra F alkatrészek" témából wessz hozzászólása átmozgatva az újonnan létrehozott Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > "Meriva alkatrészek" témába Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Vodka hozzászólását az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > Kadett D-Kadett E alkatrészek topicból az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Keresek... > ....Kadett E-t és/vagy alkatrészt topicba áthelyeztem. PÜ-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Nagy István dupla hozzászólásából egyet töröltem a Senatoros topicból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 A Mediterrán Opel Club > Chat topikból töröltem néhány hozzászólást, mert ... az érintetteket pü-ben értesítettem, a dolgot tudomásul vettük :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 urbanjozsi kétszer elküldött hozzászólásából az egyiket töröltem,a G Astra gumi,felni topikból Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Adamsandler több helyen ismétlődő hozzászólásából töröltem néhányat (pontosabban a 4-ből 2-t). Pü-ben értesítve. Az egyik törlés érintette rtomi egyik hozzászólását is, Ő is értesítve lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Hic duplakattjából az egyiket kérésére töröltem a GSi topicból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Cicás autók rovatból 8 db hozzászólást áthelyeztem a társalgóba erős off jellegük miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Szepi véletlen dupla hozzászólásából egyiket kérésére töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Jó néhány hozzászólást áthelyeztem a Mediterrán Opel Club > Tagok topikjából a Chat-be, mert már kezdett elszabadulni a pokol :D . Kori és opzsolt egy-egy hozzászólását töröltem is, mert így már értelmüket vesztették. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek> Felni,gumi topicból 2db Uhuhu és 1 Profile hozzászólás törölve...Uhuhu magának javította ezért Profile-é feleslegessé vált... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts