Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Opel16V hozzászólásában szerepelt egy név, és az illető megkért, hogy töröljem ki onnan. Törlés megtörtént. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Vandlis hozzászólását áthelyeztem a keresek-corsa topicba...értesítve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 töröltem Fadent hozzászólását a keresek topicból mert árult :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 töröltem Fadent hozzászólását a keresek topicból mert árult :( ezt ma is megtettem, a hozzá kapcsolódó hsz.t is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Matti két, Omega B alkatrészekről szóló hozzászólását áthelyeztem az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > Omega B alkatrészek topicba. Pü-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Matti két, Omega B alkatrészekről szóló hozzászólását áthelyeztem az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > Omega B alkatrészek topicba. Pü-ben értesítve. én meg az omega felnik topicból az eladó felnik közé raktam egy hozzászólását :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2007 Megoszt Elküldve November24, 2007 Az Astra G általános műszaki problémák topikból összesen 15 hozzászólást áthelyeztem az Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról topikba. Akik hozzászólásait érinti: Gonzgabi Corsawolf Uhuhu Endyka és én A jövőben igyekezzünk elkerülni az "off"-olást. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > Muzsika (AUTÓHIFI) topicban ferike hozzászólása duplázva volt, ráadásul hetes méretben. Egyiket töröltem, másiknak méretét levettem. Továbbá az Opel Fórum- Tartalom > MOTE klubok > GSi Club Hungary - gsi.opelclub.hu > GSI rulez...chat... topicban dendor duplázásából is eggyet töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November30, 2007 Megoszt Elküldve November30, 2007 PTamás hozzászólását áthelyeztem az eladó G astra alkatrészek közül a keresekbe...értesítettem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Lacza eladó váltós hozzászólását a senator-rekordból átraktam az eladó váltókhoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Brian503 hozzászólását a Vectra topicból átraktam az eladó alaktrészek vectra topicjába. Értesítettem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 A kecskemét régiós topicból áthelyeztem 9 hozzászólást a kecskeméti találkozósba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Az Astra F dízel topicból a beszélgetős részt áthelyeztem a társalgó dízel chatbe. 8 hsz volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December13, 2007 Megoszt Elküldve December13, 2007 Az Astra f futómű topicból a vaterás értekezést (10-12 hsz) áthelyeztem az Astra f egyéb csevegésbe. A fentiek miatt Udi egyik hozzászólásának eleje feleslegessé vált, így azt töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Opel Club, Budapest > "Lurdy mini talik " témából coupe, opel16v, npasi néhány hozzászólását áthelyeztem az Opel Club, Budapest > " Budapest és környéke -CHAT" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Opel Club, Budapest > "Lurdy mini talik " témából opel16v, RIC néhány hozzászólását áthelyeztem az Opel Club, Budapest > " Budapest és környéke -CHAT" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 TUNING!!! > "F Astra tuning" Loretta, J0hnny, Gelko, Atommanó, és a saját hozzászólásomat áthelyeztem az Opel Club, Budapest > " Budapest és környéke -CHAT" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Technika > Astra F > "Karosszéria" témából áthelyezésre került néhány, Novyy, J0hnny, sgery, és általam írt hozzászólás a Technika > Astra F > "Motorolaj avagy ki mit és miért ezt az olajat tölti bele?" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 corsika és RAPtile 2-2 hozzászólását a debreceni villámtaliból a chat-be mozgattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December28, 2007 Megoszt Elküldve December28, 2007 Technika > Astra F > "Motor" témából áthelyezésre került néhány, C16SE, Novyy, hening, J0hnny és általam írt hozzászólás a Technika > Astra F > "Fék" témába. Illtve a Novyy hozzászólás a törlésre került, mert saját magát idézte egy üres hozzászólásban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 MOTE klubok > Mediterran > "Tagok"témából opzsolt, hening, kori, zsolesz1, hozzászólásait áthelyeztem a MOTE klubok > Mediterran > "Chat" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 adok veszek - muzsika részéből Snec hozzászólása kérésre törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 A debreceni villámtalikból töröltem asdasd és saját hozzászólásomat. Asdasd alkatrészt hírdetett, én pedig jó helyre irányítottam. Így már az a két hozzászólás ott már felesleges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Endyka hozzászólásából, és akik még idézték, kitöröltem a jóízlést sértő linket, valamint PÜ-ben megkértem, lehetőleg ilyet többet ne tegyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Opelastras egyik hozzászólása kérésére törölve az F Astra/Egyéb csevegés topicból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts