coupe Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Zachi hozzászólását is töröltem az eggyel fentebb említett okok miatt......A komplett autók bontásra topicból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Demó "eltévedt" hozzászólását kérésére helyretettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 A kecskeméti találkozós topicból, 5 hozzászólást áthelyeztem a kecskeméti chatbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 MajaGsi hozzászólását innét--> Opel Fórum- Tartalom > Szabályzatok, információk > Kérdések, kritikák és észrevételek áthelyeztem ide--> Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra G > Általános műszaki problémák! - Astra G Pü ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Szimatnyomozo hozzászólásaát töröltem a g astra klub----------weblap topicból,mert kibővítve beírta a megfelelő topicba is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 feribo rossz helyre beírt hozzászólását átraktam az Omega B egyéb csevegésbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 ÁrOON 2db hozzászólását töröltem,mert 3 helyre írta be ugyanazt. 1.az Opelfórum-----Astra G-----Astra G szervizelés topicból 2. Opelfórum--------Keresek-------Astra G topicból pü.ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Kicsit rendet tettem a Mantás részben. Konkrétan az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Manta > Küldjetek képeket! topicból 20 db hozzászólást áthelyeztem az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Manta > X topicba, mivel két kép belinkelése egy kis offolást eredményezett, és NFS ezt szóvátette. Észrevételét jogosnak találtam, eztért a szóbanfogó hozzászólásokat a megfelelő helyre áthelyeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Ató hozzászólását töröltem mert 2 helyre írta be ugyanazt. Opelfórum---Adok-veszek-cserélek----Eladó alkatrészek-----Autófelszerelés püben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Kori,Opelzsolt és Crime78 hozzászólásait(5db-ot)áthelyeztem az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó járművek> Eladó Kadett - ek topicból, Opel Fórum- Tartalom > Technika > Kadett - Ascona>Kadett E topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Áthelyeztem 11 hozzászólást az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Calibra > topiból az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Calibra > 6-os váltó , osztómű , 4x4 topicba mert kicsit elterelödött a szó a calibra vásárlásról.....4x4 lett belöle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Fjani adagoló kereső hozzászólását az Omega B -ből áthelyeztem a keresekbe... értesítve ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Vfary hozzászólását áthelyeztem az Astra F keresek részbe mert az eladó cuccokhoz irta...értesítettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Töröltem zozi1977-nek 1 hozzászólását mert több helyre írta be ugyanazt. Opel Fórum- Tartalom > Technika > TUNING >Vectra tuning topicból. A fenti okok miatt robi-k nak 2 hosszászólását töröltem Opel Fórum- Tartalom > Technika >Car-PC és Opel Fórum- Tartalom > Technika >CHIP TUNING topicból. Püben mindkettöt értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 A mote klubok/opel club kecskemét/kecskeméti találkozók topicból áthelyeztem 7 hozzászólást a mote klubok/opel club kecskemét/kecskeméti chat-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 ropi hozzászólását a Technika/F astra/elektromos topicból áthelyeztem a Technika/Tuning/Elektromos dizájn (LEDek, neonok, xenon és társai) topicba. PÜ ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Mirones hozzászólását az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > Vectra A alkatrészek topicból az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Vectra A > Egyéb csevegés topicba helyeztem át, mivel kérdésének semmi köze nem volt az adás/vételhez. PÜ-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Töröltem robi5836874 hozzászólását, mivel nem igazán látom úgy, hogy ennek a moderáció topicban lenne a helye. PÜ-ben értesítve. Még egy pár helyre beírta, kitörlöm azokat is. Pü-ben értesítve, hogy jó lenne, ha befejezné ezirányú tevékenységét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Töröltem robi5836874 hozzászólását, mivel nem igazán látom úgy, hogy ennek a moderáció topicban lenne a helye. PÜ-ben értesítve. Én figyelmeztetést is adtam neki mivel ahogy ő is megírta: "Tilts ki nyugodtan, csak kicsit reklámoztam a játékomat. Többet ugyse jövök fel." szóval neki ez úgyse probléma. Ha nem off-olta volna be 8 topikba, még talán elnéztem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Én figyelmeztetést is adtam neki mivel ahogy ő is megírta: "Tilts ki nyugodtan, csak kicsit reklámoztam a játékomat. Többet ugyse jövök fel." szóval neki ez úgyse probléma. Ha nem off-olta volna be 8 topikba, még talán elnéztem volna. Akkor tiltsuk is ki. Hadd ne kelljen leírnom, hogy hol reklámozzon kicsit... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Hajrá... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Akkor tiltsuk is ki. Hadd ne kelljen leírnom, hogy hol reklámozzon kicsit... :( én már figyelmeztettem. Egyelőre. Ha gondolod, tiltsd ki. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Hajrá... :P Ha tudnám hogy kell, már rég odaveszett volna. A neten könnyű keménynek lenni...:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 zsolesz1 hírdetését az F astra gumik topicból töröltem, az eladó topicban meghagytam, ott bőven elég hirdetni. PÜ ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Mad Max hozzászólását a debreceni chat topicban kimoderáltam a fórumozókat erősen bántó, fórum szabályzatait súlyosan sértő mivolta miatt. Retorzió folyamatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts