Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Tocsi hozzászólását az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Omega B > Világitással kapcsolatos kérdések topicban feltett kérdését áthelyeztem az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra G > Általános műszaki problémák! - Astra G topicba (ide), mivel Astra G lámpa felújítása után érdeklődött. Pü-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Tgabika -törölve- tartalmú hozzászólását töröltem a Funpicsből Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 domber több helyre írta be ugyanazt,ezért a felesleges hozzászólást kitöröltem az astra g >álltalános müszaki próblémák topicból.PÜ-ben értesítettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Johnny-val csöppet (na jó, elég nagyot :)) offoltunk a Cicásba. Ezeket a hozzászólásokat áthelyeztem a társalgóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július18, 2007 Megoszt Elküldve Július18, 2007 Akosm5 hozzászólását átraktam ide. itt jobb helye lesz. PÜ-ment Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Töröltem Rüsselsheim hozzászólását a kadett topicból,mert több helyre írta be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 Albert kérésére az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Állás, alkalmi meló > Állást kínál topicból a hozzászólás törölve. Az ott feltett kérdésre az érdeklődőnek Pü-ben ad választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus2, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2007 Albert kérésére az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Állás, alkalmi meló > Állást kínál topicból a hozzászólás törölve. Az ott feltett kérdésre az érdeklődőnek Pü-ben ad választ. Örök hála és köszönet Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus7, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2007 postd hozzászólását áthelyeztem Opel Fórum- Tartalom > Technika > Kadett - Ascona > Kadett D topicban keresett váltót áthelyeztem az Opel Fórum- Adok veszek cserélek> Keresek > váltót:kézit autómatát > topicba.Püben értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus9, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2007 Yooccoo hozzászólását töröltem az alkatrészcsere topicból mert elnézte. értesítve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus11, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2007 Endlos Autó Motor c. újság honlapjához tartozó kérdését a GSi topicból áthelyeztem a Kadett E topicba. Pü-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 fefe úr több helyre beírt azonos tartalmú hozzászólásait egy kivételeével töröltem, arra válaszoltam is. PÜ-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Mulder78 hozzászólását töröltem a kecskemét chatből. Pü ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 Opel Club, Kecskemét > Kecskemét és környéke -CHAT Atommanó hozzászólásából töröltem egy, a megítélésem szerint nem odaillő mondatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2007 minden szubjektív... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus17, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2007 valaki legyenkedves kijavitani a helyesírási hibámat! a címbe elütöttem véletlenül.... nem tudok címet módositani. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1412 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus19, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2007 Krivy hozzászólásást szerkesztettem az adok-veszek-felni,gumi topicban mert 6-os betümérettel irt végig, illetve Koko1185 hozzászólását átraktam a megfelelő, Muszika (autóhifi) topicba. mindketten értesítve lettek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 koko1185 hirdetését én pedig az eladó, hifi topicba raktam, mert még másik két helyen is találkoztam vele. Bocsi Gelko (későn olvastam amit ide írtál). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Laby hírdetését az Opel Fórum- Tartalom > Technika > TUNING!!! > Optikai tuning topicból töröltem, mivel nem oda illik, és már az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > Tuning cucc(ok) topicba is beírta. PÜ-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Megkértem snec cartársunkat, hogy változtassa meg az aláírását a szabályzatnak megfelelően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember2, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2007 uhuhu kérésére a nem jó helyre írt hozzászólását töröltem a gsm topicból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2007 István kérésére az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra F > Fogyasztás topicba írt dupla hozzászólásából az egyiket töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 endorf keresek/Astra G topikba írt kérdését áthelyeztem az Astra G tulajdonosok beszélgetnek topikba,püben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Dzsozi hozzászólását az Astraf/futómű topicból áthelyeztem (pü megy) az eladó alkatrészek/astra F alkatrészek topicba. Ennek következtében Novyy, és Wolfi kommentje is áthelyezésre került. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Töröltem astra 2 egyik hozzászólását az eladó motoralkatrészek topicból mert több helyre is beírta ugyanazt.PÜ-ben most értesítem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts