Gepard Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 lalika hozzászólásait mozgattam, töröltem, javítottam az adok-veszek részben. értesítve róla. Akkor már ketten vagyunk, legalábbis egyszerre dolgoztunk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 A Kecskemét chat eddig láthatatlan hsz.-i újra olvashatóak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Dj Jonny ugyanazt a hozzászólást három helyre írta. Kettőről törölve, az I. Debreceni Opeltali topicban meghagyva, priv.-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Lujdzsi 3 helyre beírt hirdetését a nem megfelelő helyekről töröltem, egyet pedig áthelyeztem az eladó felni gumi topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 J0hnny, és Speed témán kívüli hozzászólását töröltem a "kecskeméti talik" topickból. Ennek következtében Újratöltve hozzászólása értelmét vesztette, így azt is töröltem. Az érintetteknek PÜ küldés folyamatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 Mor16V hozzászólásait áthelyzetem a megfelelő "keresek" topicokba..-értesítve. remélem jól csináltam ez volt az első :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május31, 2007 Megoszt Elküldve Május31, 2007 A III. BW topikból áthelyeztem a szállással kapcsolatos hozzászolásokat egy új topikba. KLIKK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2007 Megoszt Elküldve Június2, 2007 Laci4 üres ( -Töröltem- ) hozzászólását töröltem a Hardware adás-vétel topicból Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június3, 2007 Megoszt Elküldve Június3, 2007 Laci4 üres ( -Töröltem- ) hozzászólását töröltem a Hardware adás-vétel topicból Köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Forgacsp váltót kereset,de az eladó topicba írta.Átraktam a váltót keresbe,Demó válaszával együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június5, 2007 Megoszt Elküldve Június5, 2007 FBalázs Zene topikba duplán elküldött hozzászólása közül az egyiket töröltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 feryke hirdetésében egy alkatrész jellemző,trágár szót normálisra javítottam :rolleyes: köszönet korinak a jelzésért! Katika Corsa linkjét a GSI topikból töröltem,priviben értesítve.remélem máshova nem kerül be... sok az új user,lesz meló <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június7, 2007 Megoszt Elküldve Június7, 2007 Mor16V hozzászólásait áthelyzetem a megfelelő "keresek" topicokba.. ez ismét megtörtént Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június8, 2007 Megoszt Elküldve Június8, 2007 Lalika lámpekereső hsz-ét átraktam az astra f karosszéria topicból a megfelelő helyére.Pü-ben értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június12, 2007 Megoszt Elküldve Június12, 2007 powerup duplán elküldött hozzászólásai közül az egyiket töröltem az F Astra-általános műszaki problémák topikból Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június17, 2007 Megoszt Elküldve Június17, 2007 Töröltem szimat8 hozzászólását az astra G általános müszaki próblémák topicból, mert véletlenül 2x ugyanazt írta be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június18, 2007 Megoszt Elküldve Június18, 2007 bOnE hozzászólását áthelyeztem az eladó astra f alkatrészek topicból a keresekbe...Vele együt Lanti hozzászólása is átkerült mert az is a témához tartozott Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Töröltem Gepárd hozzászólását a BW topicból,mert véletlen 2x küldte el ugyanazt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Töröltem Gepárd hozzászólását a BW topicból,mert véletlen 2x küldte el ugyanazt. Köszi. Én csak egyszer láttam, meg a netem is szakadozott közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Töröltem janny71 hozzászólását az általános müszaki próblémák motor topicból, mert véletlenül 2x ugyanazt írta be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2007 Megoszt Elküldve Június27, 2007 Átraktam bobo, és a többiek hozzászólásával együtt a keresek topicból,az astra g általános műszaki próblémák topicba,mert már átment chatbe a beszélgetés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 Joci gsi hozzászólását átraktam az eladó topicból a keresek topicba mert felnit keres és nem elad..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július3, 2007 Megoszt Elküldve Július3, 2007 16DA, Corsawolf és Redline hozzászólásait a GT(1968-1973) topikból a GT(2007-) topikba áthelyeztem, mivel az új GT-ről szóltak. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július9, 2007 Megoszt Elküldve Július9, 2007 tegnap Ékszíj E Rekordod kereső hozzászólását áthelyeztem a mefelelő keresek topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július11, 2007 Megoszt Elküldve Július11, 2007 Jones hirdetését áthelyeztem a Budapest chat-ből ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts