meriva1.8 Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Mola hozzászólását töröltem az AstraG-Klub Chat-jéből és átkopiztam az Eladó/Stb. topicba. Boldizsar-nak javitottam egy tech. hibás idézését.... (nem igaz, hogy nem lássajaza delikvens, hogy minden egybefolyik!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 gyömösz eladó hirdetését átraktam a helyére! ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Kismanta 5 különböző helyre bevésett hozzászólása törölve, és egy másik topicba áthelyezve. Ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 CJ Seven kereső hozzászólása áthelyezve a megfelelő témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 MOR16v létrehozott egy már létező dologhoz még1 témát. A benne lévő hozzászólását áthelyeztem ide! az újonnan létrehozott témát töröltem. értesítve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 A Besenyő Pista bácsi féle hírlevél, a viccek topicban háromszor is szerepelt egy oldalon, a két utolsót töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Bingo.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február15, 2007 Megoszt Elküldve Február15, 2007 p.andrás hozzászólását áthelyeztem, az eladó corsa b alkatrészek topicból a keresek topicba. PÜ ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 tiv kérdését átraktam ide. az általa létrehozott topicot töröltem. Vele együtt Tiv. 1 hozzászólását is. ui: PÜ-ben megkértem tiv-et, hogy gondolkozzon a névcserén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Az eladó járművek - astra g topikból kérésre 1 , és az így értelmét veszítő 3 hozzászólást töröltem. PÜ-k mennek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 kazebaba16V kereső hozzászólása áthelyezve ide. PÜ-t is küldtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 A Gagyi-s topikból a csevegést átraktam a Társalgóba. Kérem, ezután ott folytassátok a beszélgetést. Átkerült Fpepe, Telo, Rastalos és Rtomi 1-1 hozzászólása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Corsawolf kérésére a kecskemét társalgóból egy hozzászólás áthelyezve a viccekbe. (ide) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Néhány hozzászólást töröltem a "Rövid videók gyűjteménye" topicból politikai jellegű tartalma miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Hogyan lehet az (már többször is észrevettem), hogy néhány h.sz.-om csak úgy eltünik innen-onnan, de itt a moderálós topicban nincs nyoma a kivételének? (pedig nem anyázós h.sz.ek! :blush: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Hogyan lehet az (már többször is észrevettem), hogy néhány h.sz.-om csak úgy eltünik innen-onnan, de itt a moderálós topicban nincs nyoma a kivételének? (pedig nem anyázós h.sz.ek! :blush: ) Biztos elviszi a cica :D Szerintem aki moderál, az vagy ide, vagy magába a hozzászólásba beleírja, ha ilyesmit tesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Hogyan lehet az (már többször is észrevettem), hogy néhány h.sz.-om csak úgy eltünik innen-onnan, de itt a moderálós topicban nincs nyoma a kivételének? (pedig nem anyázós h.sz.ek! :blush: ) Biztos az Alzheimer volt! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Szerintem aki moderál, az vagy ide, vagy magába a hozzászólásba beleírja, ha ilyesmit tesz.Vagy küld PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Norbee85 hozzászólását áthelyeztem ebbe a topikba! PÜ-t is küldtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április7, 2007 Megoszt Elküldve Április7, 2007 TBoy80 1 hozzászólását töröltem az eladó alkatrészek topikból, mert ő keres alaktrészt és oda is beírta. pü-t küldtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április15, 2007 Megoszt Elküldve Április15, 2007 porci 3 helyre is majdnem minden szóban megegyező alkatrészkereső hozzászólásából 2 -t töröltem az eladó topikokból. A keresősben meghagytam. PÜ-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 A Kecskemét chat-ben bizonyos hozzászólásokat összevontam, másokat pedig áthelyeztem a Kecskemét régió topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 forgacsp fórumozó 3 helyre beírt alkatrészkeresése közül 2-t töröltem. Aki tud, segítsen neki itt. PÜ-ben értesítve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Töröltem három hozzászólást a " Hemi és Dark szerepe a MOTE-ban" topicból, mivel eltértünk a témától. Köszönöm a megértéseteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 lalika hozzászólásait mozgattam, töröltem, javítottam az adok-veszek részben. értesítve róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts