mackosajt Elküldve Április14, 2006 Megoszt Elküldve Április14, 2006 Mantababy a Konkurrens márkák - nem fikázni --> Ford topicban képpel idézett. Javítottam és pü-ben jeleztem neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 A GSi Club Hungary - gsi.opelclub.hu - Weblap ötletek topicból töröltem Aztec hozzászólását, miután pü-ben is megbeszéltük, hogy tévedésből került oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április23, 2006 Megoszt Elküldve Április23, 2006 Veterán Opelek > "Opel Kadett A tól C ig" Manta > "X" berlina hozzászólásaiban a képei max 800x600 formátumban immár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április24, 2006 Megoszt Elküldve Április24, 2006 A Technika > Kadett - Ascona > Ascona részben Kari képpel idézett, levettem linkre. Pü-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2006 Megoszt Elküldve Április25, 2006 Anyázás magasfokon > "Feszültség levezetés" Lui hozzászólásából a fórum etikai szabályzatába súlyosan ütköző rész eltávolítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április28, 2006 Megoszt Elküldve Április28, 2006 Haypa 4 helyen is feltett kérdéséből 2-t töröltem, mert a másik 2-re érdemleges válaszokat kapott. Pü-ben jeleztem felé. A törlés során Albert egy hozzászólását is törölnöm kellett. Pü-ben értesítve ő is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Szabályzatok, információk> "Klubinformációk" kolumbo hozzászólása áthelyezve a Eladó alkatrészek > "Kadett D-Kadett E alkatrészek" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Az Astra F/ fogyasztás témából áthelyeztem néhány off hsz.t az egyéb csevegésbe.Kicsit elkanyarodtak a témától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május2, 2006 Megoszt Elküldve Május2, 2006 Az F astra tuning topicban Andris22 néhány egysoros hozzászólását összevontam, hogy egységesebb legyen a kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2006 Megoszt Elküldve Május7, 2006 A kméti régiós témából áthelyeztem a beszélgetést a chatbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június1, 2006 Megoszt Elküldve Június1, 2006 A GSI topicban történt egy pár törlés, nehogy kellemetlenséget okozzunk evvel... Akik tudják miről ment ott a csevej azok meg fogják érteni, akik meg nem....hát azoktól meg sorry, hogy erről lecsúsztak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június2, 2006 Megoszt Elküldve Június2, 2006 A Viccek topicból töröltem ENDYKA viccét, mivel azt már az előző oldal alján elsütötték! :) PÜ-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2006 Megoszt Elküldve Június8, 2006 Hic cartárs veterán GT kereső hozzászólása, saját kérésére áthelyezve a megfelelő témába, a Keresek topicon belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Az Euroringes témát újra megnyitottam Speed kérésére, mert hátha v.ki le akar oda menni, és akkor lehet szervezett formában is, a téma segítségével............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június21, 2006 Megoszt Elküldve Június21, 2006 Gugu korekciós hozzászólását töröltetm a Corsa C témából, mivel a tartalmát áthelyezte az Corsa-Tigra/Álltalános műszaki problémák témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 Opeles csajok dumacsatornája > "Csevej - bármi, ami női és mégsem opel..." Sörös Sanyi hozzászólása teljesen. Ugyanezen hozzászólás idézése + mantababy hozzászólása részben törölve, illetve Opeltomi hozzászólásából csak a már említett hozzászólás idézése törölve. Törlések oka : Az etikai szabályzatba e.) pontjába /A jó ízlést, sértő képeket tartalmazó, gyűlöletkeltésre, megfélemlítésre alkalmas, valamint az ilyen témájú Web-oldalakra mutató csatolásokat tartalmazó hozzászólások./ ütköző hozzászólás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július5, 2006 Megoszt Elküldve Július5, 2006 Az anyázós topicból 8 hsz.-t (a magamét is beleértve) áthelyeztem a társalgó kresz topicjába. Ott jobb helyen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Ákos 2 hozzászólását saját kérésére töröltem a BW topicból, mivel így Hemi egyik kommentje is feleslegessé vált, azt is töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Ákos 2 hozzászólását saját kérésére töröltem a BW topicból, mivel így Hemi egyik kommentje is feleslegessé vált, azt is töröltem. Rendben, úgy gondolom akkor törlöm még azt az idézetet is ami a félreértéseket kreálta. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Az viszont elkerülte a figyelmemet. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2006 A BW topicból 5 hsz-t áthelyeztem a BW társalgóba. Ezáltal Blitz hsz-a nem illett már a képbe, ezért azt töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 A Blitz Weekend faházas topicjából 6 db hozzászólást Hemi kérésére áthelyeztem a társalgósba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus22, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2006 Uhuhu kicsit szétszórta hirdetését, ezért 3 helyről töröltem azokat, PÜ-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 A MOTE változási tervezet topicból töröltem két hozzászólást. Azt gondolom, hogy a nem itt kéne megbeszélni, hogy kinek milyen karakterek vannak az emiljeiben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 A társalgóból töröltem a Speed által létrehozott, az alábbi szabályzatba ütköző témát. Privát üzenetben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts