Lacee Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 juj :) gyors vagy Manta néni :) én is amikor elöször vettem észre nem tuttam hogy hova pislogjak! mondtam magamban: ien hülyeségeket irok?! :) de azé jopofa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július13, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2004 fekosz,mélykék76,Atommanó,Future,Lacee nagyon erősen OFF chat-elése a "Tuning cucc(ok)" topikban moderálva lett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Bocs Főnök! Csak nagyon uncsi ám itt a melóhelyen..... :roll: :) :D :D :D Üdv.:Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július13, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2004 Bocs Főnök! Csak nagyon uncsi ám itt a melóhelyen..... :roll: :) :D :D :D irc-ezni tudsz? gondolkodom, hogy ujraélesztem az #opelklub.hu-t az ircneten...hátha most több használoja lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Sajna fogalmam sincs mi az, és a chatről is rendszeresen ledob ez a vacak. Tudok????? Nem tudom.... :oops: :oops: Üdv. :Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július16, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2004 Imi1971 hozzászólása a G ASTRA OPTIKAI-TUNING topikban törölve lett, mert: - nagyon nem a témához szólt hozzá (OFF-olás) - a hozzászólás hangneme és stílusa nem elfogadható Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2004 koco Gyári rádió eladó topikja törölve lett, a hozzászólás belekerült az autohifi topikba az adok-veszek szekcióban mert ott a helye Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július23, 2004 Megoszt Elküldve Július23, 2004 Én nem szeretek Moderálni ,de most szükség volt: A Találkozók/Országos/IX. Nemzetközi OPEL találkozó topik MODERÁLVA lett, a topik másik nem oda való fele a "MANTA" témakörben megtalálahtó: http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=473 Kérem az maradjon INFORMÁCIÓ topic. A másikban lehet vitázni. Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember16, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember16, 2004 Sámli hozzászólását az Astra F / Egyéb csevegés-ből töröltem mert nagyon nagyon OFF hozzászólás volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember18, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2004 egy code5 nevü fikanick teljes kiirását kérjükszépen! csunyákat irt a motéval kapcsolatban........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Szeptember18, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2004 egy code5 nevü fikanick teljes kiirását kérjükszépen! csunyákat irt a motéval kapcsolatban........ code5 a fórum Etikai szabályzat, moderáció elveben a Hozzászólások törlése c., pontját kimerített ami a következő: Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnemű hozzászólások. Törlés megtörtén! Az azt követő hozzászólások is törölve. A nicknév is letiltva ,mert nem társalgási szándékú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Szeptember19, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2004 Az adok veszekben fehérgsi kolléga nyitott egy topicot SOS szívósor név alatt. Szerintem tegyük a helyére, majd töröljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2004 Az adok veszekben fehérgsi kolléga nyitott egy topicot SOS szívósor név alatt. Szerintem tegyük a helyére, majd töröljük. Megnéztem és mivel nem technikai tanácsot kér vagy hasonló hanem alkatrészt keres ezért sztem maradhat. Majd ki kell dolgozni valami megoldást az ilyen adok/veszek topikokra sajnos arra nem számíthatok ha elkelt a cucc vagy sikerült venni valamit akkro a topiknyitó bezárja vagy jelzi nekem hogy törölhető :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Szeptember19, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2004 Szerintem meg ez nem így van, legyünk következetesek! A precedens értékű eset, amikor még a régi fórumunkon faro keresett lökhárítót az omegájára, annak nyitott egy topicot. Természetesen törölve lett, és átkerült az Omega alkatrészek közé. Van a keres kínálban Astra GSI topic, ahol ehhez az autóhoz keresnek alkatrészet a júzerek, és szerintem a szívotorokház is csak egy alkatrész. Gondolj bele, mindenki, aki alkatrészet keres az autójához, nyitna egy topicot... hová is vezetne ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2004 Sámli hozzászólását az Astra F / Egyéb csevegés-ből töröltem mert nagyon nagyon OFF hozzászólás volt! a helyzet megismétlődött sajnos Sámli hozzoászólását ugyanonnan, ugyanamiatt törölnöm kellett. Sámli, kérlek a jövőben tartsd tiszteletben a fórum szabályzatát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 GTX hozzászólását a Konkurens márkák - Suzuki-ból átraktam egy újonnan nyitott Daewoo témába. Ott jobban is látszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Ádám moderáld magad! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember29, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2004 Suzuki topikban mi lett törölve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Aztec Suzuki fikázós.. hozzászólása! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Aztec Suzuki fikázós.. hozzászólása! Üdv.: Atommanó Anti! Töröld ki légyszi a saját hozzászólásodat is, mert nem oda való! Most aztec komával fel vagyunk írva a táblára. Köszönöm! ez is törölhető Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Scatman! Nem akartam én beletaposni senki lelkivilágába, de erre azt hiszem nincs szükség! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember30, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2004 Atommanó! Rendben vagyunk :wink: :wav: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2004 Megoszt Elküldve Október1, 2004 Geri AstraG dízel-vásárlási tanácskérését áthelyeztem az általános vásárlási érdeklődések közé, az által nyitott témát nem töröltem, csak lezártam Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2004 Megoszt Elküldve Október2, 2004 "Eladó alkatrészek" > "Muzsika (AUTÓHIFI)" MeliZoli hozzászólásában a második kép mérete 1Mb felett. Kép helyett egyelőre url szerepel, elküldtem neki az optimalizált, kisebb képet. Ha valakinek nem jön össze a képek átszabása, a megfelelő méretre, de szeretné a fórumon megjeleníteni, akkor küldje el nekem a kepoptimalizalas@freemail.hu -ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 markog. hirdetését az Astra F alkatrészekből töröltem mert: - Nem oda illik - Ez volt a 3. hely ahol hirdette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts