rtomi Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 istifiú hozzászólását módosítottam a Rekord-Senator topicban. Az eladó alkatrészeinek a hírdetése megtaláűlható az Eladó alkatrészek/Senator topicban. Küldtem neki privát üznetet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 A www.autotuning.echt.hu nicknevű fórumozó teleszórta a Tuning rovatot a hírdetésével. Ezek törölve lettek az úr/hölgy privát üzenetben értesítve lett.. Én pedig az övét, és meglepően hasonló néven regelt www.akciosbolt.echt.hu nevű fórumozó hirdetéseit töröltem erre hivatkozva: Tilos engedély nélkül autós és számítástechnikai termékeket, szolgáltatást reklámozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 istifiú az Ascona alkatrészek kínál topicban adott fel alkatrészkereső hírdetést. A hírdetése törölve lett és át lett helyezve az Ascona alkatrészt keres topicba Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Az eladó Kadett D-E alkatrészek topicból áthelyeztem Kadéttos hírdetését a Keresek Kadett D-E alkartészt topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Az F Astra Tuning topicban buazs képpel idézett egy hozzászólást. A képet levettem linkre és privát üzenetben figyelmeztettem és elmagyaráztam neki,hogy is kell ezt csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Warwolf hozzászólását töröltem a 18+ ból, mert az előtte lévő hozzászóló már belinkelte azt a képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Warwolf hozzászólását töröltem a 18+ ból, mert az előtte lévő hozzászóló már belinkelte azt a képet. Akkor még csak a link volt, de nem szerepelt képként.Gondoltam, segítek kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Figyelmezetettem Hagalex-et, az offolás miatt az "Anyázás magasfokon"-ban, valamint nyomatékosan megkérem, hogy próbálja minimalizálni az offolást. 10% Visszavonva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Gyula519 hosszászólását áthelyeztem ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Az astraf nicknevű fórumozó hírdetését töröltem a :Rekord-Commodore-Senator topicból. A hírdetés megtalálható ITT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 J0hnny neve mellett van 10% figyelmeztetés, tudja valaki miért kapta? Ő nem emlékszik miért van ott. Ha nem aktuális akkor törölném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 J0hnny neve mellett van 10% figyelmeztetés, tudja valaki miért kapta? Ő nem emlékszik miért van ott. Ha nem aktuális akkor törölném. Ezt te is megtudod nézni. Katt a 10%-ra. Ott az indoklás is. A modival beszéld meg PÜ-ben, elvileg lehet törölni mivel eltelt már egy kis idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Ezt te is megtudod nézni. Katt a 10%-ra. Ott az indoklás is. A modival beszéld meg PÜ-ben, elvileg lehet törölni mivel eltelt már egy kis idő. De hol lehet látni a 10%-ot??? :) (elvileg nekem is van... de nem tom hol látni! ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Ezt te is megtudod nézni. Katt a 10%-ra. Ott az indoklás is. A modival beszéld meg PÜ-ben, elvileg lehet törölni mivel eltelt már egy kis idő. Ok, köszi. De hol lehet látni a 10%-ot??? :) (elvileg nekem is van... de nem tom hol látni! ;) ) Te, azt a funkciót nem láthatod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 J0hnny neve mellett van 10% figyelmeztetés, tudja valaki miért kapta? Mert a meglepő és mulatságos topicban karhatalmista jelképet ábrázoló képet linkelt be. Ami kegyeletsértő volt egyes emberek számára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Az F astra 1.7 D Topicból töröltem a chat-elgetős részt. Többször is kértük az ottlevőket, hogy figyeljenek a lényegre. Most ismét kérném ezt. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Endyka viccét töröltem az Unatkozom/viccek topicból, mert Chyga már korábban beírta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Az alábbi témákban még a régi fórumról megörökölt, de nem működő szavazások voltak : Kérdések - válaszok a MOTE, MVOK kapcsán > "Blitz Weekend 2006" Kérdések - válaszok a MOTE, MVOK kapcsán > "Soltvadkert 2005" Hardware > "DigitCam" Hardware > "MP3 lejátszók" Gamers Corner > "FPS Multiplayerek" Állás, alkalmi meló > "Állást keres" Mediterrán régió > "Baranya ill. Dél-dunántúl?" Unatkozom... > "Zen & Motorkerékpár" Konkurrens márkák - nem fikázni > "Seat Altea" Konkurrens márkák - nem fikázni > "Peugeot 406 Coupé" TUNING!!! > "Astra H Coupe ?" TUNING!!! > "Autóápolás" TUNING!!! > "Opel Trixxxxxx" Kadett - Ascona > "Tetőablak" Kadett - Ascona > "Motor" Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "Igényfelmérés - menjünk e a Suzuki gyárba gyárlátogatásra?" Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > "Opel Blitzen Luckau 2005.07.15-17." Hungarian Blitz Weekend > "I. Hungarian Blitz Weekend" Ugyanazon névvel, új téma lett létrehozva, a régi hozzászólások átkerültek az új témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 A Viccek topicból áthelyeztem a Társalgó/Chat topicba Corsarulez és J0hnny hozzászólásait. Pü megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Corsa A hozzászólása a kínálós topicból táhelyezve a keresek topicba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Amusing hozzászólását töröltem az anyázós topicból, mert nem politizálunk, semmilyen szinten.Tiltja a szabályzat.P.ü. ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Endyka új témát hozott létre a társalgóban MotoGP címmel, a témát töröltem.Van elég hely, ahol ilyesmikről lehet beszélgetni, és akkora érdeklődés senemnincsen.P.ü. ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Annyira nem vészes a dolog, hogy rögtön törlésre meg lezárásra kerüljön... Várjunk egy két napot, hátha mégis csak érdekel valakit...ha nem akkor le lehet zárni, de egyet tartsunk szem elött, hogy a forum az emberek szórakozását szolgálja...szerintem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Annyira nem vészes a dolog, hogy rögtön törlésre meg lezárásra kerüljön... Várjunk egy két napot, hátha mégis csak érdekel valakit...ha nem akkor le lehet zárni, de egyet tartsunk szem elött, hogy a forum az emberek szórakozását szolgálja...szerintem... :) Tökéletesen 1t értek veled, csak van egy csomó hely, ahol ezeket a dolgokat ki lehet beszélni.Esetleg talán az autósport témát lehetne kibővíteni, Autósport-Motorsport dologra, és akkor ott lehetne.........szerintem.......... vagy ilyesmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Mathew kereső jellegű hsz.-ét átraktam a megfelelő helyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts