warwolf Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Corsa / Corsás képek Hemi, és Warwolf hozzászólásást töröltem, illetve módositottam, mert csatlakozni akart a link , illetve a kép valahovva, és állandóan felhasználó nevet, és jelszót kért. :) :D ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Speed odanem illő magánéleti ömlengését töröltem a II. Blitz Weekend topicból Ezt az "ömlengés" jelzőt nem igazán értem. Egy poén volt... szerintem. Legfőképp mert még a kacsintás is mögötte volt. Sajnálom, hogy így látjátok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Kori hozzászólását a Busójárás topicban kicsit kijavítottam. Már kattintható a link. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Az Eladó alkatrészek topikból kigyomláltam a nemodaillő dolgokat, amit warwolf ejtett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Társalgó -Chat> "Autósport" aranykard hozzászólását és sajátomat töröltem - amelyben arra kértem, hogy vésse át máshova a hozzászólását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Töröltem FBalázs hozzászólását a Meglepő és mulatságos topicból, miután már saját maga törölte a tartalmát Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 CorsaGTRRR hirdetését áthelyeztem az Omega A topikból az Omega A alketrész keresőbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Danika képpel idézett a Kadett E topicban. Javítottam. Pü ment. Én is javítottam... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 CorsaGTRRR hirdetését áthelyeztem a kedett E topikból az Kadett E alketrész keresőbe. Pü ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Uhuhu hozzászolás javítva, a kép linkre véve túl nagy méretű képhasználat miatt. LINK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 A Meglepő&Mulatságos -> FUNPics topicban Gelko törölte a saját hozzászólásának tartalmát, így a többiek reagálása nem volt érthető. Töröltem mindet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 (edited) ENDYKA hirdetését töröltem a G astra tuning topikból, mert nem oda való.. Pü ment. meg az asztra g tulajok csevegnekből, meg a gumi-felniből. Módosítva Február18, 2006 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Konyo összes Calibraüléses hirdetését töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Töröltem Hagalex Manta alkatrész kereső hozzászóllását a Vectra C/Signum alkatrészt keresek topicból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 A GSI rulez topicban átszerkesztettem kisTomi hozzászólását és átméreteztem benne a képet mert széthúzta nagyon az oldalt. Küldtem neki privát üzenetet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Az Eladó Vectra A topicban töröltem LML hozzászólását mert ugyanazt feladta az eladó Vectra Alkatrészek topicban is. Kapott P.ü.-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Az eladó felni-gumi topicban szerkesztettem Endyka hozzászólását mert kipufogót hírdetett ott. A kipufogós hírdetése megtalálható az eladó astra G-H alkatrészeknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Az omega A / omegarulez topikban Gabo hsz-át kicsit faragtam, természetesen teljes jószándékkal. Véleményem szerint majd az illető reklámozza magát ha akarja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Az Astra G/gumi-felni kérdések topicból áthelyeztem Joc hozzászólását az eladó alkatrészek/gumi-felni topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Az eladó Vectra A alkatrészek topicból töröltem Döglégy_Tábornok hírdetését. A hírdetés megtalálható az eladó F Astra alkatrészes topicban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Február24, 2006 Megoszt Elküldve Február24, 2006 Figyelmezetettem Hagalex-et, az offolás miatt az "Anyázás magasfokon"-ban, valamint nyomatékosan megkérem, hogy próbálja minimalizálni az offolást. 10% Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Évnyitó 9. oldalán van pár hozzászólás amit ki kellene gyomlálni a többi közül, kár rontani vele az összképet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február26, 2006 Megoszt Elküldve Február26, 2006 Figyelmezetettem Hagalex-et, az offolás miatt az "Anyázás magasfokon"-ban, valamint nyomatékosan megkérem, hogy próbálja minimalizálni az offolást. 10% Valamiért nem jelennek meg a hozzászólásaim egyik topikban sem! Nem tudom van -e összefüggése ezzel a moderálással, vagy csak technikai probléma van. :rolleyes: ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 A Viccesképek topicban Cyga egyik képét levettem linkre mert széthúzta az oldalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 A www.autotuning.echt.hu nicknevű fórumozó teleszórta a Tuning rovatot a hírdetésével. Ezek törölve lettek az úr/hölgy privát üzenetben értesítve lett.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts