bazs Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Sonique kapott egy sárga lapot a Blitz-es topikban intézett enyhén modortalan hozzászólásáért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 én elötte kicsillagoztam a nemkivánt részt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 kigyomláltam a SXP és a Commodore társalgását a Bltz topikból. na meg a sok segitő hozzászólót is... [highlight=red:f98aee9743]SXP ! Mi a ######é kell állandóan csinálni a fesztivált! Ez a pont eztért nem leszel klubtag szöveg meg már olyan szánalmas! Mond azt, hogy te ezért nem áldozol, vagy leszarod, de állandóan gyártani azt hogy most épp milyért nem......[/highlight:f98aee9743] Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 kigyomláltam a SXP és a Commodore társalgását a Bltz topikból. na meg a sok segitő hozzászólót is... Kivéve Blitzét, ami most olyan, mint ha Gepárd hozzászólására reagált volna! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2005 Astra F > "F astra 1.7 D" mbik hozzászólásai, kettő egymást követően ugyanazon tartalommal. A második törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 A "Blitz Weekend 2006" topikból töröltem az utolsó 2 post-ot. Haga és Wolfi-é volt. Bocsi srácok semmi személyes, de very erősen csevej volt és az a topik nem arra van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 A "Blitz Weekend 2006" topikból töröltem az utolsó 2 post-ot. Haga és Wolfi-é volt. Bocsi srácok semmi személyes, de very erősen csevej volt és az a topik nem arra van. Bocs főnök! :oops: :oops: :oops: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Felni, gumi - kicsit, vagy nagyot? topikból töröltem tizsi hirdetését és ww hozzászólását Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember16, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2005 Felni, gumi - kicsit, vagy nagyot? topikból töröltem tizsi hirdetését és ww hozzászólását thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember19, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2005 Vectra B >2000 -es DTI Norbe hozzászólásai, kettő egymást követően ugyanazon tartalommal. A második törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 A keresekbe véletlenül bekerült egy felni eladó hirdetés. Pííísta áthelyezte, én töröltem. A fórumozó látta, tudja hogy rossz helyre irta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember21, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2005 Gelko kérésére töröltem az Ascona topikból a "kőművesautós beszélgetést" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Pitti kérésére a hozzászólását az "ASTRA-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek" toipicból töröltem, Pü-ben értesítettem! ÜDv.: Anti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Warwolf és köztem folyó nem odaillő beszélgetést töröltem a Corsa-Tigra » Általános műszaki problémák/kérdések topicból Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Sörös Sanyi hozzászólását a Manta alkatrész eladásból áttettem a keresésbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Lui hozzászólását áthelyeztem a bemutatkozó topicból a Ki? Kivel? stb topicba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Tomi ezt meg is kritizálta... :-) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Kérdések, kritikák és észrevételek>"Kérdések, kritikák és észrevételek a fórumról." Off jellegűk miatt : greg, uhuhu, gepard, kavics, Blitz hozzászólása/hozzászólásai áthelyezve az újonnan létrehozott Windows társalgó>"Chat, icq, MSN, Skype, stb." témakörbe. Tobiás szintén off hozzászólásai törölve. Illetve bazs és uhuhu forumozók irányába intézett figyelmeztetései szintén, mert azon hozzászólások, amelyekre vonatkoztak már nem találhatók meg a témakörben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Opel Club, Kecskemét - http://kecskemet.opelclub.hu > "Kecskemét és környéke -CHAT" Speed hozzászólásában szerepel 1 erősen kifogásolható szó, amelyet kicsillagoztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Szabika hozzászólását töröltem az eladó autók / eladó asztra gé topikból. mert semmi értelme nem volt ott, és offolásra ad okot... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Valaki jól kitörölte a térképsegítséget az Évzárós topicból. Biztos [highlight=red:fb47da235f]___________[/highlight:fb47da235f] volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 linkkeld be ujra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Mostantól kezdve törlöm a sokadszor felrakott vicceket. Sörös Sanyiéval kezdtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Bocsi! Azt hiszem, ideje nekiveselkednem és végigolvasni az összes viccet, hogy ne kerüljek hasonló helyzetbe... Addigis pihenek a viccekkel és a képekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts