bazs Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 meg valaki máshonnan is :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Az Omega B -> Kijelző javítás topicban ment az anyázás, beizzítottam a törlés gombot... én töröltem kettőt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 az Astra F / szervizanyagokból kitöröltem egy pár nem odaillő hozzászólást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Astra G - Astra H> "Általános műszaki problémák! - Astra G" Hagalex és Gucsu hozzászólásai, mindketőjük esetén becsúszott egy triplázás, 6 hozzászólásból 1-1 marad sezmélyenként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Mer' szavakszik valami Pista bá'!! Azé'!! :( BAzsnak írtam, hogy hibaüzenet jön abban a tpikban valamiért, de lelépett menet közben! Aszittem nem ment el az üzim, de elment.... ezért volt 3 hozzászólás! Minnyá előkeresem a hibaüzit.... nem tudom, hogy csak nekem csinálja -e? :roll: :roll: ...de csak abban a topikban! 8) Ran into problems sending Mail. Response: 554 : Relay access denied DEBUG MODE Line : 164 File : smtp.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 nem léptem le, de valami vót, más topikban is ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Akkor jóva'.. :wink: Még mindig csinájja, de mosmár nem tud átverni! 8) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 amúgy ha kiírja, nem kell vele foglalkozni, mer a hozzászólásod attól még elment ;-) kipróbáltam 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 markop hozzászólásit törötem az Astra F / elektromos ból.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2005 Megoszt Elküldve Július5, 2005 Az Astra F / futómű-ből Szantozoli kérésére 3 hozzászólása baki miatt törölve... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július8, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2005 Ki? Kivel? Hol? Mikor? Hogyan?-ból bazs és aztec cseveje törölve Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július8, 2005 Megoszt Elküldve Július8, 2005 hát az még nem volt olyan nagyon off, mint amilyen van néhány topikban ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július25, 2005 Megoszt Elküldve Július25, 2005 a Tuning!!!/fóliából kigyomláltam a sziasztok!, és onnan minden köszönéssel összefgüggő hozzászólást.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2005 Megoszt Elküldve Július28, 2005 Keresek...>"Cali alkatrész" Chyga hozzászólásának szövegét átmásoltam a "....Senator alkatrészt" témakörbe. Balázs meg közben kiradírozta Chyga eredeti hozzászólását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Corsa-Tigra>"Általános műszaki problémák/kérdések" Általános műszaki problémák>"Karosszéria" kmário hozzászólásai -benne a hirdetéssel - törölve, az hozzászólás szövege átmásolva az Eladó alkatrészek>"Corsa alkatrészek"-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2005 Megoszt Elküldve Július29, 2005 Astra G - Astra H >"ASTRA-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek " NeedForSpeed hozzászólása, egy ölég hosszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzú url-el, amely szépen szétnyomta az oldalt, kattintható szövegre módosítva az url. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Corsa-Tigra > "Corsa C" Fodijabba hozzászólása, benne egy 1297x288-as képpel. Módosítva, 800x178-as kép látható ezt követően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus11, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2005 Astra G - Astra H > "G Astra menetteljesítmények" telo hozzászólása benne 6 db képpel. Kápek átszerkesztve 3-as formátumban megtekinthetők ezt követően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Eladó alkatrészek>"Felni, gumi" kola1234 hozzászólásai, 2 egymást követően ugyanazon tartalommal, a második törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 semmi közöd nicknevű fórumozónk avatarját töröltem és kapott egy sárga lapot (10 sárga lap kitiltást von maga után) a fentieket a fórum szabályzatának megsértése indokolta: "Beleegyezek, hogy nem küldök sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, vagy bármely más olyan tartalmat, illetve anyagot, mely törvényt sért." Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Eladó járművek> "Eladó Calibrák" Fecka17 hozzászólása amely 1 hosszú url-t tartalmazott amely nem is volt kattintható. Már olyan szöveg szerepel, amely kattintható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Eladó alkatrészek > "Felni, gumi" ekg295 hozzászólásai, 2 egymást követően ugynazon tartalommal, a második törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Raccené hozzászólásait kigyomláltam egynéhány topikbó, mert nem futómüvel kapcsolatos probléma a belépési probléma..... és ugyanez okok miatt az elköszönő topikból is. lécci , lécci , lécci többet ne spamold tele a fórumot. egyszerre csak 1 emberől kérjél 1 dolgot! ugyanis most legalább 3-4 ember dolgozott teljesen feleslegesen. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Úgy tudom végül sikerült megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts