bazs Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 akkor ezt egyidőben csináltuk. mert én meg odaírtam neki :lol: :D :lol: még jó, hogy ilyen gyorsak vagyunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 A GSI szekcióban Tom írását töröltem mert igencsak nem volt fórumképes, és ezáltal, hogy képben maradjon a dolog, Aztec hozzászólása (reagálása) is törlésre került, majd végül az én ejnyebejnyémet is átírtam... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Köszi! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Minden egyéb találkozó, rendezvény>"Paintball" Agressor hozzászólása, benne 5 db képpel, 3 marad + 2 kattintható link. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Astra G - Astra H>"G Astra menetteljesítmények" Astra G - Astra H>"Astra H" Astra G - Astra H>"Fogyasztás" Astra G - Astra H>"Általános műszaki problémák! - Astra G" Aztán a Astra G - Astra H>"Astra H" Astra G - Astra H>"Fogyasztás" Astra G - Astra H>"Általános műszaki problémák! - Astra G" és még az általános müszaki problémák / motorból is törölve - uhuhu témákból ismét. peter12 hozzászólásai, ugynazon kérdéssel törölve. Marad az "1.6 16v problémák + motorokkal kapcsolatos kérdések" és az "Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról" témában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Astra G - Astra H>"G Astra menetteljesítmények" Astra G - Astra H>"Astra H" Astra G - Astra H>"Fogyasztás" Astra G - Astra H>"Általános műszaki problémák! - Astra G" Aztán a Astra G - Astra H>"Astra H" Astra G - Astra H>"Fogyasztás" Astra G - Astra H>"Általános műszaki problémák! - Astra G" és még az általános müszaki problémák / motorból is törölve - uhuhu témákból ismét. peter12 hozzászólásai, ugynazon kérdéssel törölve. Marad az "1.6 16v problémák + motorokkal kapcsolatos kérdések" és az "Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról" témában. még egy 2-3 helyről töröltem a hozzászólást, és figyelmeztettem 2 db privát üzenetben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 opeldevils hirdetését töröltem a calibra problémák közül nem odavaló a világításban meghagytam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Tomcsi eladó astra felnijét töröltem a beköszönő topikból Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 adiboy második hozzászólásást kitöltem a Cosa-Tigra/ Corsa szerviz topikból. elég az egy helyre is..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 A Társalgó - Chat-ből kitöröltem az összes személyskedő hozzászóllást, valamint azokat is, amelyeket a személyeskedés szült. Nincs ezekre szükség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 karcsi hozzászólását a veterán találkozóból töröltem. nem ott keresünk barátokat...... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 a Hemi hozzászólásába belejavitottam.... a Zafira topikba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 TUNING!!!>"Fólia" Amusing hozzászólása, benne egy 1024x768-as képpel. Hozzászólása módosítva 800x600-as kép szerepel ezt követően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Goofy képe a GSi topicban levéve linkre!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Ferkó636 hozzászólása a tuning cucokkból atrakva a vectra alaktrészek közé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Corsika-t felvilágosítottam Pü-ben, hogy kérését hogyan tudja saját maga orvosolni, ha egyáltalán szükséges... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Féliksz anyázós hozzászólása tölésre került az Astra g/fogyasztásból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 töröltem combi rekord-hirdetős hozzászólásait vagy 3 topikból elég az egy helyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 tonyo tali és weblaphirdető hozzászólásait töröltem innen-onnan, egyet pedig módosítottam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Én meg ezután töröltem magam, mert én is ezt kezdtem el... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 lassú vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Azóta én még egy helyről töröltem ugyanezt, és küldtem Tonyo-nak Ejnye bejnyés püt... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Azóta én még egy helyről töröltem ugyanezt, és küldtem Tonyo-nak Ejnye bejnyés püt... :wink: akkó én azé nem tudtam azt törölni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Az Omega B -> Kijelző javítás topicban ment az anyázás, beizzítottam a törlés gombot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Tuning - Hifi topikból töröltem tonyo hozzászólásást, elég az eladóban hirdetnie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts