Atommanó Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Goofy képei a GSI rlz-ben levéve linkre, mert túl nagyok voltak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Flowachild személyeskedésbe kezdett az A Omega, valamint B Omega topicban. Megkértem hogy hagyja abba. ... Ha nem veszi komolyan, 2 hétre felfüggesztem a nickjét. Felfüggeszthetsz 2 évre is, ha akarsz. De előbb moderáld ki a nekem címzett személyeskedő hozzászólásaidat! (Most "bosszút állsz", amiért anno kimoderáltalak a saját Omegás Fórumomban? :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 Flowa veled tényleg nem lehet:)) A következő talin is pakolsz, csak picit többet:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április12, 2005 Megoszt Elküldve Április12, 2005 stefi100 hozzászólását áthelyeztem az eladó autók közé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április16, 2005 Megoszt Elküldve Április16, 2005 Chyga-t megkértem, hogy az aláírásából távolítsa el a cégének a reklámlinkjét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 A B Omega->egyéb csevegés topicban moderáltam 1 hozzászóllást, valamint tizenvalahányat töröltem, szerintem nem ide való. Egyúttal megkérem a két delinkvenst: - Flowa ne szítsa a tüzet - OmegaTD ne vegye fel a kesztyűt - a személyes vitákat rendezzék le privátban Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 - Flowa ne szítsa a tüzet - OmegaTD ne vegye fel a kesztyűt Javítanék: - Flowa és Omegatd ne szítsák a tüzet - Omegatd és Flowa ne vegyék fel a kesztyűt :wink: Már rendeztük azóta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április20, 2005 Megoszt Elküldve Április20, 2005 waybill hozzászólását áthelyeztem az asztra f ből a keres közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 dremu, warwolf,greg anyázós hoztzászólását áthelyeztem az anyázás magasfokon/ magyarországon élünk be. az AstraG csevegősből..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 De ráérsz.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Astra F>"Egyéb csevegés" Mezo hozzászólásában módosítottam a hobás linket, így már klikkelhető a kép megtekintéséhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Aztec-kal folytatott beszélgetésmet áthelyeztem a Chatbe az "Általános műszaki problémák/kérdések" topicból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Warwolf képe levéve linkre a Funpicsben... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Budapest szekció - http://budapest.opelclub.hu > "Weblap ötletek" Az új témát és hozzászólást forumadmin hozta létre Hozzászólása módosítva "Weblap ötletek, kérések, kérdések" néven lesz ezt követően fellelhető a téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Társalgó -Chat>"BALESETEK: Tanuljunk belőle!!!" aztec hozzászólásai 1024x682 + 944x708 képek link formátumban érhetők el ezt követően. + kisebb képek szerepelnek a hozzászólásban Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 GSI szekció - http://gsi.opelclub.hu>"GSI rulez!" fehérgsi hozzászólása, benne egy 960x720 képel, kattintható link marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 aticar hirdetését töröltem 3 helyről, 1 et meghagytam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 "semmi közöd" nicken regisztrált felhasználó aláírását töröltem, mert nem felelt meg a fórum "Felhasználói szabályzat"-ban foglaltnak, miszerint : "....Beleegyezek, hogy nem küldök sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó,, támadó, vagy bármely más olyan tartalmat, illetve anyagot, mely törvényt sért...." Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 gomb2 disztárcs keresése törölve, majd bemásolva a keresek / kadett E alkatrészbe Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Astra G - Astra H>"Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról" nyuszifül hozzászólása TUNING!!!>"F Astra tuning" warwolf hozzászólása Hardware>"Régiség gyűjtemény" 16DA hozzászólása Valmennyiben az eredeti, idézett hozzászólásból szerepelt a kép. url-re módosítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 warwolf hozzászólását véletlenül töröltem a paksi tali topikba... :oops: bocsánatot kérek érte... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 warwolf hozzászólását véletlenül töröltem a paksi tali topikba... :oops: bocsánatot kérek érte... :oops: Megbocsátok :wink: .Javítottam. :!: Meg Lnézést is kérek. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 totyasrác felni hirdetését az Astra F Felni topikból töröltem. és Warwolfét is. Köszönöm hogy figyelmeztette!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Astra G tulajok beszélgetnek topikban módosítottam benzingoz óriásképét linkre Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 akkor ezt egyidőben csináltuk. mert én meg odaírtam neki :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts