coupe Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Pár hozzászólást szerkeztettem,ill töröltem az E85 topicba,mert nem oda való volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 kigyomláltam egy pár hozzászólást az Adok - Veszek topikokból. Ezek rossz helyre elhelyezett hozzászólások voltak, illetve Chat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 6 hsz-t töröltem az keresek vectra a topicból, mert csevej volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Omikron kecskeméti chatbe beírt kérdését áthelyeztem a G astra általános részébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Somi hozzászólása a Teljesítménymérős topicban moderálva, kereskedelmi hirdetés miatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 1 hsz-t szerkesztettem, 1-et pedig töröltem az adok-veszekből, mert nem oda való volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Manó-gabesz 2 hsz-át is töröltem a vectra fórumból, mert alkatrészt keresett a nem megfelelő helyen. Pü-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Burns 1 hsz-át töröltem, mert beírta a keresek-be is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomoty Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Lehetne a Astra H-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek topikból törölni a 295-303 közötti hozzászólásokat? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember15, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2011 Lehetne a Astra H-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek topikból törölni a 295-303 közötti hozzászólásokat? Előre is köszönöm. Megtörtént. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Az Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > Astra F alkatrészek topikból 4 hsz-t áthelyeztem a Technika > Kadett - Ascona > Kadett E topikba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Nagymag 1 hsz-át töröltem a keresek-ből. Nem chat szoba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 zolibecenév 1 hsz-át töröltem, mert ugyanazt kérdezte már egy másik topicban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Régi Opelos néhány hirdetését töröltem, mert több helyre is feltette. PÜ-ben figyelmeztetve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 kadi418 kérdését, és a rá érkező választ az "eladó F astra alkatrészek"-ből áthelyeztem az "astra F sebességváltó"-ba Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október14, 2011 Megoszt Elküldve Október14, 2011 Gsithomy 1 hsz-át töröltem, mert hirdetett az egyéb csevegésben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 2 hsz-t töröltem a z astra f-ből. Hirdettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 astrahd nevü , csak hirdet. én meg csak törlöm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Szkini kérdését és a rá érkezett választ áthelyeztem IDE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 jp10000 árajánlatkérését, és a rá érkező tippeket áthelyeztem IDE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November23, 2011 Megoszt Elküldve November23, 2011 baluka71 hirdetéseit töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Mr Boros 1 hsz-át töröltem a vectra a topicból, mert a keresekbe is beírta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December6, 2011 Megoszt Elküldve December6, 2011 Róóóland és Prins... egy-egy hozzászólását töröltem az Eladó alkatrészek > Felni, gumi topikból, mert nem kapcsolódtak semmihez (én legalábbis nem találtam előzményt), és leginkább kettőjükre tartozott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 OmegaTD és Vectra 2-5V6 vagy nem tudom ki volt, szét szájkaratézták az omega B topikot. Amennyiben folytatják, akkor mindkettő kitiltásra kerül a fórumból. Elég volt, ez nem az index fórum, és szerintem túlhaladtunk már az ovodás koron.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 eladó autók / Astra F az autólsó két hirdetés törölve, egyiksem fedte a valóságot.... pl: motor - évjárat - láthatatlan fényképek, és azok is óriásiak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts