Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Elküldve

Töröltem gabesz8307 hozzászólását Az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Vectra A > Hűtés, fűtés, vízhőfok. topicból,mert több helyre írta be....püt mindjárt írok neki :lol:

• 2 weeks later...
Elküldve

Kivettem zsoltiiic20ne hozzászólásából a nagyítást és a dőlt betűt,de Én nem találtam benne semmi zavarót.Viszont többen is annak találták,ezért megcsináltam.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Elküldve

Töröltem Thomack hozzászólását a gsi topicból,mert több helyre írta ugyanazt.Vele együtt J0hnny hozzászólásának is mennie kellett,mert rászólt.

Elküldve

az Eladó alkatrészek minden olyan topikjából amiben ebben az évben volt hozzászólás minden OFF törölve lett, az utolsó oldalról...

ez kb 60 hozzászólást érintett....

Elküldve

5hsz-t töröltem az eladó>felni gumi topicból, mert kommentek voltak.

Vmint a keresek>astra g toicból 2-t, mert az egyik már szerepelt egy másik topicban. A másik pedig így már érdektelenné vált.

Elküldve
1 hsz-t töröltem a keresek>felni, gumi topicból, mert komment volt.

Igazad van, elnéztem. A te hozzászólásod van rossz helyen (+ az arra érkező komenntek) a Keresek - Felni- ben. <_<

Ha van fölös felnid, akkor talán a Kínál részleg. :D

Elküldve
Igazad van, elnéztem. A te hozzászólásod van rossz helyen (+ az arra érkező komenntek) a Keresek - Felni- ben. :D

Ha van fölös felnid, akkor talán a Kínál részleg. :)

Olyan jó, hogy ilyen kis szemfüles vagy. Csak az kerüli el a tekintetedet, hogy egy keresésre válaszoltam. Innentől kezdve megbukott a mutatványod. <_< :D

Sőt, van még egy ilyen hsz-em abban a topicban. :D

Elküldve
Sőt, van még egy ilyen hsz-em abban a topicban. :D

Gratulálok!

Ezek szerint csak a pórnépre vonatkozik a "PÜ-ben kérdezz-felek" és a "nem chatszoba".

(Veled személy szerint nincs gondom,csak ha így tűnt volna, azért jelzem) Csak másokat megrovásban részesítetek ilyesmiért. :D

Te mindig következetes voltál a moderálásban, ezért furcsa ez kicsit. <_<

Elküldve
Gratulálok!

Ezek szerint csak a pórnépre vonatkozik a "PÜ-ben kérdezz-felek" és a "nem chatszoba".

(Veled személy szerint nincs gondom,csak ha így tűnt volna, azért jelzem) Csak másokat megrovásban részesítetek ilyesmiért. :D

Te mindig következetes voltál a moderálásban, ezért furcsa ez kicsit. <_<

Teeeee, öcsibácsi! pihennyé má egy kicsit... mé kell kötözködni? :D

Elküldve

ArnoldGSi 11 hozzászólásából, amiben ugyanazt hirdette 8 topikban, 1 db maradt meg. Többit töröltem. Az 1 db felelsleges hozzászólás, ami született az egyikre, szintén törlésre került.

Felhasználó értesítve, és megkérve a szabályok betartására.

• 2 weeks later...
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.