Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Flowachild személyeskedésbe kezdett az A Omega, valamint B Omega topicban. Megkértem hogy hagyja abba. ... Ha nem veszi komolyan, 2 hétre felfüggesztem a nickjét.

Felfüggeszthetsz 2 évre is, ha akarsz. De előbb moderáld ki a nekem címzett személyeskedő hozzászólásaidat!

(Most "bosszút állsz", amiért anno kimoderáltalak a saját Omegás Fórumomban? :wink: )

Elküldve

A B Omega->egyéb csevegés topicban moderáltam 1 hozzászóllást, valamint tizenvalahányat töröltem, szerintem nem ide való. Egyúttal megkérem a két delinkvenst:

- Flowa ne szítsa a tüzet

- OmegaTD ne vegye fel a kesztyűt

- a személyes vitákat rendezzék le privátban

Köszönöm

Elküldve
- Flowa ne szítsa a tüzet

- OmegaTD ne vegye fel a kesztyűt

Javítanék:

- Flowa és Omegatd ne szítsák a tüzet

- Omegatd és Flowa ne vegyék fel a kesztyűt

:wink:

Már rendeztük azóta...

Elküldve

Társalgó -Chat>"BALESETEK: Tanuljunk belőle!!!"

aztec hozzászólásai

1024x682 + 944x708 képek link formátumban érhetők el ezt követően. + kisebb képek szerepelnek a hozzászólásban

Elküldve

"semmi közöd" nicken regisztrált felhasználó aláírását töröltem, mert nem felelt meg a fórum "Felhasználói szabályzat"-ban foglaltnak, miszerint : "....Beleegyezek, hogy nem küldök sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó,, támadó, vagy bármely más olyan tartalmat, illetve anyagot, mely törvényt sért...."

Elküldve

Astra G - Astra H>"Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról"

nyuszifül hozzászólása

TUNING!!!>"F Astra tuning"

warwolf hozzászólása

Hardware>"Régiség gyűjtemény"

16DA hozzászólása

Valmennyiben az eredeti, idézett hozzászólásból szerepelt a kép.

url-re módosítva.

Elküldve
warwolf hozzászólását véletlenül töröltem a paksi tali topikba... :oops:

bocsánatot kérek érte... :oops:

Megbocsátok :wink: .Javítottam. :!: Meg Lnézést is kérek. :oops:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.