hening Elküldve Március2, 2010 Megoszt Elküldve Március2, 2010 Astra G-ből 4 hsz, F-ből is 3, Omi B-ből 1 törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Dáwid és Pehi 1-1 hsz-át töröltem az eladó topicból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 2 hsz-t töröltem, 1-et pedig áthelyeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 1db hsz áthelyezve adok veszek eladóból keresbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március5, 2010 Megoszt Elküldve Március5, 2010 4 hsz törölve az astra f-ből, alkatrész keresés, és kommentjei miatt. 1 hsz áthelyezve a corsa a-ból az adok veszekbe. Sok hsz szerkesztve. Persze biztosan kimaradt jónéhány, de meguntam azt a rengeteg helyesírási hibát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március7, 2010 Megoszt Elküldve Március7, 2010 Pár hsz-ást áthelyzetem az F technika topikban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március11, 2010 Megoszt Elküldve Március11, 2010 astra f/futomü ből 6 hozzászólás törölve Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 1 hsz-t töröltem az adok-veszekből, mert szerzői jogokat sértett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 20 hsz-t töröltem az omi b-ből. Kezdett nagyon eldurvulni a helyzet. Egyelőre még nem szankcionáltam a résztvevőket, de ha folytatják, az is meg lesz. 1-et az astra f-ből mert hirdetés volt. 2-t áthelyeztem az eladóból a keresbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 6 hsz-t áthelyeztem az eladó topicból a keresekbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Csak jelezni szeretném, hogy az Astra F - Sebességváltó topicban a az utolsó hozzászólást véletlenül 2x küldtem el, lehet törölni. Köszi: Zozor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Csak jelezni szeretném, hogy az Astra F - Sebességváltó topicban a az utolsó hozzászólást véletlenül 2x küldtem el, lehet törölni. Köszi: Zozor :) Többek között ennek jelzésére is szolgál a gomb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Az eladó járművek>monza topicból töröltem 3 hsz-t, mert kommentek voltak, nem hirdetés. 2 hsz-t a corsa, 1-et a kadett topicból töröltem, mert keresés volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 nocsi nevü user összes hozzászólását töröltem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Pár hozzászólást áthelyeztem eladóból keresekbe,s párat töröltem az F astra topikokból duplázás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Pár hozzászólást áthelyeztem eladóból keresekbe... Én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 7 hsz-t töröltem a keres topicból, mert komment volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 3 hsz-t töröltem az astra f-ből, mert több helyre is ugyanaz volt beírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 2 hsz a keresek->corsa b-ből törölve. A felszólítás után is folytatták a csevejt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június13, 2010 Megoszt Elküldve Június13, 2010 3 hsz-t töröltem a kersesek->astra f-ből, mert elég chat szagú volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2010 Megoszt Elküldve Június24, 2010 karessz nevü usernek 3 hozzászólását töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 A Technika > TUNING!!! > Dízel tuning topikból egy hozzászólást a rá érkező válasszal együtt áthelyeztem IDE. A második választ, ami az offolásra vonatkozott töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Vectra 2.5 egy hozzászólását áthelyeztem a megfelelő helyre, a többit pedig töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 xzszx nevü user, csak hirdetni jár ide, ezévi hozzászólőásai törölve + 1 figyelmeztetés + csak modertor engedélyével szólhat hozzá ezentúl a fórumhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július21, 2010 Megoszt Elküldve Július21, 2010 Az eladó alkatrészek közül (Vectra A) néhány hozzászólást áthelyeztem IDE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts