Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Gabbeee kérdését és tgabika válaszát törötem több helyről...

Gebbee kapott egy ejny-bejnyét PÜ ben, Tgabikának köszönöm, hogy figyelmeztette a rossz helyre irkáló forumozót!

Elküldve

Most ha minden igaz egyszerre láttunk neki valamihez Ákossal...

Szóval én áthelyeztem az eladó Astra f topicból DT Tuning hozzászólását, a Chat topicba, addig Ákos meg törölte a régi helyről... :wink:

Üdv.: Atommanó

Elküldve
Most ha minden igaz egyszerre láttunk neki valamihez Ákossal...

Szóval én áthelyeztem az eladó Astra f topicból DT Tuning hozzászólását, a Chat topicba, addig Ákos meg törölte a régi helyről... :wink:

Üdv.: Atommanó

akkor ez egy összehangolt mmunka volt :D

Elküldve

opeltds ugy gondolta, hogy a tuning/króm csővég topikba jó helyen van a középső dob kiszerrelésére tett javaslat.

hát nem!

törölve.

ráadásul beirta az astra f tuning topikba is.....

Elküldve

a fórumozól magukról -> ki kicsoda-bol megint töröltem elég sok OFF hozzászólást

maradjon már meg az a topik annak aminek indult...be lehet mutatkozni a többieknek és ne az oldalindexekről cseverésszünk benne

Elküldve

Asconás hozzászólásait töröltem vagy 5 topikból, mert azután, hogy a Pista figyelmeztette, még telerakta a fórum topikjait a hirdetéseivel.

Elküldve

Flowachild személyeskedésbe kezdett az A Omega, valamint B Omega topicban. Megkértem hogy hagyja abba. Az utóbbi időkben ez már a sokadik figyelmeztetés. Ha nem veszi komolyan, 2 hétre felfüggesztem a nickjét.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.