hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Scofield hsz-át a Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek topicban szerkesztettem, mert képpel idézett. Pü-ben értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Fery22 hsz-ait az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra F topicnan összevontam, mert külön hsz-ban javította az előzőt. Pü-ben értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Látom volt valaki,aki gagyogásnak vélte a kérdésemet. Ok, szebben érthetőbben fogalmazom újra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 Látom volt valaki,aki gagyogásnak vélte a kérdésemet. Ok, szebben érthetőbben fogalmazom újra. :D módositottam az aláírásodat, hogy beleférjél a 3 sorba :lol: remélem nincs harag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 módositottam az aláírásodat, hogy beleférjél a 3 sorba :lol: remélem nincs harag... dehogy, még meg is köszönöm! Most már 5 napja ágyban kínlódok, aztán adott napokon munka el- haza. Úgyhogy, ha volt is hozzászólásom, biztos rövid, velős, meg érthetetlen lehetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 szojakatonának 8 hozzászólását eltávolítottam kereskedelmi mennyiségü hirdetés miatt. - Tilos engedély nélkül autós és számítástechnikai termékeket, szolgáltatást nagy mennyiségben -kereskedelmi céllal -reklámozni! PÜ és figyelmeztetés ment, ha mégis félreértésen adódik a hozzászólástörlés, akkor természetesen visszaállítom azokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 masin 2 topikba írta be ugyanazt. egy törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 beni76 hsz-át a Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra G topicból áthelyeztem az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Keresek... topicba, mert ott a helye. Pü-ben értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Én meg ErdAn kereső hozzászólását töröltem (hening szerkesztésével együtt :lol: ) az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > Astra G alkatrészek topikból, mivel a megfelelő topikba is beírta a hozzászólását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Én meg ErdAn kereső hozzászólását töröltem (hening szerkesztésével együtt :lol: ) az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > Astra G alkatrészek topikból, mivel a megfelelő topikba is beírta a hozzászólását. Mivel 2 helyre írta csak be, azért nem töröltem. Ezért viszont írtam is neki a szerkesztésbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június12, 2009 Megoszt Elküldve Június12, 2009 Mivel 2 helyre írta csak be, azért nem töröltem. Ezért viszont írtam is neki a szerkesztésbe. Én az ilyenekkel nem cicizek. Ha valaki keres, akkor a keresek topikba írjon, ne az eladóba. Szó nélkül átrakom a hozzászólást (nem fogok naponta 2-3 pü-t írni a figyelmetleneknek, meg még ide is beírni :lol: ). Pü-t csak akkor írok neki, ha mégegyszer beírja a rossz helyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 9 hozzászólást töröltem az eladó alkatrészek/Astra F ből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 7 hsz-t áthelyetem az egyéb csevegés topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Tomi2008 hirdetéseit eltávolitottam szám szerint 4 db ot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június20, 2009 Megoszt Elküldve Június20, 2009 4 db hozzászólást töröltem az eladó alkatrészek/Astra G ből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Kismanta hsz-át áthelyeztem az eladó topicból a keresekbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Az Atra F/ Technika/egyéb csevegés topikban a nem Astra F technikai kérdésekhez fűződő hozzászólásokat törlöm/töröltem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Köszike srácok!!!!!! <Julcsi> Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Astra 1,7 D-ből áthelyeztem....huh nagyon sok hsz-t a fűtés topicba, és az egyéb csevegésbe, vmint töröltem 2 darabot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember17, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2009 A 2009-es pályanapos topicból áthelyeztem néhány hozzászólást egy új topicba. 2010-es rendezvények. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember27, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2009 4 hsz-t töröltem az adok-veszek/eladó alkatrészek/felni gumi topicból, mert nem a témához kapcsolódott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November4, 2009 Megoszt Elküldve November4, 2009 szdada hirdetésit töröltem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Egy tegnap rossz helyre beírt hozzászólásomat, a kecskemét weblapos topicból áthelyeztem a kecskemét zenébe. A kommenteket okafogyottá válásuk miatt töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Pár nap kihagyás után egy kicsit rendezkedtem az adok-veszek topikokban, mert sok volt az OFF. Aki nem találja a hozzászólását ott ahová írta, az keresse ott, ahová való. Aki meg 3 helyre linkelte be ugyanazt a vaterás terméklistáját, az ne keresse a hozzászólásait... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 bigroli összes hozzászólása törölve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts