uhuhu Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 P21 hozzászólását áthelyeztem az Astra G / elektromos ból a keresek/hi-fi be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Flowa találkozó hírdetését kiszedtem az Omega B / elektronikus gondokból. Az egyéb csevelyben benne hagytam, ott elfér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Omega A>"segitség omegához" Téma szétválasztva. Műszaki jellegű kérdések + válaszok maradnak, az összes többi az újonnan létrehozott Omega A>"Egyéb csevegés"-ben lelhető fel ezt követően. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Omega A>"segitség omegához" Témát Adamka hozta létre. Első hozzászólása módosítva, ezt követően "Általános műszaki problémák/kérdések" néven lesz eléhető a témakör. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Berlina hozzászólásából átalakitottaM a képeket url re. általános müszaki problémák/elektromos most olvastam, köszönönöm legközelebb jobban figyelek ilyenre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Astra F>"Motorolaj avagy ki mit és miért ezt az olajat tölti bele?" Qpack hozzászólás. Sajnálatos ami vele megesett, de a konkrét név említését nem tartom helyénvalónak, mert előfordulhat, hogy félreértésekre ad okot. Ezért hozzászólását módosítottam, a név helyén csillagok szerepelnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 GSI szekció - http://gsi.opelclub.hu>"GSI rulez!" Sonique Gsi 16V hozzászólása, benne 9 darab képpel. 3 kép kivételével módosítva kattintható formátumra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 szantozoli 3 helyre irta ugyanazt az Astra F topikokba. kettőt töröltem, egyet békénhagytam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Omega A>"Általános műszaki problémák/kérdések" Omegatd, tgabika76, Flowachild, greg, redline, kori, uhuhu, Dark, illetve a saját témához nem abszolút nem illeszkedő, súlyosan OFF hozzászolásaink törölve. greg, Flowachild, Omegatd szintén off, de más témát érintő, eredeti hozzászólásának szövege áthelyezve: Omega A>Egyéb csevegés Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 opeldevils és calibrati hirdetéseit áthelyeztem a calibra mappából az eladó dolgok közé.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március12, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2005 a "ki kicsoda" bemutatkozóstopikból törölgettem a repülős hozzászólásokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március14, 2005 Megoszt Elküldve Március14, 2005 opeldevils eladó calibráját töröltem a legtöbb calibrás topikból, meghagytam itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Eladó alkatrészek>"Autófelszerelés" Eladó alkatrészek>"Motor, motoralkatrész" opeldevils komplett autó/alkatrész hirdetése törölve. Hiretésének szövegét az Eladó alkatrészek>"Komplett, de bontásra ítélt autókból alkatrészek"-be is bemásoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Helyi>"gsi.opelclub.hu minimííít" TUNING!!!>"F Astra tuning" aztec hozzászólásai. Az előbbiben található 2 kép már 100 k alatt. Illetve az utóbbiban 1 db kép 1024x786 helyett, 800x600 + 100 k alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Calibra>"Egyebek" cali4 hozzászólásai Kettő, egymást követően, ugyanazon szöveggel és tartalommal, a második törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 Astra F>"Általános műszaki problémák" Tom hozzászólásai Három, egymást követően, ugyanazon szöveggel és tartalommal, második törölve, a harmadik nem tudom hova lett :) Lényeg: 1 maradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március15, 2005 Megoszt Elküldve Március15, 2005 A harmadikra én csaptam le. :wink: Köszi. És bocsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 TUNING!!!>"Lámpasötétítés" aztec hozzászólása 2 kép már 100 k alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 ralliscsajszi hozzászólásainak a tartalmát kicseréltem kimoderáltam. uhuhu és ezután is ezt fogom tenni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március16, 2005 Megoszt Elküldve Március16, 2005 Kofi felnieit szeretné eladni. 2 helyre is beirta, az egyiket töröltem. PÜ ment neki is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március18, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2005 klubinformációkban uhuhu hozzászólásában a mailcimet pontosítottam, a segítőkész hozzászólásokat pedig töröltem, hogy el ne vesszem a lényeg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Az A Omega Általános műszaki problémák/kérdésekben kimoderáltam Flowachild figyelmeztetés utáni OFF-topic hozzaszólását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Szeritem elég sokat lehet még ott törölni:)) Át kellene költöztetni az Omegás topikokat az "Anyázás magasfokon"-ba. Hissz ott van minden hasonló:D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 lassze eladó/motoralkatrészekből kitöröltem a weblakpát reklámozó hozzászólását... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március19, 2005 Megoszt Elküldve Március19, 2005 donjon hirdetését áthelyeztem a keresből az eladók közé, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts