Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Elküldve

"A tudatlan" felhasználónk 2 hozzászólását töröltem, mert rossz helyen is voltak, és másik 2 helyen is ugyanazt írta szó szerint.

Ezzel együtt Uhuhu 1 hozzászólása is törlésre került.

Mindkettőjük PÜ-ben értesítve.

Elküldve

Vologya felhasználó 12 hozzászólását töröltem, valamit 1 helyről az 1 db reagáló választ is.

Az ok: a szabályzatból:

f.) Egyes regisztrált felhasználókat sértő, lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan alpári vagy sértő módon kinyilvánított véleményeket - személyeskedést - tartalmazó hozzászólások.

Vologyát mindezek mellett 10% figyelmeztetésben is részesítettem.

• 3 weeks later...
Elküldve

Brezsó hozzászólását (és a hozzá kapcsolódót is, amit hening írt) áthelyeztem az Eladó alkatrészek > Astra F alkatrészek-ből a Keresek...> Astra F és GSI-be.

• 2 weeks later...
Elküldve

Sanci nevű fórumozó titulusában lévő link nem működik, így az URL egyes böngészőkben széthúzza a fórumot. Ezért Sancit PÜ-ben értesítettem, hogy módosítsa titulusát.

Valamint Reeckatee nevű fórumozó megkért egy hozzászólása törlésére. A hozzászólást nem törlöm. Indoklás: szövegkörnyezteben helye van, továbbá Sanci fórumozó következő hozzászólásának értelmezése bonyolultabbá válik. Reeckatee fórumozó megértését előre is köszönöm.

Elküldve

NeedForSpeed hozzászólását áthelyztem az Opel Fórum- Tartalom > Technika > TUNING!!!> AUTÓHIFI topicból az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek>Muzsika (AUTÓHIFI) topicba,mert az eladó alkatrészeknek ott a helye........

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Elküldve

Magda Design fórumozó több hozzászólását töröltem, egyet meg áthelyeztem a keres-kínálba, valamint privátban értesítettem, hogy a jövőben tartózkodjon a hasonlóaktól.

• 2 weeks later...
Elküldve

caliturbo89 eladó calibrás hirdetését átraktam az autihifi tuning topicból az eladó calibrák topicba.....és eddig 2 hozzászólását töröltem,mert ezt beírta a calibra tuning topicba 2x is

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Elküldve

freeze nem oda illő hozzászólását töröltem az eladó astra G topicból B) püt nem küldök,mert tudja Ő is hogy törlésre kerül......

• 2 weeks later...
Elküldve

Ma az Alkatrészek - eladó - Astra G Astra H topikból egyet áthelyeztem a keresek közé, és kettőt töröltem, mert csak komment volt hogy rossz helyre írta be...

Az Alkatrész-keresek- G Astra topikot meg átneveztem Astra G - Astra H ra...

iszonyat jó vagyok :D

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.