Gepard Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 a manta X topikjában a dvd-s videjós vitatkozós részt kiszedtem, illetve megmoderáltam. Ez érintette Radyus, NeedforSpeed és Cilu hozzászólásait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 ákoska átszerkesztette szabyka hozzászólását az Astra F / Astra 17D topikban. bennehagyta a képet. hoppá. én is dolgozom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Hoppá! Mörfi is elkövette ugyanezt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 GSI szekció - http://gsi.opelclub.hu>"GSI rulez!" Sonique Gsi 16V hozzászólása módosítva, kép immár 100 k alatt + warwolf képpel megejtett idézete is módosítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február26, 2005 Megoszt Elküldve Február26, 2005 GSI szekció - http://gsi.opelclub.hu>"GSI rulez!" Sonique Gsi 16V hozzászólása módosítva, benne 2 db. kép immár 100 k alatt + 800 x 600 formátumban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 ELcsi hozzászólásait illetve hirdetéseit töröltem az Astra G/ Extra felszerelések illetve Astra Gcset tpoikból, illetve tuning / elektromos dizájn topikból Bemásoltam az Eladó Alktrészek / Astrta G alkatrászekbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 A GSÍ topicban vétettem egy óriási hibát, ezért kérnék egy kis technikai segítséget, mert a link, amit beszúrtam, széthúzta az oldalt.Utólag is elnézést kérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 A GSÍ topicban vétettem egy óriási hibát, ezért kérnék egy kis technikai segítséget, mert a link, amit beszúrtam, széthúzta az oldalt.Utólag is elnézést kérek. Azért ez nem óriási hiba, csak olyan kajlán nézki, amikor az adott témát szétnyomja egy hosszú url, vagy nagy kép :roll: Megvan a módosítás, leírom mindjárt hogy lehet összehozni így a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február27, 2005 Megoszt Elküldve Február27, 2005 Hálás köszönet. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Blacksheep a Calibra- Egyebekbe hirdette az alkatrészeit. Áthelyezve, az eredeti törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Astra F>"Motor" ujratoltve és a saját hozzászólásom módosítva. Eredetileg olyan hosszú url szerepelt a hozzászólásomban, amely szétnyomta az egész oldalt, ezt idézte ujratoltve. Ezért az ő és a saját hozzászólásomban is "kattintható szövegként" él tovább az url. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Azu Astra G / Astra G szervizelésből töröltem Leo és jómagam 1 hozzászólását.... Leo beirta a megfelelő helyre már azóta, és igy a válaszomra sem volt már szükség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Blacksheep a Calibra- Egyebekbe hirdette az alkatrészeit. Áthelyezve, az eredeti törölve. + kapott egy PÜt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Astra F>"Karosszéria" 16DA hozzászólása, 7 db. képpel. 4 link formájában él tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Astra F>"F astra 1.7 D" fekosz hozzászólása, benne kettőnél több, korábbi hozzászólás idézése. Módosítva, csak egy, az utolsó idézet szöveg szerepel a hozzászólásában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Berlina hozzászólásából átalakitottaM a képeket url re. általános müszaki problémák/elektromos Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Astra F>"F astra 1.7 D" fekosz hozzászólása, benne kettőnél több, korábbi hozzászólás idézése. Módosítva, csak egy, az utolsó idézet szöveg szerepel a hozzászólásában. Ugyanez ismét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Astra F>"F astra 1.7 D" mörfi hozzászólása, benne kettőnél több, korábbi hozzászólás idézése. Módosítva, csak egy, az utolsó idézet szöveg szerepel a hozzászólásában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 ezért utáltak ki engem a calibra fórumról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március4, 2005 kori hozzászólását a klubinformáciokbol töröltem ez most nem a vicc ideje Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Corsa-Tigra>"Corsa C" kavics hozzászólásában ismét szerepel azon kép, amelyet bazs url-re írt át, mert közben kavics átszerkezgette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 tgabika76 Calibra/egyebek ből a MAgyar weblapok közé áthelyeztem a hozzászólását... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március7, 2005 Megoszt Elküldve Március7, 2005 tgabika76 Calibra/egyebek ből a MAgyar weblapok közé áthelyeztem a hozzászólását... OK, megbocsájtva :) Két okból raktam egyébként a Calibra topikba: 1., mert hátha csak a Calisokat érdekli, 2., hogy pörögjön végre az a topik is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts