Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

a manta X topikjában a dvd-s videjós vitatkozós részt kiszedtem, illetve megmoderáltam. Ez érintette Radyus, NeedforSpeed és Cilu hozzászólásait.

Elküldve

ELcsi hozzászólásait illetve hirdetéseit töröltem az Astra G/ Extra felszerelések illetve Astra Gcset tpoikból, illetve tuning / elektromos dizájn topikból

Bemásoltam az Eladó Alktrészek / Astrta G alkatrászekbe!

Elküldve

A GSÍ topicban vétettem egy óriási hibát, ezért kérnék egy kis technikai segítséget, mert a link, amit beszúrtam, széthúzta az oldalt.Utólag is elnézést kérek.

Elküldve
A GSÍ topicban vétettem egy óriási hibát, ezért kérnék egy kis technikai segítséget, mert a link, amit beszúrtam, széthúzta az oldalt.Utólag is elnézést kérek.

Azért ez nem óriási hiba, csak olyan kajlán nézki, amikor az adott témát szétnyomja egy hosszú url, vagy nagy kép :roll:

Megvan a módosítás, leírom mindjárt hogy lehet összehozni így a dolgot.

Elküldve

Astra F>"Motor"

ujratoltve és a saját hozzászólásom módosítva.

Eredetileg olyan hosszú url szerepelt a hozzászólásomban, amely szétnyomta az egész oldalt, ezt idézte ujratoltve. Ezért az ő és a saját hozzászólásomban is "kattintható szövegként" él tovább az url.

Elküldve

Azu Astra G / Astra G szervizelésből töröltem Leo és jómagam 1 hozzászólását....

Leo beirta a megfelelő helyre már azóta, és igy a válaszomra sem volt már szükség...

Elküldve
Astra F>"F astra 1.7 D"

fekosz hozzászólása, benne kettőnél több, korábbi hozzászólás idézése.

Módosítva, csak egy, az utolsó idézet szöveg szerepel a hozzászólásában.

Ugyanez ismét.

Elküldve
tgabika76 Calibra/egyebek ből a MAgyar weblapok közé áthelyeztem a hozzászólását...

OK, megbocsájtva :) Két okból raktam egyébként a Calibra topikba: 1., mert hátha csak a Calisokat érdekli, 2., hogy pörögjön végre az a topik is

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.