Sörös Sanyi Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Hű, lehet képet is berakni? :rolleyes: Lehetni lehet, csak nem szabad! Valahol a szabályzatban le van írva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 szaby duplázott hozzászólását töröltem az Astra G általános hibák topikból Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus18, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2008 I_S üres hozzászólását töröltem a G Astra extrafelszerelések topicból Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 "A tudatlan" felhasználónk 2 hozzászólását töröltem, mert rossz helyen is voltak, és másik 2 helyen is ugyanazt írta szó szerint. Ezzel együtt Uhuhu 1 hozzászólása is törlésre került. Mindkettőjük PÜ-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Vologya felhasználó 12 hozzászólását töröltem, valamit 1 helyről az 1 db reagáló választ is. Az ok: a szabályzatból: f.) Egyes regisztrált felhasználókat sértő, lejárató, illetve egyértelműen velük kapcsolatosan alpári vagy sértő módon kinyilvánított véleményeket - személyeskedést - tartalmazó hozzászólások. Vologyát mindezek mellett 10% figyelmeztetésben is részesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Október10, 2008 Megoszt Elküldve Október10, 2008 Brezsó hozzászólását (és a hozzá kapcsolódót is, amit hening írt) áthelyeztem az Eladó alkatrészek > Astra F alkatrészek-ből a Keresek...> Astra F és GSI-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Sanci nevű fórumozó titulusában lévő link nem működik, így az URL egyes böngészőkben széthúzza a fórumot. Ezért Sancit PÜ-ben értesítettem, hogy módosítsa titulusát. Valamint Reeckatee nevű fórumozó megkért egy hozzászólása törlésére. A hozzászólást nem törlöm. Indoklás: szövegkörnyezteben helye van, továbbá Sanci fórumozó következő hozzászólásának értelmezése bonyolultabbá válik. Reeckatee fórumozó megértését előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 FPepe dupla hozzászólásából egy kérésére törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Reeckatee fórumozó véletlenül saját magát idézte. Idézetet töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 NeedForSpeed hozzászólását áthelyztem az Opel Fórum- Tartalom > Technika > TUNING!!!> AUTÓHIFI topicból az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek>Muzsika (AUTÓHIFI) topicba,mert az eladó alkatrészeknek ott a helye........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Hening duplázását töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Magda Design fórumozó több hozzászólását töröltem, egyet meg áthelyeztem a keres-kínálba, valamint privátban értesítettem, hogy a jövőben tartózkodjon a hasonlóaktól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 caliturbo89 eladó calibrás hirdetését átraktam az autihifi tuning topicból az eladó calibrák topicba.....és eddig 2 hozzászólását töröltem,mert ezt beírta a calibra tuning topicba 2x is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Omegadti háromszor elismételt kérdéséből kettőt töröltem. Pü-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Küldtem Qpack -nek egy pü-t hogy vegye ki a képet az aláírásából..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Átraktam innen a hozzászólásokat,a megfelelöbb topicba :) :rolleyes: Ide..itt lehet folytatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 6 hozzászólást áthelyeztem az eladó tuningcuccok topicból a Turbo-sokk-feltöltés topicba,mert ott a jó helye...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 Astra F > Általános müszaki problémák topicból Foka dupla hozzászólásból az egyiket töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 freeze nem oda illő hozzászólását töröltem az eladó astra G topicból B) püt nem küldök,mert tudja Ő is hogy törlésre kerül...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Korzás fórumozó csupa pontból álló hozzászólását töröltem az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Corsa - Tigra > Corsa A, 1982-1993 topicból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Imike20 a Kecskemét Chat-ben keresett alkatrészt. PÜ-ben értesítve lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 HuOrso 3 hozzászólását töröltem,mert ugyanazt írta be több topicba.....(Astra H) püben most értesítem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Ma az Alkatrészek - eladó - Astra G Astra H topikból egyet áthelyeztem a keresek közé, és kettőt töröltem, mert csak komment volt hogy rossz helyre írta be... Az Alkatrész-keresek- G Astra topikot meg átneveztem Astra G - Astra H ra... iszonyat jó vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 senator monza adok veszekből átraktam 6 hozzászólást a senator monza topicba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Janika83 és Fpepe hozzászólását áthelyeztem az eladó felni topicból,az astra f gumik felnik topicba....Ott a helye :lol: Pü megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts