Gepard Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Kiskasza hozzászólását töröltem a kecskemét chat-ből, mert többen jelezték, hogy sérti a ízlésüket. (hasonlóan vélekedem). Stefan, és J0hnny hozzászólása így feleslegessé vált, ezért azokat is töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 A csajszi seggét is törölted? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 A csajszi seggét is törölted? :sowwy: És a száját?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Ne offoljunk már itt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 MrManta véletlen dupla hozzászólásából az egyiket töröltem a Mantás topicból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április29, 2008 Megoszt Elküldve Április29, 2008 Adok-veszek-cserélek > "Keresek..." > "Veterán Opelt, és / vagy alkatrészt" témából rtomi, kori, berlina hozzászólásai átkerültek az újonnan létrehozott Adok-veszek-cserélek > "Keresek..." > "....Rekord alkatrészt" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Adok-veszek-cserélek > "Keresek...">."...Motort, motoralkatrészt témából Dömee hozzászólását átraktam a Technika > Konkurrens márkák - nem fikázni > "Toyota" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Albert jogos észrevétele alapján két hozzászólást áthelyeztem az állást kínálból a társalgóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Megint töröltem benati 3 hozzászólását........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Johny kérdését áthelyeztem a "Kérdések, kritikák és észrevételek a weblapjainkról" topikból az "Általános műszaki problémák! - Astra G" topikba (remélem jó helyre B) ). PÜ-ben értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 ...(remélem jó helyre B) )... Amikor már a moderátor is határozatlan... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Amikor már a moderátor is határozatlan... B) Csak egy pontban vagyok bizonytalan, az pedig a "G" B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Csak egy pontban vagyok bizonytalan, az pedig a "G" B) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 tibertusz rossz helyre beírt hozzászólását átmozgattam ide. Talán itt jobb helyen van, mint a hibabejelentőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Töröltem szpet 1 hozzászólását az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek> Autóvillamosság topicból mert több helyre írta be ugyanazt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Töröltem szokola 4 hozzászólását,mert telerakta ugyanazzal az adok veszek topicocat....Pü-t is küldök neki..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június3, 2008 Megoszt Elküldve Június3, 2008 Kamabushi hozzászólását, amelyben dísztárcsát keresett, áthelyeztem az eladó alkatrészekből a megfelelő helyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Xray degukról szóló hozzászólását a Manta/X topicból áthelyeztem az Unatkozom/Házi kedvenceink topicba. Pü-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Atesz 73 Alkatrész kereső hozzászólását áthelyeztem az Eladó alkatrészek> Astra G és H alkatrészek topicból a Keresek...> G Astra Topicba. PÜ-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Atesz 73 Alkatrész kereső hozzászólását áthelyeztem az Eladó alkatrészek> Astra G és H alkatrészek topicból a Keresek...> G Astra Topicba. PÜ-ben értesítve. Én meg cafetb-ét, igaz elég régi volt (04.23), de mire észleltem a jelzést a nem odaillő hozzászólásról, már csak ez volt ott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Ákos kérésére töröltem a rendszámát innen....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Megkértem gr3ddy-t pü-ben hogy törölje ki a képet az aláírásából.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Robicsucsu több (rossz) helyre beírt hozzászólását áthelyeztem ide. A felesleget, és a hozzá fűzött kommentárokat is töröltem. PÜ ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Megkértem gr3ddy-t pü-ben hogy törölje ki a képet az aláírásából.......... Hű, lehet képet is berakni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Hű, lehet képet is berakni? :rolleyes: Ezt miből szűrted le???????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts