Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Opel Club, Budapest > "Lurdy mini talik" témából redline, Atommanó, Lanti, coupe, mackosajt néhány hozzászólását

Opel Club, Budapest > "Budapest és környéke -CHAT" témába.

és hol itt a szólásszabadság? :D

Elküldve
Volt egy kis harcunk Coupe-val a GSi-ben g-Kg ügyben. Ott ő van otthon, így hagytam győzni. :D

Mond inkább hogy feladtad..... :D :lol: mert 1x Te is bepróbáltad....de Én nem adom fel :D :D :D

Elküldve
Ezért lett áthelyezve és nem törölve :D

kicsit olyan mint mikor a kossuth tér helyet azt mondják, hogy itt nem de kamcsatkába elmondhatod amit akarsz :D

Elküldve
kicsit olyan mint mikor a kossuth tér helyet azt mondják, hogy itt nem de kamcsatkába elmondhatod amit akarsz :D

Na húúúzatok innne...mert Piistának csináljátok itt a melót... :D

Elküldve
hát jah, kb annyira vagy hasznos a forumnak mint az öngól.. :D

Inkább mint egy kapufa... :D

Meg azért ha nem is sokat, de talán több hasznosat sikerült leírnom már a fórumra mint neked... :lol: mondjuk azért Kiskecsó viszi a prímet...a "kukk"-kal... :D de majdnem ott vagy az első helyen még így is... :D :D

Elküldve
Inkább mint egy kapufa... :D

Meg azért ha nem is sokat, de talán több hasznosat sikerült leírnom már a fórumra mint neked... :lol: mondjuk azért Kiskecsó viszi a prímet...a "kukk"-kal... :D de majdnem ott vagy az első helyen még így is... :D :D

lehet ha arányokat nézünk nem ez jönne ki... :D :D

Elküldve

Albert kérésére töröltem egy véletlen hozzászólását innen: Találkozók-rendezvények > MOTE, MVOK hivatalos rendezvényei, találkozói > Évnyitó, Soltvadkert 2008, Május 2-3-4

• 2 weeks later...
Elküldve

Technika > Konkurrens márkák - nem fikázni > "

Keleti Blokk szépségei" témából Gelko és Hic hozzászólásait átmozgattam az újonnan létrehozott Technika > Konkurrens márkák - nem fikázni > "Lada" témába.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.