Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Opelastras egyik hozzászólása kérésére törölve az F Astra/Egyéb csevegés topicból.

:huh: én is töröltem egyet, de szerencsére a tartalma ugyanaz volt mint az azt követőnek

Elküldve

Az eladó veterán autók topicból áthelyeztem 12 hozzászólást a Opel Fórum- Tartalom > Technika > Sportautók>>GT, 1968-1973 topicba.Abból töröltem kettöt.Egy Gelkóé aki felhívta a figyelmet az offolásra,egy meg Hiccé aki zokon vette :huh:

Elküldve
Az eladó veterán autók topicból áthelyeztem 12 hozzászólást a Opel Fórum- Tartalom > Technika > Sportautók>>GT, 1968-1973 topicba.Abból töröltem kettöt.Egy Gelkóé aki felhívta a figyelmet az offolásra,egy meg Hiccé aki zokon vette :lol:

köszi h elvégezted a piszkos munkát :huh:

Elküldve
Ivánnorbi kérésére a Mediterran>>Találkozók topicból az off hozzászólásokat áthelyeztem a Mediteran>>Chat topicba.

Rend a lelke mindennek! :huh: :)

Majd jól megfenyítem az OFFolókat, köztük saját magamat is :lol: :)

Elküldve

MOTE, MVOK klubtagoknak > "Kérdések - válaszok a MOTE, MVOK kapcsán" témából

Loretta és Zsoltee87 hozzászólását áthelyeztem a

Opel Club, Budapest > "Budapest és környéke -CHAT" témába.

Elküldve

Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek> Motor, motoralkatrész topicból töröltem donjon hozzászóláát,mert gumit hirdetett ott és amúgy is beírta +ba az eladó gumis topicba.

• 2 weeks later...
Elküldve

Adok-veszek-cserélek > "Astra F alkatrészek" témából

wessz hozzászólása átmozgatva az újonnan létrehozott

Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > "Meriva alkatrészek" témába

Elküldve

Adamsandler több helyen ismétlődő hozzászólásából töröltem néhányat (pontosabban a 4-ből 2-t). Pü-ben értesítve.

Az egyik törlés érintette rtomi egyik hozzászólását is, Ő is értesítve lesz.

• 2 weeks later...
Elküldve

Jó néhány hozzászólást áthelyeztem a Mediterrán Opel Club > Tagok topikjából a Chat-be, mert már kezdett elszabadulni a pokol :D . Kori és opzsolt egy-egy hozzászólását töröltem is, mert így már értelmüket vesztették.

Elküldve

Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek> Felni,gumi topicból 2db Uhuhu és 1 Profile hozzászólás törölve...Uhuhu magának javította ezért Profile-é feleslegessé vált...

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.