Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Elküldve

Az alábbi témából : Eladó járművek>"Eladó Astra G-ék"

saját hozzászólásomat, amely Hunor hírdetésének szövegét tartalmazta, töröltem, mert közben ő is megejtette egy hasonló hozzászólást.

Elküldve

amikor a hóhért végzik. Illetve öngyilkos lesz :roll:

Éjn megmondtam :wink:

Nem akarok offkodni, de nem lehetnék éjn is 1 kicsit mod?

Ha nem akkor innen ezt moderáljátok ki :!:

Elküldve

Az alábbi témából : Unatkozom...>"Meglepő&Mulatságos -> FUNPics"

kori hozzászólás törölve + áthelyezve a Hardware>"Hardware adás-vétel" -be, mert az ott érkezett kérdésre válaszolt.

Elküldve

Eladó alkatrészek>"astra gsi 1.8"

A topicot fehérgsi hozta létre.

Hozzászólása módosítva, ezt követően "Komplett, de bontásra ítélt autókból alkatrészek" címen lesz fellelhető a téma.

• 2 weeks later...
Elküldve

cor92 hirdetését illetve Atommanó erre érkezett válaszát a Corsa-Tigra / Corsa A topikból áthelyeztem az Eladó járművek / Eladó Corsák topikba mert oda való.

Elküldve

Az alábbi témából : Társalgó -Chat>"Jókivánságok......"

Sorendben - csak a látvány kedvéért :) - a következő MOTE klubtagok hozzászólásainak törlése - erősen OFF jellege miatt - történt meg:

opel16v, Atommanó, opel16v, Atommanó, opel16v, Atommanó, opel16v, Atommanó, opel16v, gepard, opel16v, gepard, opel16v, mélykék76, warwolf, Atommanó, warwolf, opel16v, warwolf, Atommanó, opel16v, Atommanó, opel16v, gepard, warwolf, opel16v.

Hozzászólások szövege áthelyezve :Társalgó -Chat>"Társalgó"

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.