coupe Elküldve Szeptember21, 2007 Elküldve Szeptember21, 2007 Zachi hozzászólását is töröltem az eggyel fentebb említett okok miatt......A komplett autók bontásra topicból.
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2007 Elküldve Szeptember21, 2007 Demó "eltévedt" hozzászólását kérésére helyretettem.
Gepard Elküldve Szeptember25, 2007 Elküldve Szeptember25, 2007 A kecskeméti találkozós topicból, 5 hozzászólást áthelyeztem a kecskeméti chatbe.
Gepard Elküldve Szeptember25, 2007 Elküldve Szeptember25, 2007 MajaGsi hozzászólását innét--> Opel Fórum- Tartalom > Szabályzatok, információk > Kérdések, kritikák és észrevételek áthelyeztem ide--> Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra G > Általános műszaki problémák! - Astra G Pü ment.
coupe Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 Szimatnyomozo hozzászólásaát töröltem a g astra klub----------weblap topicból,mert kibővítve beírta a megfelelő topicba is.
Gepard Elküldve Szeptember27, 2007 Elküldve Szeptember27, 2007 feribo rossz helyre beírt hozzászólását átraktam az Omega B egyéb csevegésbe.
coupe Elküldve Október2, 2007 Elküldve Október2, 2007 ÁrOON 2db hozzászólását töröltem,mert 3 helyre írta be ugyanazt. 1.az Opelfórum-----Astra G-----Astra G szervizelés topicból 2. Opelfórum--------Keresek-------Astra G topicból pü.ben értesítve.
Sörös Sanyi Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Kicsit rendet tettem a Mantás részben. Konkrétan az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Manta > Küldjetek képeket! topicból 20 db hozzászólást áthelyeztem az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Manta > X topicba, mivel két kép belinkelése egy kis offolást eredményezett, és NFS ezt szóvátette. Észrevételét jogosnak találtam, eztért a szóbanfogó hozzászólásokat a megfelelő helyre áthelyeztem.
coupe Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Ató hozzászólását töröltem mert 2 helyre írta be ugyanazt. Opelfórum---Adok-veszek-cserélek----Eladó alkatrészek-----Autófelszerelés püben értesítve.
coupe Elküldve Október3, 2007 Elküldve Október3, 2007 Kori,Opelzsolt és Crime78 hozzászólásait(5db-ot)áthelyeztem az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó járművek> Eladó Kadett - ek topicból, Opel Fórum- Tartalom > Technika > Kadett - Ascona>Kadett E topicba.
coupe Elküldve Október5, 2007 Elküldve Október5, 2007 Áthelyeztem 11 hozzászólást az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Calibra > topiból az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Calibra > 6-os váltó , osztómű , 4x4 topicba mert kicsit elterelödött a szó a calibra vásárlásról.....4x4 lett belöle.
Gelko Elküldve Október9, 2007 Elküldve Október9, 2007 Fjani adagoló kereső hozzászólását az Omega B -ből áthelyeztem a keresekbe... értesítve ...
Gelko Elküldve Október19, 2007 Elküldve Október19, 2007 Vfary hozzászólását áthelyeztem az Astra F keresek részbe mert az eladó cuccokhoz irta...értesítettem
coupe Elküldve Október20, 2007 Elküldve Október20, 2007 Töröltem zozi1977-nek 1 hozzászólását mert több helyre írta be ugyanazt. Opel Fórum- Tartalom > Technika > TUNING >Vectra tuning topicból. A fenti okok miatt robi-k nak 2 hosszászólását töröltem Opel Fórum- Tartalom > Technika >Car-PC és Opel Fórum- Tartalom > Technika >CHIP TUNING topicból. Püben mindkettöt értesítettem.
Gepard Elküldve Október31, 2007 Elküldve Október31, 2007 A mote klubok/opel club kecskemét/kecskeméti találkozók topicból áthelyeztem 7 hozzászólást a mote klubok/opel club kecskemét/kecskeméti chat-be.
Gepard Elküldve Október31, 2007 Elküldve Október31, 2007 ropi hozzászólását a Technika/F astra/elektromos topicból áthelyeztem a Technika/Tuning/Elektromos dizájn (LEDek, neonok, xenon és társai) topicba. PÜ ment.
Sörös Sanyi Elküldve November2, 2007 Elküldve November2, 2007 Mirones hozzászólását az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó alkatrészek > Vectra A alkatrészek topicból az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Vectra A > Egyéb csevegés topicba helyeztem át, mivel kérdésének semmi köze nem volt az adás/vételhez. PÜ-ben értesítve.
Tom Elküldve November5, 2007 Elküldve November5, 2007 Töröltem robi5836874 hozzászólását, mivel nem igazán látom úgy, hogy ennek a moderáció topicban lenne a helye. PÜ-ben értesítve. Még egy pár helyre beírta, kitörlöm azokat is. Pü-ben értesítve, hogy jó lenne, ha befejezné ezirányú tevékenységét.
mackosajt Elküldve November5, 2007 Elküldve November5, 2007 Töröltem robi5836874 hozzászólását, mivel nem igazán látom úgy, hogy ennek a moderáció topicban lenne a helye. PÜ-ben értesítve. Én figyelmeztetést is adtam neki mivel ahogy ő is megírta: "Tilts ki nyugodtan, csak kicsit reklámoztam a játékomat. Többet ugyse jövök fel." szóval neki ez úgyse probléma. Ha nem off-olta volna be 8 topikba, még talán elnéztem volna.
Tom Elküldve November5, 2007 Elküldve November5, 2007 Én figyelmeztetést is adtam neki mivel ahogy ő is megírta: "Tilts ki nyugodtan, csak kicsit reklámoztam a játékomat. Többet ugyse jövök fel." szóval neki ez úgyse probléma. Ha nem off-olta volna be 8 topikba, még talán elnéztem volna. Akkor tiltsuk is ki. Hadd ne kelljen leírnom, hogy hol reklámozzon kicsit... :(
mackosajt Elküldve November5, 2007 Elküldve November5, 2007 Akkor tiltsuk is ki. Hadd ne kelljen leírnom, hogy hol reklámozzon kicsit... :( én már figyelmeztettem. Egyelőre. Ha gondolod, tiltsd ki. :P
Tom Elküldve November5, 2007 Elküldve November5, 2007 Hajrá... :P Ha tudnám hogy kell, már rég odaveszett volna. A neten könnyű keménynek lenni...:(
Gepard Elküldve November5, 2007 Elküldve November5, 2007 zsolesz1 hírdetését az F astra gumik topicból töröltem, az eladó topicban meghagytam, ott bőven elég hirdetni. PÜ ment.
Sörös Sanyi Elküldve November14, 2007 Elküldve November14, 2007 Mad Max hozzászólását a debreceni chat topicban kimoderáltam a fórumozókat erősen bántó, fórum szabályzatait súlyosan sértő mivolta miatt. Retorzió folyamatban.
Recommended Posts