Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Tocsi hozzászólását az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Omega B > Világitással kapcsolatos kérdések topicban feltett kérdését áthelyeztem az Opel Fórum- Tartalom > Technika > Astra G > Általános műszaki problémák! - Astra G topicba (ide), mivel Astra G lámpa felújítása után érdeklődött.

Pü-ben értesítve.

Elküldve

domber több helyre írta be ugyanazt,ezért a felesleges hozzászólást kitöröltem az astra g >álltalános müszaki próblémák topicból.PÜ-ben értesítettem

• 2 weeks later...
Elküldve

Albert kérésére az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Állás, alkalmi meló > Állást kínál topicból a hozzászólás törölve. Az ott feltett kérdésre az érdeklődőnek Pü-ben ad választ.

Elküldve
Albert kérésére az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Állás, alkalmi meló > Állást kínál topicból a hozzászólás törölve. Az ott feltett kérdésre az érdeklődőnek Pü-ben ad választ.

Örök hála és köszönet

Elküldve

postd hozzászólását áthelyeztem Opel Fórum- Tartalom > Technika > Kadett - Ascona > Kadett D topicban keresett váltót áthelyeztem az Opel Fórum- Adok veszek cserélek> Keresek > váltót:kézit autómatát > topicba.Püben értesítettem.

Elküldve

fefe úr több helyre beírt azonos tartalmú hozzászólásait egy kivételeével töröltem, arra válaszoltam is.

PÜ-ben értesítve.

Elküldve

Krivy hozzászólásást szerkesztettem az adok-veszek-felni,gumi topicban mert 6-os betümérettel irt végig, illetve Koko1185 hozzászólását átraktam a megfelelő, Muszika (autóhifi) topicba.

mindketten értesítve lettek...

Elküldve

koko1185 hirdetését én pedig az eladó, hifi topicba raktam, mert még másik két helyen is találkoztam vele.

Bocsi Gelko (későn olvastam amit ide írtál).

Elküldve

Dzsozi hozzászólását az Astraf/futómű topicból áthelyeztem (pü megy) az eladó alkatrészek/astra F alkatrészek topicba.

Ennek következtében Novyy, és Wolfi kommentje is áthelyezésre került.

• 2 weeks later...
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.