mélykék76 Elküldve Október19, 2004 Megoszt Elküldve Október19, 2004 Az alábbi témákból: Calibra>"egyebek" Calibra>"Általános műszaki problémák" Calibra>"MOTE CALIBRÁSOK" Calibra>"Calibra problémák" Általános műszaki problémák>"Elektromos" opeldevils ugyanazon szöveggel megejtett hozzászólásai törölve lettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október21, 2004 Megoszt Elküldve Október21, 2004 Astra F > "F astra 1.7 D" mozdvez hozzászólásai kettő, egymást követően, ugyanazon szöveggel és tartalommal, a második törölve lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október23, 2004 Megoszt Elküldve Október23, 2004 töröltem Laczika két hozzászólását az Általános műszaki problémák témakörből, mivel mindkettő tökéletesen megegyezett ezzel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Töröltem Tiv hozzászólását, a Tuning topicból... ..elég lesz az egy helyen is... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2004 Megoszt Elküldve Október24, 2004 Astra F>"Motor" Sonique Gsi 16V hozzászólása, benne 1024 x 819-es képpel Az eredeti kép helyett, egy lekicsinyített formátum látható ezt követően a hozzászólásban. Eredeti méretben a linkre kattintva tekinthető meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 Töröltem FABRO hirdetését a Tuning > Astra G képek topikból. Elég az az eladó alkatrészek között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 irtam ide tök szépeket. :arrow: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=582 ezt most ménem teszitek meg nekem he :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 irtam ide tök szépeket. :arrow: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=582 ezt most ménem teszitek meg nekem he :?: mer nem érdemled meg :P :D megtettem, moderáltam, a figyelmetlen formádat (hogy nem tudsz oda kettyinteni... ööö... ...kattintani, ahova kell) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október25, 2004 Megoszt Elküldve Október25, 2004 FABRO hirdetését az Astra G - ből töröltem, az eladóban már szerepel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Kedves Moderátor kollégák! A fórumban van még egynéhány a MOMC-al kapcsolatos rossz színben feltüntető, vádoló, állító, tagadó stb. hozzászólás. Ezeket szeretném törölni, de csak abban az esetben, ha ti is egyetértetek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október27, 2004 Megoszt Elküldve Október27, 2004 Kedves Moderátor kollégák! A fórumban van még egynéhány a MOMC-al kapcsolatos rossz színben feltüntető, vádoló, állító, tagadó stb. hozzászólás. Ezeket szeretném törölni, de csak abban az esetben, ha ti is egyetértetek vele. mé, van ilyen? részemről rendben bár szerintem csak a kellemetlen részeket töröld Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Részemről nincs semmilyen probléma, ha találsz ilyet töröld nyugodtan... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 IFG hozzászólásást áthelyeztem a Eladó alkatrészek-ből a Keresek...-be! Üdvözlettel Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Köszi. Várok még beleegyező nyilatkozatokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Kedves Moderátor kollégák! A fórumban van még egynéhány a MOMC-al kapcsolatos rossz színben feltüntető, vádoló, állító, tagadó stb. hozzászólás. Ezeket szeretném törölni, de csak abban az esetben, ha ti is egyetértetek vele. Bocs, kicsit megkésve válaszolok :roll: Töröld, ha ilyennel találkozol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október28, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október28, 2004 höööö :shock: :shock: hol van ilyen? amugy törölhető sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október31, 2004 Megoszt Elküldve Október31, 2004 Keresek...>"MANTA alkatrész" rhantos hozzászólása, benne 870 x 590-es képpel Az eredeti kép helyett, egy lekicsinyített formátum látható ezt követően a hozzászólásban. Eredeti méretben a linkre kattintva tekinthető meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2004 Megoszt Elküldve November3, 2004 Az alábbi témákból: Kadett - Ascona > "Elektromos" Kadett - Ascona > "87-es Opel Kadett "E" műszerfal kérdés" Általános műszaki problémák > "Elektromos" Általános műszaki problémák > "Karosszéria" Laczika ugyanazon szöveggel megejtett hozzászólásai törölve lettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2004 Megoszt Elküldve November5, 2004 Opeldevils hírdetését áthelyeztem a MOTE cali. topicból a felni gumihoz... :evil: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve November9, 2004 Megoszt Elküldve November9, 2004 Hemi hirdetését az Ascona topicból átraktam az Eladó alkatrészek / Asconába, mert oda való :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November11, 2004 Megoszt Elküldve November11, 2004 Citi 4 ugyanazon hírdetéséből 3-at töröltem... Elég lesz egy helyen is... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Kedves Moderátorok, a Klubinformációk topicban volt egy kis technikai Huba részemről :D Kérném az uccsó 2 hozzászólásomat törölni :) köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November12, 2004 Megoszt Elküldve November12, 2004 Én már láttam, de ott csak Admin törölhet hozzászólást.. Ehhez mi kevesek vagyunk... Üdv: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November14, 2004 Megoszt Elküldve November14, 2004 Manta>"X" Fures hozzászólásai Kettő, egymást követően, ugyanazon szöveggel és tartalommal, a második törölve lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November16, 2004 Megoszt Elküldve November16, 2004 Az alábbi témákból: Társalgó -Chat>"Társalgó" TUNING!!!>"Elektromos dizájn (LEDek, neonok, xenon és társai)" vaga digit műszerfal eladására vonatkozó hírdetései törölve lettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts