mackosajt Elküldve Október22, 2006 Megoszt Elküldve Október22, 2006 Macska nevű régi-új fórumozónk 2 hozzászólását az "egyéb kultúrális események" topicból áthelyeztem a Budapesti Chat-be. PÜ-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2006 Megoszt Elküldve Október26, 2006 Weak nevű fórumozó hozzászólása áthelyezve az Ascona eladó alkatrészekből a keresekbe... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október27, 2006 Megoszt Elküldve Október27, 2006 Néhány idézetet rövidebbre vettem a "Technika > Astra F" topicban. Kérek mindenkit, hogy csak a lényeget idézze, ne az egész hozzászólást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 A Technika - Omega B - Világitással kapcsolatos kérdések c. témából 9 hozzászólás törölve. Az érintettektől (Greg, Hic, Tom) elnézést, valamint a téma címéhez való ragaszkodást kérném. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 Az Opel Fórum- Tartalom > Társalgó > Társalgó - Chat -be 11 hozzászólás áthelyezve az Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Eladó járművek > Eladó Kadett -ek -ből, valamint utóbbiból 2 még törlésre is került, mert így még annyira sem illettek oda. PÜ-k mennek az érintetteknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október29, 2006 Megoszt Elküldve Október29, 2006 A "MOTE évadzáró 2006" topicból J0hnny, és Greg utolsó hozzászólása törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Sziszi hirdetése a kecskemét topicból áthelyezve az eladó alkatrészek/gumik, felnik-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Saját hozzászólásom az "életünk apró örömei" topicból áthelyeztem a társalgóba, Boogié emiatt feleslegessé vált, így töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Saját hozzászólásom az "életünk apró örömei" topicból áthelyeztem a társalgóba, Boogié emiatt feleslegessé vált, így töröltem. Elég sajátságos módszer. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október31, 2006 Megoszt Elküldve Október31, 2006 Önkritika. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November2, 2006 Megoszt Elküldve November2, 2006 A MOTE klubok > Opel Club, Budapest > Kérdések - válaszok topicból Albert és akosm5 hozzászólásai áthelyezve a Budapest és környéke -CHAT -be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 A rövid videók linkgyüjteménye topicban, összevontam néhány ember (J0hnny, Endyka, Demó) egymást követő hozzászólásait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2006 Megoszt Elküldve November7, 2006 Sanya hozzászólását átraktam ide. Küldtem neki PÜ-t is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November9, 2006 Megoszt Elküldve November9, 2006 Motoraider hozzászólása áthelyezve a GSI topicból az eladó alkatrészek topicba... Csak nem értem, ha tudja, hogy nem oda való, akkor miért írja oda? :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2006 Megoszt Elküldve November14, 2006 Bizo hozzászólása a Hibabejelentőből a Budapest Chat-be áthelyezve. ettől jobb, általa is olvasható helyet nem találtam kérdésének. PÜ ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2006 Megoszt Elküldve December3, 2006 Kismanta nevű fórumozónknak az aláírásából a plusz üres sorok kitörölve, PÜ-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Az Eladó Astra G-ék topicból a chat-elgetős részt áthelyeztem az astra g tulajdonosok beszélgetnek topicba. Akinek további kérdése van Edithez tegye meg ott, vagy tudom ajánlani a P.Ü.-t mint lehetőséget. :unsure: Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Szeretném megkérni a tisztelt fórumozó társaságot, hogy az idézéseknél fokozottan figyeljen a lényegre! Nem kell ugyanannak a hozzászólásnak 2-3-4 alkalommal is megjelennie egymás után. A lényeget meg ki lehet szűrni 4-5 sorban is. Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Szeretném megkérni a tisztelt fórumozó társaságot, hogy az idézéseknél fokozottan figyeljen a lényegre! Nem kell ugyanannak a hozzászólásnak 2-3-4 alkalommal is megjelennie egymás után. A lényeget meg ki lehet szűrni 4-5 sorban is. Előre is köszönöm! Ez benne van a szabályzatban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December12, 2006 Megoszt Elküldve December12, 2006 Ez benne van a szabályzatban? :lol: Nincs benne, (nem is írtam, hogy ott lenne) de azt hiszem elég ésszerű kérés. És persze nincs messze attól sem, hogy belekerüljön. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 J0hnny technikai jellegű kérdését a chat-ből töröltem, az Astra F témakör dízel topicjában meghagytam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December19, 2006 Megoszt Elküldve December19, 2006 A II. Hungarian Blitz Weekend 2006 topicba átraktam az odaillő hozzászólásokat, a III. Hungarian Blitz Weekend 2007 topicból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2007 Megoszt Elküldve Január2, 2007 "In Memoriam" témából pár hozzászólás áthelyezésre került az újonnan létrehozott "Egykor volt kedvenceink" témába. Valamint törlésre került a kiindulási témából > J0hnny Corsawolf rtomi uhuhu Atommanó forumadmin és a saját hozzászólásom, mert méltatlan és/vagy a témához csak részben illeszkedő hozzászólásokról volt szó. Az "In Memoriam" témát lezártam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Jeronimo hozzászólását az eladó topciból áthelyeztem a keresekbe, püt kapott... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2007 Megoszt Elküldve Január18, 2007 pipacs alkatrész kereső hirdetései közül 1-et a nem megfelelő topicból töröltem, PÜ-t küldtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts