Lacee Elküldve Június20, 2004 Elküldve Június20, 2004 juj :) gyors vagy Manta néni :) én is amikor elöször vettem észre nem tuttam hogy hova pislogjak! mondtam magamban: ien hülyeségeket irok?! :) de azé jopofa!
redline Elküldve Július13, 2004 Szerző Elküldve Július13, 2004 fekosz,mélykék76,Atommanó,Future,Lacee nagyon erősen OFF chat-elése a "Tuning cucc(ok)" topikban moderálva lett
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Elküldve Július13, 2004 Bocs Főnök! Csak nagyon uncsi ám itt a melóhelyen..... :roll: :) :D :D :D Üdv.:Atommanó
redline Elküldve Július13, 2004 Szerző Elküldve Július13, 2004 Bocs Főnök! Csak nagyon uncsi ám itt a melóhelyen..... :roll: :) :D :D :D irc-ezni tudsz? gondolkodom, hogy ujraélesztem az #opelklub.hu-t az ircneten...hátha most több használoja lesz
Atommanó Elküldve Július13, 2004 Elküldve Július13, 2004 Sajna fogalmam sincs mi az, és a chatről is rendszeresen ledob ez a vacak. Tudok????? Nem tudom.... :oops: :oops: Üdv. :Atommanó
redline Elküldve Július16, 2004 Szerző Elküldve Július16, 2004 Imi1971 hozzászólása a G ASTRA OPTIKAI-TUNING topikban törölve lett, mert: - nagyon nem a témához szólt hozzá (OFF-olás) - a hozzászólás hangneme és stílusa nem elfogadható
redline Elküldve Július17, 2004 Szerző Elküldve Július17, 2004 koco Gyári rádió eladó topikja törölve lett, a hozzászólás belekerült az autohifi topikba az adok-veszek szekcióban mert ott a helye
hemi Elküldve Július23, 2004 Elküldve Július23, 2004 Én nem szeretek Moderálni ,de most szükség volt: A Találkozók/Országos/IX. Nemzetközi OPEL találkozó topik MODERÁLVA lett, a topik másik nem oda való fele a "MANTA" témakörben megtalálahtó: http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=473 Kérem az maradjon INFORMÁCIÓ topic. A másikban lehet vitázni. Üdv hemi
redline Elküldve Szeptember16, 2004 Szerző Elküldve Szeptember16, 2004 Sámli hozzászólását az Astra F / Egyéb csevegés-ből töröltem mert nagyon nagyon OFF hozzászólás volt!
uhuhu Elküldve Szeptember18, 2004 Elküldve Szeptember18, 2004 egy code5 nevü fikanick teljes kiirását kérjükszépen! csunyákat irt a motéval kapcsolatban........
forumadmin Elküldve Szeptember18, 2004 Elküldve Szeptember18, 2004 egy code5 nevü fikanick teljes kiirását kérjükszépen! csunyákat irt a motéval kapcsolatban........ code5 a fórum Etikai szabályzat, moderáció elveben a Hozzászólások törlése c., pontját kimerített ami a következő: Alpári illetve agresszív, fenyegető hangnemű hozzászólások. Törlés megtörtén! Az azt követő hozzászólások is törölve. A nicknév is letiltva ,mert nem társalgási szándékú.
Dark Angel Elküldve Szeptember19, 2004 Elküldve Szeptember19, 2004 Az adok veszekben fehérgsi kolléga nyitott egy topicot SOS szívósor név alatt. Szerintem tegyük a helyére, majd töröljük.
redline Elküldve Szeptember19, 2004 Szerző Elküldve Szeptember19, 2004 Az adok veszekben fehérgsi kolléga nyitott egy topicot SOS szívósor név alatt. Szerintem tegyük a helyére, majd töröljük. Megnéztem és mivel nem technikai tanácsot kér vagy hasonló hanem alkatrészt keres ezért sztem maradhat. Majd ki kell dolgozni valami megoldást az ilyen adok/veszek topikokra sajnos arra nem számíthatok ha elkelt a cucc vagy sikerült venni valamit akkro a topiknyitó bezárja vagy jelzi nekem hogy törölhető :)
Dark Angel Elküldve Szeptember19, 2004 Elküldve Szeptember19, 2004 Szerintem meg ez nem így van, legyünk következetesek! A precedens értékű eset, amikor még a régi fórumunkon faro keresett lökhárítót az omegájára, annak nyitott egy topicot. Természetesen törölve lett, és átkerült az Omega alkatrészek közé. Van a keres kínálban Astra GSI topic, ahol ehhez az autóhoz keresnek alkatrészet a júzerek, és szerintem a szívotorokház is csak egy alkatrész. Gondolj bele, mindenki, aki alkatrészet keres az autójához, nyitna egy topicot... hová is vezetne ez?
redline Elküldve Szeptember23, 2004 Szerző Elküldve Szeptember23, 2004 Sámli hozzászólását az Astra F / Egyéb csevegés-ből töröltem mert nagyon nagyon OFF hozzászólás volt! a helyzet megismétlődött sajnos Sámli hozzoászólását ugyanonnan, ugyanamiatt törölnöm kellett. Sámli, kérlek a jövőben tartsd tiszteletben a fórum szabályzatát!
Addamsky Elküldve Szeptember29, 2004 Elküldve Szeptember29, 2004 GTX hozzászólását a Konkurens márkák - Suzuki-ból átraktam egy újonnan nyitott Daewoo témába. Ott jobban is látszik...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2004 Elküldve Szeptember29, 2004 Ádám moderáld magad! :wink: Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2004 Elküldve Szeptember30, 2004 Aztec Suzuki fikázós.. hozzászólása! Üdv.: Atommanó
ScatMan Elküldve Szeptember30, 2004 Elküldve Szeptember30, 2004 Aztec Suzuki fikázós.. hozzászólása! Üdv.: Atommanó Anti! Töröld ki légyszi a saját hozzászólásodat is, mert nem oda való! Most aztec komával fel vagyunk írva a táblára. Köszönöm! ez is törölhető
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2004 Elküldve Szeptember30, 2004 Scatman! Nem akartam én beletaposni senki lelkivilágába, de erre azt hiszem nincs szükség! :wink: Üdv.: Atommanó
ScatMan Elküldve Szeptember30, 2004 Elküldve Szeptember30, 2004 Atommanó! Rendben vagyunk :wink: :wav:
bazs Elküldve Október1, 2004 Elküldve Október1, 2004 Geri AstraG dízel-vásárlási tanácskérését áthelyeztem az általános vásárlási érdeklődések közé, az által nyitott témát nem töröltem, csak lezártam
mélykék76 Elküldve Október2, 2004 Elküldve Október2, 2004 "Eladó alkatrészek" > "Muzsika (AUTÓHIFI)" MeliZoli hozzászólásában a második kép mérete 1Mb felett. Kép helyett egyelőre url szerepel, elküldtem neki az optimalizált, kisebb képet. Ha valakinek nem jön össze a képek átszabása, a megfelelő méretre, de szeretné a fórumon megjeleníteni, akkor küldje el nekem a kepoptimalizalas@freemail.hu -ra.
Addamsky Elküldve Október15, 2004 Elküldve Október15, 2004 markog. hirdetését az Astra F alkatrészekből töröltem mert: - Nem oda illik - Ez volt a 3. hely ahol hirdette.
Recommended Posts