mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 A kecskeméti chat topicból töröltem Speed fórumszabályzatba is ütköző hozzászólását, valamint a rá érkezett válaszokat. Így összesen 7 hozzászólással lett rövidebb a fórum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 A Magyarországon élünk topicból töröltem 3 hozzászólást, köztük a sajátomat is. Kértem, hogy ne válaszoljon senki Gelko hozzászólására, mert törölni fogok, de volt akinek nem sikerült megállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 A Magyarországon élünk topicból töröltem 3 hozzászólást, köztük a sajátomat is. Kértem, hogy ne válaszoljon senki Gelko hozzászólására, mert törölni fogok, de volt akinek nem sikerült megállni. sajnálom de megértem (igazad van) köszi :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 sajnálom de megértem (igazad van) köszi :wub: A hozzászólásodat kimentettem, ha kell át tudom küldeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Jeronimo létrehozott 2 topicot, melyekben ugyanazt a kérdést tette fel. Ezeket töröltem és a kérdést ebbe a topicba áthelyeztem a rá érkezett válasszal. PÜ-ben értesitve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október3, 2006 Megoszt Elküldve Október3, 2006 Már megint töröltem néhány hozzászólást. Endykát meg legközelebb 1 hónapra kitiltom a fórumról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2006 Megoszt Elküldve Október5, 2006 Eladó alkatrészek > "Felni, gumi" streetraci hozzászólsa -1 képpel idézés Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 GSi Club Hungary - gsi.opelclub.hu >"GSI CLUB HUNGARY VIDEOKLIP" Korábbi témából az összes hozzászólás áthelyezésre került egy témába, a nem működő szavazás eltávolítása érdekében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Fentiek vonatkoznak erre a témára is : Frontera, Campo, 4x4 > "FRONTERA" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Erre szintén : TUNING!!! > "Felni, gumi - kicsit, vagy nagyot?" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2006 Megoszt Elküldve Október6, 2006 Veterán opelek -> Opel bitter téma szintén átszerkesztve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Opel Fórum- Tartalom > Technika > TUNING!!! > Autóhifi Téma szintén átszerkesztve, két utolsó felesleges post törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Kérdések, kritikák és észrevételek > " Hibabejelentő - MOTE weboldalak" témából néhány hozzászólás áthelyezére került a Kérdések, kritikák és észrevételek > " Hibabejelentő - Opel Fórum" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Kérdések, kritikák és észrevételek > "Kérések, kérdések az adminokhoz!" A téma "Kérések az adminokhoz" + "nick/felhasználónév, csoportagság, belépési jelszó megváltoztása" néven és alcímen él tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Moderálás > "Téma áthelyezés / átnevezés" téma "Téma áthelyezés / átnevezés / összevonás / új létrehozása" néven él tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Moderálás > "Kérés a moderátorokhoz! " téma a ""Kérés a moderátorokhoz" + "témákkal kapcsolatos észrevételek, hozzászólás(ok) törlése" címen és alcímen él tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Pufy hozzászólása az eladó alkatrészek topicból áthelyezve a "keresek"-be...ha már egyszer keres... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Sonique hozzászólásában sok volt a kép. Javítva, PÜ-ben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Aga hozzászólását áthelyeztem ide , mert inkább ide való. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Olivireius hsz-a az F astra gumik/felnik topicból törölve, mert azóta bevéste a jó helyre is. Emiatt Fpepe hsz-a is feleslegessé vált, szintén törlésre került. Endyka hsz-a a társalgóból áthelyezve a ”Keresek/Corsa B-t, GSI-t, és / vagy alkatrészt” topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Norbi1983 hozzászólását áthelyeztem ide. Inkább itt volna a helye. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Idézek a moderálás alapelveiből: Az opelforum.hu fórum fenntartja magának a jogot, hogy a törvénysértő (személyiségi, kisebbség jogok), illetve az öncélúan durva, trágár, ízléstelen, alpári hangnemben fogalmazott hozzászólásokat törli, ha tudomására jutnak. Szigorúan tiltott 2. Ne Flamelj – ne írj rágalmazó, sértegető, durva, utálatos, rasszista, szexuális, bosszantó vagy obszcén szavakat tartalmazó üzeneteket Ennek szellemében töröltem Speed, és Lui hozzászólásaiból néhányat az anyázós topicból. Kérem a többieket is, hogy figyeljenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Endyka, Speed, és Corsarulez "Anyázós topic"-os hozzászólásaiból a nemkívánatos kijelentések törölve. A renitensek figyelmeztetésben is részesültek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 A Corsások-Tigrások beszélgetnek topicba Endyka 4 nagyméretű képet helyezett el. A méret kijavításáig a képek linkre levéve, PÜ ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts