Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

PoviCsabi és vbandit hozzászólását átraktam az 1.7d-ből a dízel chatbe.

ds-corsa, cartárs kereső hozzászólását áátraktam a B corsa topicba a "KIA MOTORS Nemzetközi Gyorsulási Verseny Rába Ring-Écs"-ból

Elküldve

Tommyka hozzászólását tölöltem a G Astra/egyéb műszaki probléámák topicból, mert nem oda való!

Pü-ben értesítettem is:

"Kedves Tommy!

A hozzásólásod törölni fogom, de csak azért mert természetesen valaki biztos válaszoni fog rá! Ez nem neked szól, csak a helyzetnek!

Én nem mondtam, hogy anyázol, csak pont eme szitu elkerülését akartam elkerülni, ezért megértésedet előre is köszönöm!

Üdvözlettel:

Anti"

Elküldve

kigyomláltam az elADÓ ALKATRÉSZEK / TUNING CUCCOKBÓL EGYNÉHÁNY NEMODAILLŐ BESZUÉLGETÉST, AMINEK INKÁBB CSET JELLEGE VOLT.

SZÁM SZERINT 7 HOZZÁSZÓLÁS ESETT ÁLDOZATUL.

Elküldve

Tegnap javasoltam, hogy az Astra F topic helyett a Tuning/hifi-ben folytassák a hangszóró bekötésének menetéről való társalgást.

Mivel ez nem sikerült, ezért az összes hozzászólást áthelyeztem oda. :) Szám szerint 14-et.

Elküldve

Az Astra F/motor témában elkanyarodtunk a tényleges technikai résztől, ezért néhány hozzászólást a sajátommal együtt átmozgattam az egyéb csevegésbe.

Elküldve

Az Astra H topicban, az elektronikai témából átmozgattam a váltókról szóló csevegést a technikai megoldások témába.Valamint 4 db hozzászólást töröltem.Abból kettő az enyém volt.

Elküldve

Kérdések, kritikák és észrevételek > "Kérdések, kritikák és észrevételek a weblapjainkról"

bircsi1988 tecnikai jellegű kérdése átkerült a Vectra B > "Általános műszaki problémák! - Vectra B" témába.

Elküldve

DKTUNING hirdetését töröltem az F Astra/motor témából.Megkértem privát üzenetben, hogy amennyiben nyíltan szeretne hirdetni, azt előtte beszélje meg a klub vezetőségével.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.