warwolf Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Gugu képpel idézett piramisszerűen a Tuning/Direktszűrő témában.Kicsit átszerkesztettem, p.ü. ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Mad-o hozzászólása áthelyezve a moderálás/újak létrehozása topicból az Astra F/műszaki problémák-ba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Majd még 4 helyről törölve mad-o hozzászólása, és a rá érkezett válasz is áthelyezve a fenti topicba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Povicsabi alkatrészkereső hozzászólását a G Astra chatben szerkesztettem, az Eladó Alkatrészekből pedig töröltem. p.ü. ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 MOR16V hirdetését a Calibra rulezből átraktam az eladó alkatrészek/Calibra alkatrészek-be.P.Ü. ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Speed hangulatfokozó hozzászólását töröltem a kecskeméti társalgóból. Pü megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 PoviCsabi és vbandit hozzászólását átraktam az 1.7d-ből a dízel chatbe. ds-corsa, cartárs kereső hozzászólását áátraktam a B corsa topicba a "KIA MOTORS Nemzetközi Gyorsulási Verseny Rába Ring-Écs"-ból Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Tommyka hozzászólását tölöltem a G Astra/egyéb műszaki probléámák topicból, mert nem oda való! Pü-ben értesítettem is: "Kedves Tommy! A hozzásólásod törölni fogom, de csak azért mert természetesen valaki biztos válaszoni fog rá! Ez nem neked szól, csak a helyzetnek! Én nem mondtam, hogy anyázol, csak pont eme szitu elkerülését akartam elkerülni, ezért megértésedet előre is köszönöm! Üdvözlettel: Anti" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 donniebrasc0 hozzászólása az Astra F-ből törölve mert nem odavaló...mivel betette máshova is, így én nem helyeztem át... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 kigyomláltam az elADÓ ALKATRÉSZEK / TUNING CUCCOKBÓL EGYNÉHÁNY NEMODAILLŐ BESZUÉLGETÉST, AMINEK INKÁBB CSET JELLEGE VOLT. SZÁM SZERINT 7 HOZZÁSZÓLÁS ESETT ÁLDOZATUL. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Egykettes hozzászólása áthelyezve a G Atra topicból a Chat-be... "GYEREKEK, EZ NEM VÁG IDE..." Akkor legközelebb ne rossz helyre írd pls... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 corsacdti kereső jellegű hozzászólását áthelyeztem az Eladó Alkatrészek/felni, gumi-ból, a Keresek/felni, gumi témába.P.ü. ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Tegnap javasoltam, hogy az Astra F topic helyett a Tuning/hifi-ben folytassák a hangszóró bekötésének menetéről való társalgást. Mivel ez nem sikerült, ezért az összes hozzászólást áthelyeztem oda. :) Szám szerint 14-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Ember2 klubtársunk hozzászólásának 2. felét az Opel Club, Debrecen - Debreceni talik témából áthelyeztem a Technika - Corsa-Tigra - Corsa B témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 A Kecskemét/találkozós topicból a chatelgetés áthelyezve a kecskemét /chat-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Az Astra F/motor témában elkanyarodtunk a tényleges technikai résztől, ezért néhány hozzászólást a sajátommal együtt átmozgattam az egyéb csevegésbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április3, 2006 Megoszt Elküldve Április3, 2006 Roland kereső jellegű hozzászólását töröltem az eladó alkatrészek/autóhifi topicból, mert a keresek/hangtechnika témában már szerepelt 1X. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 A Di-feres topicból töröltem a hibás térképeket, nehogy valaki eltévedjen Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Soniquoe képpel idéző hozzászólását levettem linkre a GSi topicban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Az Astra H topicban, az elektronikai témából átmozgattam a váltókról szóló csevegést a technikai megoldások témába.Valamint 4 db hozzászólást töröltem.Abból kettő az enyém volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Astra G extrafelszerelések beépítése + elektromos topicból a gumis hozzászólásokat áthelyeztem az Astra G gumi felni topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Mantababy, "miért és hogyan jutottam a Mantámhoz" témájú hozzászólását átraktam a köszönő topicból a Manta/X témába.p.ü. ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 A Kecskemét/találkozós topicból a TC probléma boncolgatását áthelyeztem a G astra/coupe topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Kérdések, kritikák és észrevételek > "Kérdések, kritikák és észrevételek a weblapjainkról" bircsi1988 tecnikai jellegű kérdése átkerült a Vectra B > "Általános műszaki problémák! - Vectra B" témába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április12, 2006 Megoszt Elküldve Április12, 2006 DKTUNING hirdetését töröltem az F Astra/motor témából.Megkértem privát üzenetben, hogy amennyiben nyíltan szeretne hirdetni, azt előtte beszélje meg a klub vezetőségével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts