Dark Angel Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Az unatkozom->FunPic topicból töröltem J0hhny Mnemonic tiltott karhatalmi jelképet ábrázoló fotóját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 A G Astra alkatrészt kereső topicban töröltem "Budai Tamás" hozzászólását mert 12 perc különbséggel ugyanazt írta be kétszer egymás után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December28, 2005 Megoszt Elküldve December28, 2005 Néhány szép kép méretét csökkentettem a "keleti blokk szépségei" c. topikban, mert ráértem és mert ilyen kedves vagyok. :) :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Budai tamás Úr hozzászólását töröltem a keres/autóbontó topikból, mert már a keres/G astra topikban benne van. És ott tökéletes helye van. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December29, 2005 Megoszt Elküldve December29, 2005 Néhány szép kép méretét csökkentettem a "keleti blokk szépségei" c. topikban, mert ráértem és mert ilyen kedves vagyok. :lol: :) :blink: jaj, ez az én Volga képem.... pedig kétszer is megnéztem a képbeszúrási szabályt meg a kép tulajdonságait. elnézést, köszi, Greg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December30, 2005 Megoszt Elküldve December30, 2005 Ronaldo hozzászólását töröltem a: Keresek/karosszéria topicból. Több helyre is beírta és oda pont nem való. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December31, 2005 Megoszt Elküldve December31, 2005 A GSI rulez topicban iqbéla képpel idézett. Levéve linkre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 CorsaGTRRR hirdetése a Calibra tech topikból áthelyezve az eladó Calibra alkatrészek közé. Warwolf, köszönjük a figyelmeztetést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 CorsaGTRRR hirdetése a Calibra tech topikból áthelyezve az eladó Calibra alkatrészek közé. Warwolf, köszönjük a figyelmeztetést. Ém nem benneteket figyelmztettelek, csupán őt kértem meg! :blink: S, segítettem is, hogy hova írja át! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Ém nem benneteket figyelmztettelek...Mé nem??? :blink: :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Mé nem??? :blink: :o :lol: :) Ígérem többet nem fog előfordulni! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január2, 2006 Megoszt Elküldve Január2, 2006 Off hsz észlelése esetén javaslom a "jelez" gomb használatát, mely minden egyes hsz alatt ott figyel. :blink: Ez a jelzés automatikus privát üzenet formájában megjelenik minden moderátornál, egy közvetlen linkkel az üzenet törzsében, így amelyik moderátor először észleli, javítani tudja. Nagyon hatásos, és nincs szükség további off hsz-okra, melyekben xy utasítja az offolót. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Off hsz észlelése esetén javaslom a "jelez" gomb használatát, mely minden egyes hsz alatt ott figyel. :blink: Ez a jelzés automatikus privát üzenet formájában megjelenik minden moderátornál, egy közvetlen linkkel az üzenet törzsében, így amelyik moderátor először észleli, javítani tudja. Nagyon hatásos, és nincs szükség további off hsz-okra, melyekben xy utasítja az offolót. :) Köszönöm! :) (mert eddig ezt nem tudtam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 epk947 cartárs két hozzászólását összevontam az Astra F/Ált.műsz. prob. topikban, mert gondolom így akarta. :blink: (A "javít"/teljes javítás gombbal saját hozzászólását egyébként mindenki javíthatja bármikor.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Ronaldo teleírta a keres topicokat ugyanazzal a hírdetésével. Töröltem mindet egyet meghagytam ITT Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 Sonique az "eladó calibra alkatrészek topicban" feltett alkatrészkereső hírdetését töröltem. Az ottani linkre kattintva megtalálható a hírdetés a keres topicban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 iqbéla hozzászólását a Társalgó > Anyázás magasfokon Magyarországon élünk... topikban kijavítottam. Sajnos trágár szavakat használt amelyek sértik a szabályzatban foglaltakat. Kérek mindenik kerüljük az alpári hangnemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 ember2 nevű klubtagunk kicsit sok helyre rakta be a debreceni szekció megalakulását hirdető hozzászólását, ezeket töröltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 Születés+név nevű fórumozó hozzászólása a jókivánságok topicból áthelyezve a Keresek topicba! Pü-t küldtem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Racce az "eladó Calibrák" topicban túl nagy képet szúrt be. Levettem linkre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Január20, 2006 Megoszt Elküldve Január20, 2006 ktmboy nem megfelelő helyre berakott hirdetését töröltem, és püben megkértem, hogy a megfelelő helyen ismételje meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Kicsit törölgettem, illetve néhány hozzászólást összevontam a Mutasd magad topicban. Kérem, hogy tartsátok magatokat ahhoz a kéréshez, hogy ebben a topicban mindenki saját magáról rakjon fel képet, és a kommenteket is mellőzzétek. Ebben a topicban mindenkinek csak egy megszólalás engedélyezett, kivéve, ha plasztikai műtét után be akarja mutatni az új arcát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2006 Fbalázs kommentjét töröltem a bemutatkozós topikból mert ugye ott nem kommentelünk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Speed odanem illő magánéleti ömlengését töröltem a II. Blitz Weekend topicból Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Corsa / Corsás képek Hemi, és Warwolf hozzászólásást töröltem, illetve módositottam, mert csatlakozni akart a link , illetve a kép valahovva, és állandóan felhasználó nevet, és jelszót kért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts