Dark Angel Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Az unatkozom->FunPic topicból töröltem J0hhny Mnemonic tiltott karhatalmi jelképet ábrázoló fotóját.
rtomi Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 A G Astra alkatrészt kereső topicban töröltem "Budai Tamás" hozzászólását mert 12 perc különbséggel ugyanazt írta be kétszer egymás után.
greg Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Néhány szép kép méretét csökkentettem a "keleti blokk szépségei" c. topikban, mert ráértem és mert ilyen kedves vagyok. :) :) :blink:
greg Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Budai tamás Úr hozzászólását töröltem a keres/autóbontó topikból, mert már a keres/G astra topikban benne van. És ott tökéletes helye van. :blink:
corsarulez Elküldve December29, 2005 Elküldve December29, 2005 Néhány szép kép méretét csökkentettem a "keleti blokk szépségei" c. topikban, mert ráértem és mert ilyen kedves vagyok. :lol: :) :blink: jaj, ez az én Volga képem.... pedig kétszer is megnéztem a képbeszúrási szabályt meg a kép tulajdonságait. elnézést, köszi, Greg! :)
rtomi Elküldve December30, 2005 Elküldve December30, 2005 Ronaldo hozzászólását töröltem a: Keresek/karosszéria topicból. Több helyre is beírta és oda pont nem való.
rtomi Elküldve December31, 2005 Elküldve December31, 2005 A GSI rulez topicban iqbéla képpel idézett. Levéve linkre.
greg Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 CorsaGTRRR hirdetése a Calibra tech topikból áthelyezve az eladó Calibra alkatrészek közé. Warwolf, köszönjük a figyelmeztetést.
warwolf Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 CorsaGTRRR hirdetése a Calibra tech topikból áthelyezve az eladó Calibra alkatrészek közé. Warwolf, köszönjük a figyelmeztetést. Ém nem benneteket figyelmztettelek, csupán őt kértem meg! :blink: S, segítettem is, hogy hova írja át! :)
greg Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Ém nem benneteket figyelmztettelek...Mé nem??? :blink: :lol: :) :)
warwolf Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Mé nem??? :blink: :o :lol: :) Ígérem többet nem fog előfordulni! :D :)
greg Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Off hsz észlelése esetén javaslom a "jelez" gomb használatát, mely minden egyes hsz alatt ott figyel. :blink: Ez a jelzés automatikus privát üzenet formájában megjelenik minden moderátornál, egy közvetlen linkkel az üzenet törzsében, így amelyik moderátor először észleli, javítani tudja. Nagyon hatásos, és nincs szükség további off hsz-okra, melyekben xy utasítja az offolót. :)
warwolf Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Off hsz észlelése esetén javaslom a "jelez" gomb használatát, mely minden egyes hsz alatt ott figyel. :blink: Ez a jelzés automatikus privát üzenet formájában megjelenik minden moderátornál, egy közvetlen linkkel az üzenet törzsében, így amelyik moderátor először észleli, javítani tudja. Nagyon hatásos, és nincs szükség további off hsz-okra, melyekben xy utasítja az offolót. :) Köszönöm! :) (mert eddig ezt nem tudtam)
greg Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 epk947 cartárs két hozzászólását összevontam az Astra F/Ált.műsz. prob. topikban, mert gondolom így akarta. :blink: (A "javít"/teljes javítás gombbal saját hozzászólását egyébként mindenki javíthatja bármikor.)
rtomi Elküldve Január6, 2006 Elküldve Január6, 2006 Ronaldo teleírta a keres topicokat ugyanazzal a hírdetésével. Töröltem mindet egyet meghagytam ITT
rtomi Elküldve Január6, 2006 Elküldve Január6, 2006 Sonique az "eladó calibra alkatrészek topicban" feltett alkatrészkereső hírdetését töröltem. Az ottani linkre kattintva megtalálható a hírdetés a keres topicban.
hemi Elküldve Január6, 2006 Elküldve Január6, 2006 iqbéla hozzászólását a Társalgó > Anyázás magasfokon Magyarországon élünk... topikban kijavítottam. Sajnos trágár szavakat használt amelyek sértik a szabályzatban foglaltakat. Kérek mindenik kerüljük az alpári hangnemet.
bazs Elküldve Január7, 2006 Elküldve Január7, 2006 ember2 nevű klubtagunk kicsit sok helyre rakta be a debreceni szekció megalakulását hirdető hozzászólását, ezeket töröltem
Atommanó Elküldve Január15, 2006 Elküldve Január15, 2006 Születés+név nevű fórumozó hozzászólása a jókivánságok topicból áthelyezve a Keresek topicba! Pü-t küldtem!
rtomi Elküldve Január17, 2006 Elküldve Január17, 2006 Racce az "eladó Calibrák" topicban túl nagy képet szúrt be. Levettem linkre.
Blitz Elküldve Január20, 2006 Elküldve Január20, 2006 ktmboy nem megfelelő helyre berakott hirdetését töröltem, és püben megkértem, hogy a megfelelő helyen ismételje meg
Blitz Elküldve Január24, 2006 Elküldve Január24, 2006 Kicsit törölgettem, illetve néhány hozzászólást összevontam a Mutasd magad topicban. Kérem, hogy tartsátok magatokat ahhoz a kéréshez, hogy ebben a topicban mindenki saját magáról rakjon fel képet, és a kommenteket is mellőzzétek. Ebben a topicban mindenkinek csak egy megszólalás engedélyezett, kivéve, ha plasztikai műtét után be akarja mutatni az új arcát.
redline Elküldve Január24, 2006 Szerző Elküldve Január24, 2006 Fbalázs kommentjét töröltem a bemutatkozós topikból mert ugye ott nem kommentelünk....
Dark Angel Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Speed odanem illő magánéleti ömlengését töröltem a II. Blitz Weekend topicból
uhuhu Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Corsa / Corsás képek Hemi, és Warwolf hozzászólásást töröltem, illetve módositottam, mert csatlakozni akart a link , illetve a kép valahovva, és állandóan felhasználó nevet, és jelszót kért.
Recommended Posts