Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A G Astra alkatrészt kereső topicban töröltem "Budai Tamás" hozzászólását mert 12 perc különbséggel ugyanazt írta be kétszer egymás után.

Elküldve

Néhány szép kép méretét csökkentettem a "keleti blokk szépségei" c. topikban, mert ráértem és mert ilyen kedves vagyok. :) :) :blink:

Elküldve

Budai tamás Úr hozzászólását töröltem a keres/autóbontó topikból, mert már a keres/G astra topikban benne van. És ott tökéletes helye van. :blink:

Elküldve
Néhány szép kép méretét csökkentettem a "keleti blokk szépségei" c. topikban, mert ráértem és mert ilyen kedves vagyok. :lol: :) :blink:

jaj, ez az én Volga képem.... pedig kétszer is megnéztem a képbeszúrási szabályt meg a kép tulajdonságait.

elnézést, köszi, Greg! :)

Elküldve

CorsaGTRRR hirdetése a Calibra tech topikból áthelyezve az eladó Calibra alkatrészek közé.

Warwolf, köszönjük a figyelmeztetést.

Elküldve
CorsaGTRRR hirdetése a Calibra tech topikból áthelyezve az eladó Calibra alkatrészek közé.

Warwolf, köszönjük a figyelmeztetést.

Ém nem benneteket figyelmztettelek, csupán őt kértem meg! :blink:

S, segítettem is, hogy hova írja át! :)

Elküldve

Off hsz észlelése esetén javaslom a "jelez" gomb használatát, mely minden egyes hsz alatt ott figyel. :blink: Ez a jelzés automatikus privát üzenet formájában megjelenik minden moderátornál, egy közvetlen linkkel az üzenet törzsében, így amelyik moderátor először észleli, javítani tudja. Nagyon hatásos, és nincs szükség további off hsz-okra, melyekben xy utasítja az offolót. :)

Elküldve
Off hsz észlelése esetén javaslom a "jelez" gomb használatát, mely minden egyes hsz alatt ott figyel. :blink: Ez a jelzés automatikus privát üzenet formájában megjelenik minden moderátornál, egy közvetlen linkkel az üzenet törzsében, így amelyik moderátor először észleli, javítani tudja. Nagyon hatásos, és nincs szükség további off hsz-okra, melyekben xy utasítja az offolót. :)

Köszönöm! :) (mert eddig ezt nem tudtam)

Elküldve

epk947 cartárs két hozzászólását összevontam az Astra F/Ált.műsz. prob. topikban, mert gondolom így akarta. :blink:

(A "javít"/teljes javítás gombbal saját hozzászólását egyébként mindenki javíthatja bármikor.)

Elküldve

iqbéla hozzászólását a Társalgó > Anyázás magasfokon Magyarországon élünk... topikban kijavítottam.

Sajnos trágár szavakat használt amelyek sértik a szabályzatban foglaltakat.

Kérek mindenik kerüljük az alpári hangnemet.

Elküldve

ember2 nevű klubtagunk kicsit sok helyre rakta be a debreceni szekció megalakulását hirdető hozzászólását, ezeket töröltem

Elküldve

Kicsit törölgettem, illetve néhány hozzászólást összevontam a Mutasd magad topicban. Kérem, hogy tartsátok magatokat ahhoz a kéréshez, hogy ebben a topicban mindenki saját magáról rakjon fel képet, és a kommenteket is mellőzzétek. Ebben a topicban mindenkinek csak egy megszólalás engedélyezett, kivéve, ha plasztikai műtét után be akarja mutatni az új arcát.

Elküldve

Corsa / Corsás képek

Hemi, és Warwolf hozzászólásást töröltem, illetve módositottam, mert csatlakozni akart a link , illetve a kép valahovva, és állandóan felhasználó nevet, és jelszót kért.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.