warwolf Elküldve December4, 2005 Elküldve December4, 2005 A Társalgóban levettem Warvolf belinkelt képét kattintható linkre mert két oldallal előrébb már fent van ugyanaz a a kép. Ahogy jónak látod.De sztem elfért volna az ott.Főleg hogy csak 1t linkeltem be, Haga kedvéért.
rtomi Elküldve December4, 2005 Elküldve December4, 2005 Ahogy jónak látod.De sztem elfért volna az ott.Főleg hogy csak 1t linkeltem be, Haga kedvéért. Tudom,hogy a Haga kedvéért tetted be :wink: de ha minden második oldalon ua. a kép lesz akkor nem fogjuk tudni,hol is járunk. :roll:
mélykék76 Elküldve December4, 2005 Elküldve December4, 2005 Astra G > "Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról" voszi hozzászólása, benne 6 képpel. 3 marad az ő hozzászólásában, 3 közvetelenül utánna egy saját hozzászólásomban.
rtomi Elküldve December5, 2005 Elküldve December5, 2005 Baltimore Astra tükörkeresős hírdetését áthelyeztem az eladó alkatrészek topicból a keres topicba.
rtomi Elküldve December6, 2005 Elküldve December6, 2005 16DA hírdetésében linkre vettem a képeket mert az előző oldalon is láthatóak és mert képpel nem idézünk hozzászólást.
Blitz Elküldve December11, 2005 Elküldve December11, 2005 eszeky fórumozónk 8 helyre berakott hozzászólásából hatot töröltem. Pü ment.
Dark Angel Elküldve December11, 2005 Elküldve December11, 2005 Én is töröltem egyet, és figyelmeztettem a csupa nagybetűvel írt hozzászóllás miatt a Szabályzat 5. pontjára, valamint felhívnál a figyelmét az Etikai szabályzat "Témaromboló hozzászóllások" pontjára.
hemi Elküldve December12, 2005 Elküldve December12, 2005 Megkértem "NeedForSpeed" fórumozótársat cserélje le az aláírását másikra, mert a fórumváltoztatás miatt túl "ordibálós" lett a jelenlegi.
greg Elküldve December17, 2005 Elküldve December17, 2005 Mackósajt hozzászólását töröltem a "Kérdések, kritikák észrevételek a fórumról" témából, ahogy megígértem, annak ellenére, hogy ő szeretné az utolsó szót magának. ezzel kapcsolatban a többi hsz is el fog tűnni. Rövid indok: megértettük a problémáját elsőre, megígérték az illetékesek, hogy MAJD orvosolják a hibát. Köszönjük az észrevételt, de ne vigyük túlzásba. No offence.
Blitz Elküldve December18, 2005 Elküldve December18, 2005 A > MOTE Szekciók > GSi Club Hungary - gsi.opelclub.hu topicban Sonique képpel idézett. Levettem linkre.
uhuhu Elküldve December19, 2005 Elküldve December19, 2005 C36GET azt gondolta, beteszi a feszültség levezetésbe a VW-t fikázó Funpicet. a képet töröltem, beirtam a miértet.... nem-nem!!! ez az anyázás magasfokon!! és abból is a feszültség levezetés topik. ide csak ilyen témában írunk!!
mélykék76 Elküldve December19, 2005 Elküldve December19, 2005 (edited) Astra G> "Astra G Coupe" Ákos és Speed hozzászólásaiban a 800x600nál nagyobb képek cserélve átméretezett formátumra. Módosítva December19, 2005 : Blitz
C36GET Elküldve December19, 2005 Elküldve December19, 2005 C36GET azt gondolta, beteszi a feszültség levezetésbe a VW-t fikázó Funpicet. a képet töröltem, beirtam a miértet.... adást vettem, PÜ ment. mellesleg az a kép tényleg vicces és nem fikázós. Tudnék neked mutatni igazi fikázós képeket... Tudod itt, ez hasonlóan megy, mint otthon a narancs meg a szegfű fanok között :blink:
bazs Elküldve December19, 2005 Elküldve December19, 2005 Andris22 hozzászólásában (F Astra tuning) az idézett képet linkre módosítottam
greg Elküldve December19, 2005 Elküldve December19, 2005 Uhu a mo-on élünk topikba nagyon kellemetlen, "disturbing" képet illesztett, ezt levettem linkre. Azér egyminimális jóérzést illene alkalmazni. Mi van ha gyerekek is nézik a fórumot??? :blink: :) :) :lol:
uhuhu Elküldve December19, 2005 Elküldve December19, 2005 Uhu a mo-on élünk topikba nagyon kellemetlen, "disturbing" képet illesztett, ezt levettem linkre. Azér egyminimális jóérzést illene alkalmazni. Mi van ha gyerekek is nézik a fórumot??? :blink: :) :) :lol:
rtomi Elküldve December20, 2005 Elküldve December20, 2005 A "Csevej - bármi, ami női és mégsem opel..." topicban "Chyga" képpel idézett. Levettem a képet linkre.
redline Elküldve December20, 2005 Szerző Elküldve December20, 2005 kontárgyerek hsz-át a társalgóban módosítottam mert erősen a szabályokba ütköző volt mindamellett nem is szép mások halálát kívánni... loree képes válaszát meg képtelenitettem
Blitz Elküldve December20, 2005 Elküldve December20, 2005 A Társalgóban töröltem Gelko egyik hozzászólását, mert már nem áll fenn az a probléma amire felhívta Turner figyelmét.
hemi Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 A Kecskemét és környéke - CHAT topikban javítottam Hagalex hozzászolását, mert az általa beillesztett kép mérete meghaladta a szabályzatban megadottat.
uhuhu Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 fatyó kérésének eleget tettem: uhuhu, Ezt az e-mailt fatyo felhasználó küldte számodra az "Üzenet jelzése a moderátor részére" hivatkozáson keresztül. ------------------------------------------------ Téma: Muzsika (AUTÓHIFI) ------------------------------------------------ Hivatkozás az üzenetre: http://www.opelforum.hu/index.php?act=ST&f...60entry147402 ------------------------------------------------ Üzenet: Szia! szeretném törölni a hirdetésemet! ezt hogyan tudom megtenni? segitségedet köszönöm Boldog Karácsonyt! Fatyo ------------------------------------------------ Üdvözlettel, The Opel Fórum- Tartalom csapata. http://www.opelforum.hu/index.php
bazs Elküldve December21, 2005 Elküldve December21, 2005 Speed hozzászólásában a sok képet linkre módosítottam
hemi Elküldve December22, 2005 Elküldve December22, 2005 Npasi, BALESETEK: Tanuljunk belőle!!!című fórumban túlméretes képét linkre javítottam. Mivel megsértette a A képek beillesztése szabályzat 1. pontját. Legközelebb kap egy figyelmeztetést, mivel nem ma kezdte a fórumozást. 10 figyelmeztetés után felfüggesztés járhat. A képek beillesztését vegyük komolyan! Teljesen széttagolhatja a fórum szerkezetét. Használjunk több kép esetén linket! Üd, hemi
rtomi Elküldve December23, 2005 Elküldve December23, 2005 Az Ascona topicban Gelko túl nagy képet rakott fel. Levéve linkre.
rtomi Elküldve December26, 2005 Elküldve December26, 2005 A " Kadett D" topicban töröltem VZoli hozzászólását mert kétszer egymás után ugyanazt írta.
Recommended Posts