Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A Társalgóban levettem Warvolf belinkelt képét kattintható linkre mert két oldallal előrébb már fent van ugyanaz a a kép.

Ahogy jónak látod.De sztem elfért volna az ott.Főleg hogy csak 1t linkeltem be, Haga kedvéért.

Elküldve
Ahogy jónak látod.De sztem elfért volna az ott.Főleg hogy csak 1t linkeltem be, Haga kedvéért.

Tudom,hogy a Haga kedvéért tetted be :wink:

de ha minden második oldalon ua. a kép lesz akkor nem fogjuk tudni,hol is járunk. :roll:

Elküldve

Astra G > "Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról"

voszi hozzászólása, benne 6 képpel.

3 marad az ő hozzászólásában, 3 közvetelenül utánna egy saját hozzászólásomban.

Elküldve

Megkértem "NeedForSpeed" fórumozótársat cserélje le az aláírását másikra, mert a fórumváltoztatás miatt túl "ordibálós" lett a jelenlegi.

Elküldve

Mackósajt hozzászólását töröltem a "Kérdések, kritikák észrevételek a fórumról" témából, ahogy megígértem, annak ellenére, hogy ő szeretné az utolsó szót magának. ezzel kapcsolatban a többi hsz is el fog tűnni.

Rövid indok: megértettük a problémáját elsőre, megígérték az illetékesek, hogy MAJD orvosolják a hibát. Köszönjük az észrevételt, de ne vigyük túlzásba.

No offence.

Elküldve

C36GET azt gondolta, beteszi a feszültség levezetésbe a VW-t fikázó Funpicet.

a képet töröltem, beirtam a miértet....

nem-nem!!! ez az anyázás magasfokon!! és abból is a feszültség levezetés topik. ide csak ilyen témában írunk!!
Elküldve
C36GET azt gondolta, beteszi a feszültség levezetésbe a VW-t fikázó Funpicet.

a képet töröltem, beirtam a miértet....

adást vettem, PÜ ment.

mellesleg az a kép tényleg vicces és nem fikázós. Tudnék neked mutatni igazi fikázós képeket...

Tudod itt, ez hasonlóan megy, mint otthon a narancs meg a szegfű fanok között :blink:

Elküldve

Uhu a mo-on élünk topikba nagyon kellemetlen, "disturbing" képet illesztett, ezt levettem linkre. Azér egyminimális jóérzést illene alkalmazni. Mi van ha gyerekek is nézik a fórumot??? :blink: :) :) :lol:

Elküldve
Uhu a mo-on élünk topikba nagyon kellemetlen, "disturbing" képet illesztett, ezt levettem linkre. Azér egyminimális jóérzést illene alkalmazni. Mi van ha gyerekek is nézik a fórumot??? :blink: :) :) :lol:

wosgeschenk5.gif

Elküldve

kontárgyerek hsz-át a társalgóban módosítottam mert erősen a szabályokba ütköző volt

mindamellett nem is szép mások halálát kívánni...

loree képes válaszát meg képtelenitettem

Elküldve

fatyó kérésének eleget tettem:

uhuhu,

Ezt az e-mailt fatyo felhasználó küldte számodra az "Üzenet jelzése a moderátor részére" hivatkozáson keresztül.

------------------------------------------------

Téma: Muzsika (AUTÓHIFI)

Hivatkozás az üzenetre: http://www.opelforum.hu/index.php?act=ST&f...60entry147402

Üzenet:

Szia!

szeretném törölni a hirdetésemet!

ezt hogyan tudom megtenni?

segitségedet köszönöm

Boldog Karácsonyt!

Fatyo

Üdvözlettel,

The Opel Fórum- Tartalom csapata.

http://www.opelforum.hu/index.php

Elküldve

Npasi, BALESETEK: Tanuljunk belőle!!!című fórumban túlméretes képét linkre javítottam.

Mivel megsértette a A képek beillesztése szabályzat 1. pontját.

Legközelebb kap egy figyelmeztetést, mivel nem ma kezdte a fórumozást.

10 figyelmeztetés után felfüggesztés járhat.

A képek beillesztését vegyük komolyan! Teljesen széttagolhatja a fórum szerkezetét. Használjunk több kép esetén linket!

Üd, hemi

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.