warwolf Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 A Társalgóban levettem Warvolf belinkelt képét kattintható linkre mert két oldallal előrébb már fent van ugyanaz a a kép. Ahogy jónak látod.De sztem elfért volna az ott.Főleg hogy csak 1t linkeltem be, Haga kedvéért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Ahogy jónak látod.De sztem elfért volna az ott.Főleg hogy csak 1t linkeltem be, Haga kedvéért. Tudom,hogy a Haga kedvéért tetted be :wink: de ha minden második oldalon ua. a kép lesz akkor nem fogjuk tudni,hol is járunk. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Astra G > "Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról" voszi hozzászólása, benne 6 képpel. 3 marad az ő hozzászólásában, 3 közvetelenül utánna egy saját hozzászólásomban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Baltimore Astra tükörkeresős hírdetését áthelyeztem az eladó alkatrészek topicból a keres topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 16DA hírdetésében linkre vettem a képeket mert az előző oldalon is láthatóak és mert képpel nem idézünk hozzászólást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 eszeky fórumozónk 8 helyre berakott hozzászólásából hatot töröltem. Pü ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve December11, 2005 Megoszt Elküldve December11, 2005 Én is töröltem egyet, és figyelmeztettem a csupa nagybetűvel írt hozzászóllás miatt a Szabályzat 5. pontjára, valamint felhívnál a figyelmét az Etikai szabályzat "Témaromboló hozzászóllások" pontjára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December12, 2005 Megoszt Elküldve December12, 2005 Megkértem "NeedForSpeed" fórumozótársat cserélje le az aláírását másikra, mert a fórumváltoztatás miatt túl "ordibálós" lett a jelenlegi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December17, 2005 Megoszt Elküldve December17, 2005 Mackósajt hozzászólását töröltem a "Kérdések, kritikák észrevételek a fórumról" témából, ahogy megígértem, annak ellenére, hogy ő szeretné az utolsó szót magának. ezzel kapcsolatban a többi hsz is el fog tűnni. Rövid indok: megértettük a problémáját elsőre, megígérték az illetékesek, hogy MAJD orvosolják a hibát. Köszönjük az észrevételt, de ne vigyük túlzásba. No offence. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 A > MOTE Szekciók > GSi Club Hungary - gsi.opelclub.hu topicban Sonique képpel idézett. Levettem linkre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 C36GET azt gondolta, beteszi a feszültség levezetésbe a VW-t fikázó Funpicet. a képet töröltem, beirtam a miértet.... nem-nem!!! ez az anyázás magasfokon!! és abból is a feszültség levezetés topik. ide csak ilyen témában írunk!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 (edited) Astra G> "Astra G Coupe" Ákos és Speed hozzászólásaiban a 800x600nál nagyobb képek cserélve átméretezett formátumra. Módosítva December19, 2005 : Blitz Link to comment Megosztás: More sharing options...
C36GET Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 C36GET azt gondolta, beteszi a feszültség levezetésbe a VW-t fikázó Funpicet. a képet töröltem, beirtam a miértet.... adást vettem, PÜ ment. mellesleg az a kép tényleg vicces és nem fikázós. Tudnék neked mutatni igazi fikázós képeket... Tudod itt, ez hasonlóan megy, mint otthon a narancs meg a szegfű fanok között :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Andris22 hozzászólásában (F Astra tuning) az idézett képet linkre módosítottam Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Uhu a mo-on élünk topikba nagyon kellemetlen, "disturbing" képet illesztett, ezt levettem linkre. Azér egyminimális jóérzést illene alkalmazni. Mi van ha gyerekek is nézik a fórumot??? :blink: :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2005 Megoszt Elküldve December19, 2005 Uhu a mo-on élünk topikba nagyon kellemetlen, "disturbing" képet illesztett, ezt levettem linkre. Azér egyminimális jóérzést illene alkalmazni. Mi van ha gyerekek is nézik a fórumot??? :blink: :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 A "Csevej - bármi, ami női és mégsem opel..." topicban "Chyga" képpel idézett. Levettem a képet linkre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December20, 2005 kontárgyerek hsz-át a társalgóban módosítottam mert erősen a szabályokba ütköző volt mindamellett nem is szép mások halálát kívánni... loree képes válaszát meg képtelenitettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 A Társalgóban töröltem Gelko egyik hozzászólását, mert már nem áll fenn az a probléma amire felhívta Turner figyelmét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 A Kecskemét és környéke - CHAT topikban javítottam Hagalex hozzászolását, mert az általa beillesztett kép mérete meghaladta a szabályzatban megadottat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 fatyó kérésének eleget tettem: uhuhu, Ezt az e-mailt fatyo felhasználó küldte számodra az "Üzenet jelzése a moderátor részére" hivatkozáson keresztül. ------------------------------------------------ Téma: Muzsika (AUTÓHIFI) ------------------------------------------------ Hivatkozás az üzenetre: http://www.opelforum.hu/index.php?act=ST&f...60entry147402 ------------------------------------------------ Üzenet: Szia! szeretném törölni a hirdetésemet! ezt hogyan tudom megtenni? segitségedet köszönöm Boldog Karácsonyt! Fatyo ------------------------------------------------ Üdvözlettel, The Opel Fórum- Tartalom csapata. http://www.opelforum.hu/index.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December21, 2005 Megoszt Elküldve December21, 2005 Speed hozzászólásában a sok képet linkre módosítottam Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve December22, 2005 Megoszt Elküldve December22, 2005 Npasi, BALESETEK: Tanuljunk belőle!!!című fórumban túlméretes képét linkre javítottam. Mivel megsértette a A képek beillesztése szabályzat 1. pontját. Legközelebb kap egy figyelmeztetést, mivel nem ma kezdte a fórumozást. 10 figyelmeztetés után felfüggesztés járhat. A képek beillesztését vegyük komolyan! Teljesen széttagolhatja a fórum szerkezetét. Használjunk több kép esetén linket! Üd, hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 Az Ascona topicban Gelko túl nagy képet rakott fel. Levéve linkre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 A " Kadett D" topicban töröltem VZoli hozzászólását mert kétszer egymás után ugyanazt írta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts