mélykék76 Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Unatkozom...>"Meglepő&Mulatságos -> FUNPics" Gabo hozzászólása, benne 2 db. 1280x960as képpel. A képek, valamint a hozzászólásának szövege - 800x600as - formátumban átkerültek ide : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=129218#129218 Unatkozom...>"Meglepő&Mulatságos -> FUNPics" Gepard hozzászólása, benne egy 1600x1200as képpel, ami 800x600as formátumban él tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Társalgó -Chat >"Kresz-közlekedj okosan!" témából zozo961 műszaki jellegű kérdése kiradírozva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 tipcs_76 hozzászólását töröltem a felnit, gumit keresek topicból. Jó helyen van az a kínálok között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 GSi Club Hungary - gsi.opelclub.hu > "GSI rulez!" iqbéla hozzászólásai, kettő egymást követően ugyanazon tartalommal. A második törölve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Astra H > "Egyéb csevegés" uhuhu hozzászólása 1024x768as képpel. Helyette 800x600as kép, az eredeti kattintható formátumban tekinthető meg. Astra H > "Egyéb csevegés" telo hozzászólása 4 db. 320x240es képpel, amelyekre kattintva eredeti méretben volt megtekinthetők valamennyi kép. Négyből lett 2 db. 640x240es kép, a nagy méretű képek a linkekre kattintva tekinthetők meg. Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók >"EVO Gyorsulási Verseny 2005-ös szezonja" coupe hozzászólása 5 képpel. 3 marad 2 link formátumban él tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 havay4 fórumozónak adtam egy sárgalapot az A Vectra->Egyéb csevegésben folytatott stílusa miatt. Konkrétan a "most még nem halsz meg" mondata miatt érdemelte ki ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Én pedig egy pirosat... "De elnök úr most nagyon megijedtem. még a végén nem lesz hol fórumozzak." Azt hiszem errre itt a fórumon nincs szükség...!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Kontárgyerek ma három helyre rakta fel ugyanazt a hozzászólását. Az egyiket töröltem, és kiosztottam egy sárga lapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Szabados Balázs ma három helyre rakta fel ugyanazt a hozzászólását. Az egyiket töröltem, és kiosztottam egy sárga lapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2005 Megoszt Elküldve November5, 2005 Figyelmeztettek de nem értem miért....... Első kérdésem és már le is csesztek. Lehet, hogy mert átmásoltam máshova is? Pedig nem akartam semmi rosszat...... Söt nagyon megörültem ennek az egésznek,hogy létezik. Kedves Kontárgyerek! Pü ment, és megértésedet kérjük! A hozzászólásokat a nem oda illő helyről pedig töröltem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November6, 2005 Megoszt Elküldve November6, 2005 Alex1 hozzászólása az eladó - nem autó, motor topicból az egyéb járgányokhoz című topicba áthelyezve!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve November9, 2005 Megoszt Elküldve November9, 2005 Fekosz megkapta a sárga lapját, mivel többszöri figyelmeztetés ellenére nem megfelelő helyre írja be a hozzászólásait. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 A Mancs27 és köztem folyó épületes társalgást töröltem a Corsa C topicból Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 CollGecC hozzászólásait jó sok topicból kitöröltem, és létrehoztam egy eladó alkatrészek/futómű részt, oda átkopiztam! Pü pedig ment az illetékesnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 "a" nevü ismeretlent kimoderáltam a Vectra A topikból. nincs szükség arra, hogy a hangulatot kelltse, illetve a hetekkel ezelött elfeledett dolgokon rágódjon, beszóljon, és szitsa a tüzet. ez az úr kitiltásra is került, mert eléggé olyan mint ha a havay4 nevü ember regisztált volna ujra. megkérném többet ide ne regisztáljon!!! nincs rá szükség. megvagyunk mi nélküle is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Vectra B >"2000 -es DTI" gajdi79 hozzászólásai, kettő egymást követően ugyanazon tartalommal, a második kiradírozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók > " Sörözések"-ből leválasztva néhány hozzászólás és áthelyezve a Klubtagok által ajánlott és (/vagy) létrejött rendezvények, találkozók >" Falmászás"-ba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November20, 2005 Megoszt Elküldve November20, 2005 gold 32 hozzászólását áthelyeztem az omega A topoikbol a keresek be.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2005 Megoszt Elküldve November22, 2005 Kérdések-válaszok a MOTE, MVOK kapcsán>"A MOTE ről kérdések, avagy hogyan tovább, és mi volt eddig?" A témát bazs hozta létre. Hozzászólása módosítva, ezt követően "Hogyan tovább, és mi volt eddig?" címen lesz fellelhető a téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Kadett - Ascona >"Ascona" Veterán Opelek > "Szervízgépkönyvek/Werkstatthandbuch" Veterán Opelek > "Ascona A-B" mohic hirdetései ugyanazon szöveggel. Az első kettőből törölve, az utolsóból átkerült az újonnan létrehozott Eladó alkatrészek> "Szervízkönyv, használati utasítás, leírás, stb."-ba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 A Kadett-Ascona topicból áthelyeztem "kari" eladó alkatrészes hozzászólását az: eladó ascona alkatrészek topicba. Az ehhez kapcsolódó (nem odavaló)hozzászólások is törölve lettek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 :supz: Ezaz Tomi!! dógozz!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 A Corsa A topicból áthelyeztem Python eladó Kadett hírdetését az "eladó Kadettek" topicba. http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=142024#142024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 A hardverek topicból áthelyeztem Astra001 hozzászóllását a szoftverek közé Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 A Társalgóban levettem Warvolf belinkelt képét kattintható linkre mert két oldallal előrébb már fent van ugyanaz a a kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts