hening Elküldve Szeptember6, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2014 Astra555 egy hsz-át töröltem a vectra b-ből, mert hirdetést tartalmazott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember8, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2014 outsider két hsz-át töröltem az astra g-ből, mert hirdetett. szürkeastra egy hsz-át pedig azért, mert két helyen is uazt kérdezte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember14, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2014 yamaha162 egy hsz-át töröltem az astra g-ből, mert több helyen is ugyanazt kérdezte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 SEH Krisz egy hsz-át töröltem a vectra a-ból, mert alkatrészt keresett. Laliii egy hsz-át az astra f-ből, mert alkatrészt hirdetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember18, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2014 SEH Krisz újból beírta a fórumba az előzőleg törölt keresését. Ezért újból töröltem, valamint a hozzá kapcsolódó hármat is. Pü-ben értesítettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember21, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2014 Dáwid egy hsz-át töröltem az astra f-ből duplázás miatt. Stofl-nak uaz astra g-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember24, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2014 Két hsz-t töröltem az astra g-ből, mert adás-vétel kezdett kialakulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember24, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2014 imy egy hsz-át szerkesztettem, mert hirdetést tartalmazott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember25, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2014 Manober egy hsz-át töröltem a vectra b-ből alkatrészkeresés miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember28, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2014 wakond 1 hsz-át töröltem az astra g-ből, mert alkatrész keresett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember30, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2014 Grofhazy egy hsz-át töröltem az astra j-ből alkatrész hirdetés miatt. Vmint jakszy 1989 egy hsz-át szintén, duplázás miatt. vansnak szintén kereskedés miatt töröltem az astra h-ból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október2, 2014 Megoszt Elküldve Október2, 2014 Zoty975 egy hsz-át töröltem az astra f-ből duplázás miatt, Zoresét pedig azért, mert csak az idézetet tartalmazta. Zozor a vectra b-ben szintén csak idézett. Valamint hetyke és Dáwid csevegését az astra f-ből, mert kereskedtek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október2, 2014 Megoszt Elküldve Október2, 2014 Ferenczi hozzászólását áthelyeztem a Hibabejelentőből az Astra H/Dízel motorokkal kapcsolatos problémák topikba, mert tartalma alapján oda illik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október2, 2014 Megoszt Elküldve Október2, 2014 Zozor a vectra b-ben szintén csak idézett... Köszi! Mobilról nyomom, ezért volt a dupla hsz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október3, 2014 Megoszt Elküldve Október3, 2014 Köszi! Mobilról nyomom, ezért volt a dupla hsz. :) NP. Geopake egy hsz-át az astra g-ből töröltem duplázás miatt. Mandela egy hsz-át töröltem, mert rosszul linkelt be a képeket, két másikat pedig összevontam mert ugyanazokat a képeket két külön hsz-ba tette. Big Nose egy hsz-át áthelyeztem corsa c-ből astra g-be, mert ott inkább tudnak rá válaszolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október4, 2014 Megoszt Elküldve Október4, 2014 Gezoli egy hsz-át töröltem, mert hirdetett az astra g-ben. Viperes pedig alkatrészt keresett a vectra c-ben, ezért azt is töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október4, 2014 Megoszt Elküldve Október4, 2014 Gezolinak ismét töröltem a hirdetését az astra g-ből. Pü-ben értesítettem, hogy hol hirdethet. Valamint pszilaj, és wookie egy-egy hsz-át szerkesztettem, mert kereskedtek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október6, 2014 Megoszt Elküldve Október6, 2014 paine egy hsz-át töröltem, mert alkatrészt hirdetett az astra g-ben. Az astra h-ból pedig jszabi, és Somi egy-egy hsz-át töröltem kereskedés miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október8, 2014 Megoszt Elküldve Október8, 2014 Dhrider hsz-át töröltem a vectra a-ból, mert vételre keresett autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október9, 2014 Megoszt Elküldve Október9, 2014 ams két hsz-át töröltem a vectra b-ből, mert háromban is uazt kérdezte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október10, 2014 Megoszt Elküldve Október10, 2014 Mdani egy hsz-át töröltem az astra f-ből, mert alkatrészt keresett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október12, 2014 Megoszt Elküldve Október12, 2014 Merenyi85 hsz-át töröltem az astra g-ből, mert alkatrész hirdetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október16, 2014 Megoszt Elküldve Október16, 2014 tdi1 egy hsz-át töröltem az astra g-ből, mert alkatrészt keresett. z16xep egy üres hsz-át töröltem az astra h-ból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október19, 2014 Megoszt Elküldve Október19, 2014 Hakapeszimaki egy hsz-át töröltem, mert autót kínált eladásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október21, 2014 Megoszt Elküldve Október21, 2014 ocsi, horvath egy hsz-át töröltem az astra f-ből, mert hirdetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts